חמש על האש

Fever2002

New member
../images/Emo26.gif חמש על האש

חמישה שמות של שירים מסתתרים מאחורי חמשת ההגדרות; רובן ככולן פשוטות, ומאחוריהן שירים של קיילי איך לא. נסו לגלות את חמשת השירים (כל ההגדרות מתייחסות לשמות עצמם של השירים ולא לתוכן השיר ומילותיו): 1. שיר שיש בו שני חלקי גוף אדם _______________ 2. שיר שהוא על-שם בעל חי מסויים,שחי מעט זמן ____________ 3. שיר בשם זהה היה פעם ל"קריס קרוס" ______________ 4. שיר שאם נתרגם שמו, היה פעם סידרת טלויזיה מצליחה ___________ 5. מה שמסמל דגל לבן... _____________ בבקשה רק מי שיודע את כל התשובות שיגיב כדי לא להרוס

p i n g o

New member
ממבט ראשון, אני יודע רק שלושה

ואולי גם עוד אחד (את 4), רק שאני מתלבט בין "רכבת ההפתעות" (Locomotion) לבין "חיים שכאלה" (Step Back In Time).
ואחלה רעיון, דרך אגב. כל הכבוד לחידונאי הפורום על ההשקעה!!

אפרת ר

New member
התעוררתי...

סליחה שאני לא פה.... אני פשוט התייאשתי מלחפש עבודה לאחרונה אז החלטתי ללכת ללמוד... בשבועות האחרונים הייתי עסוקה בהרשמה, קניית ספרים, החלטות וכו'... הנה התשובות שלי... 1. hand on your heart 2. butterfly 3. Jump ? לא בטוחה שאני זוכרת נכון אבל נראה לי שכן 4. Lovebaot 5. Surrender

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif

אלה גם התשובות שאני חשבתי. מה את מתחילה ללמוד? והמון המון
כמובן!!!!

Fever2002

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד!

כל הכבוד,אכן התשובות הנכונות. ובהצלחה בלימודים או במה שאת מתחילה...

אפרת ר

New member
מתחילה ללמוד בעוד 10 ימים

נראה לי שבהתחלה אני קצת ישתעמם, כי אני עושה קורסים לתעודה במחשבים, ובהתחלה יש כל מיני מבואות לילדים מפגרים....אבל יהיה טוב :)

Fever2002

New member
תואר במחשבים?

או התמחות בתחום מסויים (איזה?) במחשבים? את חוזרת בשביל זה לארץ, או שזה שם מה שיותר הגיוני?
!

אפרת ר

New member
לא תואר...

בנתיים בחרתי רק כמה קורסים שאם עושים אותם מקבלים תעודת מומחה. אחד ב database profiesncy והשני ב spreadsheet. אני לא חוזרת לארץ... בארץ כבר יש לי תואר, והיתה לי עבודה :) אני הולכת לנסות ללמוד חצי שנה וגם אולי לקבל עבודה בתור סטודנטית במכללה ואז יהיה לי יותר קל למצוא פה עבודה (עם משהו מקומי בקורות חיים)

Fever2002

New member
יפה,בהצלחה

DB זה תחום טוב "וואה וואה" כמו שבל אומרת,עוד לא מצאת עבודה? לא נורא המצב בחוץ לא קל. לימודים זה תמיד טוב חוץ מזה שזה עולה כסף ולפעמים קצת בבריאות
ד"ש לפלאפי ושות' (=לחתולים) והרבה בהצלחה.

אפרת ר

New member
בחרתי קולג קהילתי...

מה שאומר שזה לא יקר בטירוף, רק 50 דולר לכל נקודת זכות.. מה שאומר שהסימסטר הזה עולה לי 800 דולר + הספרים שיקרים פה בטירוף שזה עוד 300... לא נורא. עבודה פה זו בעיה... כולם מעדיפים לדעתי אמריקאים... לא אומר להם הרבה תואר ראשון מישראל, או ניסיון מישראל..

Fever2002

New member
אולי תספרי להם איזה פרוייקטים

יפים עושים שניהם ביחד כמו החץ
לא יודע... תראי,גם פה אם ניקח מנהל חברה ונביא לו קורות חיים של עובד זר ושל מישהו מכאן ברור לך את מי יעדיפו... אבל פה בארץ גם אם נביא את הקורות חיים של מישהו שקרוב לעוזי כהן...
("נו מה אתה רוצה שיקחו עובד זר?","הוא למשל רשם שהוא גר אצל אח שלו בתל-אביב,לא בראש עין. למה אם היה כותב ראש העין לא היה מקבל אפילו הזמנה לראיון,לא מקבל",ציטוטים של עוזי כהן). ועוד לא דיברת על ההשקעה של הלימודים עצמם... שזה גם לא קל. בכל מקרה בהצלחה והרבה!

אפרת ר

New member
בלימודים עצמם יהיה בסדר

אף פעם לא היה לי ממש קשה ללמוד... עברתי את התיכון בשלום עם מלא שטויות מהצד (טלוויזיה בעיקר- לא היה אינטרנט...) ועברתי תואר ראשון בממוצע לא רע בכלל, עם עבודה במשרה מלאה, וחבר במשרה מלאה... נראה לי שאני אוכל להתמודד יפה עם 4 קורסים לא?

Fever2002

New member
אני בטוח. את החידות שלי פתרת אז

מה זה בשבילך ארבעה קורסים?

למעלה