חדשים

Anatfeld

New member
חדשה בפורום

חברים יקרים (ואני מרשה לעצמי לקרוא לכם כך, כי האהבה ליהודה מחברת אותנו), אני גולשת פה בפורום כבר המון המון זמן, והיום החלטתי להתחיל להיות משתתפת פעילה. האמת? לקח לי קצת זמן, בעיקר כי נראה לי שאני קשישה לעומת הרוב הגדול פה. נראה לי שכשאני הייתי בהופעות של פוליקר רובכם בטח נולדתם. אבל יש לכך ייתרון לא קטן, כי יש לי המון הקלטות של ריאיונות עם יודה ומופעים ששודרו בזמנו בגלי צה"ל (בתקופה שאפילו לא היה גלגל"צ, הייתם מאמינים?). יש לכם אחלה של פורום פה, ואם יצא לי להיות בהופעה בזאפה ביום רביעי, אנסה להבין מי הוא מי. חג שמח

bil13

New member
שלום ,זו הפעם הראשונה לי להגיע לפורום הזה

אני לא אוהדת שרופה אלא פשוט אוהבת לשמוע את פוליקר שר ,מאז ומתמיד .אני פה בגלל הכתבה בעיתון .היא נגעה לליבי והייתי רוצה לדעת אם יש דרך כל שהיא לשלוח לו מסר או הודעת מייל? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין. תודה

שלום לכולם! חדש כאן

שלום לכולם! טוב אני לא כ"כ חדש למעשה, אני גולש כאן הרבה, פשוט לא הראיתי את פרצופי :) מהפעמים שהזדמנו לי לקרוא כאן מאוד התרשמתי מהפורום ומהגולשים בו. אז ככה, שמי ליאור. אני בן 17 וחצי ועד כמה שזה יישמע מוזר אני מעריץ ותיק של יהודה! אני עד היום זוכר שבגיל 3 הייתי שומע ברדיו במכונית של הוריי את האלבום פחות אבל כואב, הילד שבך בגיל 6 ועוד רבים וטובים. אפילו הלכתי להופעה בקיסריה ב-97. המוזיקה של יהודה היא אחת המיוחדות והמדהימות שיצא לי לשמוע. חלק ניכר משיריו הוא פשוט נכס צאן ברזל למוזיקה הישראלית. כל אלבום ושיר תוצרת פוליקר הוא לדעתי מהווה שיא של שלמות מבחינת ביצוע, עיבוד וכתיבה. עבודה מדוקדקת ומדהימה. רואים ושומעים שכל פרט חשוב לפוליקר ביצירתו. הוא לא יוציא לאור שום דבר בלחץ או מבלי להיות שלם עם מה שיצר. זהו בינתיים. שיהיה לכולכם סופ"ש מצוין ליאור

reut38

New member
חג שמח

היי אני חדשה בפורום ורציתי לאחל לכולם חג שמח וטעים ולציין שהפורום ממש מגניב:)

illani

New member
ברוכה הבאה.. וחג שמח ../images/Emo24.gif

מוטב מאוחר... ונמצאים כאן בפורום מכל מיני גילאים..

willo1

New member
וואו

אהלן ליאור, נחמד שהצטרפת, מגיל 3 זה המון זמן
יש לך דיסק מועדף?

קשה

קשה להצביע על אחד ספציפי... כל אלבום מבחינתי הוא יצירת מופת.. אבל אם אני חייב אז הילד שבך. מבחינתי, מכל האלבומים ששמעתי, זהו האלבום הכי מדהים. העיבודים, הסימפולים, קטעי המעבר, הטקסטים והלחנים. פשוט מושלם. מה גם שמדובר באלבום כפול מה שהופך את החוויה לעוד יותר מושלמת וכמובן מכופלת. זהו אלבום חובה לכל אחד! ודרך אגב עוד כמה פרטים על עצמי... אני מנגן בגיטרות, בס, אורגנית ותופים. העיקרי אצלי זה הגיטרה עליה אני מנגן כבר 4 שנים. אורגנית אני מנגן כשנה וחצי ולמדתי באופן עצמאי. עוסק גם בתחום המחשבים. כך שאם מישהו יצטרך עזרה שיפנה אליי :) ואם ישנם כאן אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל - תבורכו!!! :)

ספי סול

New member
אהלן ברוכה הבאה איזה יופי שהחלטת לכתוב

תגידי אמרת שיש לך מלא ראיונות של פוליקר והכל מוקלט אז תגידי אם יש לך גם את הכתבה שעשו עליו ועל בנזין במבט שני בשנת 82??????????????????????????????????? (הבטחתי לחברה טובה שאני חייב להשיג לה אותו וחייה לא יהיו מאושרים עד שהיא לא תראה את זה שוב...) וחג שמח

Anatfeld

New member
לא. לא צריך להגזים

לא עד כדי כך קשישה. אמנם בשנת 82 כבר אהבתי את פוליקר ובנזין, אבל הייתי בסך הכול בת 11... היה בכלל וידאו בתקופה הזאת???

לא נראה לי שאת קשישה כל כך.

אח שלי שהכינוי שלו איתן 990 יותר קשיש ממך. הוא סגר 42 . וגם הוא פוליקר בכל רמ"ח אבריו. אבל הוא נסע לאתונה למשחק הגמר ליברפול נגד מילאן. יש לו שלושה דברים בראש. 1 המשפחה 2 פוליקר 3 כדורגל א מכבי חיפה ב מילאן שיהיה לכולכם חג שמח.

Anatfeld

New member
נחמד לדעת

בפעם הבאה שאחפש שותפים להופעה, כי לבעלי ולחבריי כבר נמאס ללכת איתי להופעות שלו. לא ברור איך, אבל לא מוכנים.

Anatfeld

New member
פרטים

ענת, בת 36 (מסתבר שפחות קשישה ממה שחשבתי... פשוט פעם ראיתי מישהו שהתלונן על כך שחגג 23 או 24 שנים והרגיש זקן...). ארבעה שירים מועדפים - קשה מאוד, אבל אם בכל זאת צריכה לבחור - חלון לים התיכון, בוקר יום ראשון, חכי לי סלוניקי, וכמובן - אפר ואבק.

willo1

New member
../images/Emo26.gif חדשים../images/Emo70.gif

כיף שהצטרפתם, אתם תמיד מוזמנים לכתוב ולהגיב
אולי נעשה היכרות מינימלית
שם
גיל (anatfld זה בסדר את יודעת
הגיל הוא משמ לא חשוב כאן
4 שירים מועדפים של יודה (כי אחד זה ממש קשה, ו4 אולי קצת פחות
)

שאנדור1

New member
../images/Emo158.gifבבקשה הפרטים,,

יוסי רוזנבלט,,בן 54 תושב ירושליים מובטל בנתיים נכה ביד,,קשה לי לרשום 4 שירים כי אני אוהב כימעט כל השירים של יודה היקר,,,אבל בכל זאת ביקשתם אז בבקשה: בגלל זה אחד,,,אלקו זה 2 ,,כמו לא היה זה 3 וכל שירי הדיסק החדש זה 4 פלוס כל טוב חברה יקרים אני אוהב אתכם,,,

gadoso

New member
וואי לא הייתי פה שבועיים בערך וכמה חברה חדשים

חברה תהנו פה בפורום!!:)מינימום כמו שאתפם נהנים שאתם שומעים שיר של יהודה פוליקר אני שי כהן,בן 18 מכפר-סבא נעים מאוד!:)

למעלה