ברוכה הבאה!
M Michal Bloom New member 29/4/04 #29 ../images/Emo29.gifלילה דוב כולם../images/Emo2.gif אני מתה מעייפות, אוף והמבחן הזה מחר... , נו טוף זה מבחן אחרון בשנה בספרות, משהו טוף ... לילה טוף לכולם, תחלמו על אורלנדו..(אני כבר חלמתי עליו-כ"כ כייף ).. תאחרלו לי בהצלחה לי ולשירה ...לשירה!
../images/Emo29.gifלילה דוב כולם../images/Emo2.gif אני מתה מעייפות, אוף והמבחן הזה מחר... , נו טוף זה מבחן אחרון בשנה בספרות, משהו טוף ... לילה טוף לכולם, תחלמו על אורלנדו..(אני כבר חלמתי עליו-כ"כ כייף ).. תאחרלו לי בהצלחה לי ולשירה ...לשירה!
• •°• Gil The King •°• New member 29/4/04 #30 ../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo166.gif גם לי יש מבחן מחר בהסטוריה לילה טוב
T T u r n e r 1 New member 29/4/04 #36 בהצלחה לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif לכל מי שיש לו מבחן!
T TrinMyQueen New member 29/4/04 #31 שי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif אני שחר מקווה שתהני פה...
ל לא יכולה בלי אורלנדו New member 29/4/04 #32 ברוכה הבא!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני די חדשה אני בטוחה שתישתלבי!!!
ברוכה הבא!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני די חדשה אני בטוחה שתישתלבי!!!
T T u r n e r 1 New member 29/4/04 #40 ברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo6.gif אני לימור!
M Michal Bloom New member 29/4/04 #46 ברוכה הבאה גלושש../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ואווווו, כמה חדשים ..(שלא תפסיקו לבוא או משהו..חחח..) *קבלי ח'ח שלא עשית הודעה חדשה וכן ניצלש"ת. ...חחחח.. *גל זה שם יפה!!, חולה על השם הזה(לחברה הכי טובה שלי קוראים גל...) תהניי כאן!!!, תשתתפי , תצביעי בסקר אולרנדו ותשפיעי!!! *אני מיכל ואני בת 14 מירושלים...מאיכן את?
ברוכה הבאה גלושש../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ואווווו, כמה חדשים ..(שלא תפסיקו לבוא או משהו..חחח..) *קבלי ח'ח שלא עשית הודעה חדשה וכן ניצלש"ת. ...חחחח.. *גל זה שם יפה!!, חולה על השם הזה(לחברה הכי טובה שלי קוראים גל...) תהניי כאן!!!, תשתתפי , תצביעי בסקר אולרנדו ותשפיעי!!! *אני מיכל ואני בת 14 מירושלים...מאיכן את?
י יסמין טרוגובוף New member 29/4/04 #51 ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תהני כאן בפורום!!!
ז זוארץ שולט New member 29/4/04 #53 HEY YOU../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif הילדה-שכותבת-את-מעבר-לפרגוד ווהווווו עכשיו אני אוכל להציק לך הרבה טוב. לא . את לא צריכה לברוח..... ברוכה.
HEY YOU../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif הילדה-שכותבת-את-מעבר-לפרגוד ווהווווו עכשיו אני אוכל להציק לך הרבה טוב. לא . את לא צריכה לברוח..... ברוכה.
• •°• Gil The King •°• New member 29/4/04 #57 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo166.gif אני באמת צריכה למצוא זמן להמשיך אותו...
ז זוארץ שולט New member 30/4/04 #64 אכן.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif ואם לא - צפי לטלפון ממני.................... או שלא. אין לי את הטלפון שלך אוקיי. סליחה. בד"כ אני לא מאיימת.
אכן.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif ואם לא - צפי לטלפון ממני.................... או שלא. אין לי את הטלפון שלך אוקיי. סליחה. בד"כ אני לא מאיימת.
• •°• Gil The King •°• New member 30/4/04 #65 ../images/Emo3.gif../images/Emo166.gif../images/Emo122.gif
A Anat L New member 1/5/04 #89 ../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif למישהו יש מצלמת אינטרנט ויכול להסביר לי משהו ??