חזרתי!!!!!!!

untitled

New member
../images/Emo26.gifחזרתי!!!!!!!../images/Emo36.gif

ביום שני חזרתי לצייר! סוף סוף אחרי חודש הפסקה שבו הייתי מנותק מהציור (ולכן גם מהפורום) חזרתי, והסיבה שאני כותב רק עכשיו היא שסוף סוף מצאתי זמן לכתוב הודעה רצינית! אז חזרתי, אני מקווה שתקבלו אותי למרות הגלות הארוכה שלי...
בכל אופן, חזרתי ביום שני, ולקחתי בד שכבר התחלתי לצייר עליו אבל היה לא מצוייר הרבה. ובכל אופן לא ידעתי ממש מה לצייר, אבל בתקופת ההפסקה שלי הגעתי למסקנה שפשוט אני צריך איזה סטארטר, כי כנראה זה גדול עלי מידי לצייר סתם ככה. אז חיפשתי משהו שאני אוכל להתחיל להפשיט ממנו (אה, כמובן לא רציתי לעשות משהו אחר ממופשט למרות שזה מה שהתקיל אותי ולכן לקחתי הפסקה יזומה) בכל אופן נוף לא רציתי, כי זה מסובך מידי, ובסוף הלכתי על דמות. לקחתי תמונה של תקריב של ניק נולטי (שחקן) והתחלתי מזה לזרום. אחרי כמה דקות כבר לא ממש הייתי צריך את התמונה וממש זרמתי. זה היה ממש כיף! בכל אופן מה שמעניין, שיצא לי משהו שהוא לא ממש קשור לתמונה אבל עדיין אני זורם איתו...

בטח אתה מתקבל בשמחה!!!../images/Emo20.gif

ואני מאושרת שחזרת לצייר! אני שמחה שמצאת חזרה את החיבור לאמנות ולכיף שביצירה! מקווה שגם נראה את התוצאות המדהימות! אפרת

untitled

New member
תודה!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

מה שמעניין בציור הזה ספציפית, הוא שציירו אותו שני אנשים חוץ ממני אחד שמצייר מדוייק מאד, וראיתי את הציור שלו, ואחד, שתייר את זה בהעדרי, ושהפך את זה לפופ-ארט, וממש מעניין אותי לראות מה הוא עשה! שלוש עבודות של שלושה אנשים שונים עם סגנונות שונים, מאותו מקור.

למעלה