חדשות (...)

BaSTArD077

New member
באמת../images/Emo35.gif

פעם אחת לא ראיתי שמשדרים את ספיידרמן אז זה היה לי קצת מוזר :]... וגם לא ראיתי פרומו אחד.. [כנראה שלא הסתכלתי מספיק].. נ.ב .. מישהו יודע למה לא משדרים את אקס מן 1 ו2? מילא 2 לא.. אבל את 1 לפחות
כבר שכחתי איך הסרט נראה

spidey 82

New member
שידרו גם אותם עשרות פעמים.

לפחות בהוט. כשהם נדבקים לסרט, הם לא מפסיקים לשדר אותו עד שהסליל נקרע...

Evil Beast

New member
אל תצטער

ביס יש סדרות מצוינות כמו DHW וקוראים לי ארל. וסמולוויל. וגם ממה שאני ראיתי, גם הסרטים שם יותר טובים, לרוב. אבל בHOT יש את ביפ ואקסטרה הוט. באקסטרה הוט יש הרבה סדרות, חבל שמתוכן רק 2-3 מעניינות באמת ולא בריטיות.

spidey 82

New member
DHW?

את 'סמולוויל' אני רואה ב-DVD, אז אני לא מצטער שאני לא מנוי ליס. על 'קוראים לי ארל' דווקא כן...

DDN

New member
עקרות בית נואשות

DESPERATE HOUSEWIVES בהחלט אחלה של סדרה.

spidey 82

New member
זו סדרה חדשה עם ג'ייסון לי.

קומדיה על אדם שזוכה בלוטו ומחליט לתקן את כל הדברים הרעים שעשה. זה לא ממש מצליח לו.

Artoo Detoo

New member
רואים את ונום בעין של ספיידי!

בכל סרט רואים את הנבל בהשתקפות של העין של ספיידי, בראשון את הגובלין, בשני את אוקטופוס, ואם תסתכלו טוב תראו הפעם את ונום (תשמרו את התמונה, והצגת תמונות תגדילו לכיוון העין). לא רואים אותו ממש בבירור, רואים גוף גדול ושחור עם עיניים כמו של ספיידי רק יותר גדולות , ונדמה לי שהוא גם מחייך.

Aeon

New member
בראשון לא ראו את הגובלין

אלא את מגדלי התאומים...

BaSTArD077

New member
הסתכלתי קצת ו..

ומפה יוצאות שתי אפשרויות: 1) או שאני רואה מישהי שמרים ידיים מעל הראש שלו 2) אני מדמיין אבל איך יכולה להיות השתקפות אם הוא מסתכל למטה..זה די לא הגיוני

spidey 82

New member
כמו שאני חשבתי.

הדבר היחיד שיכול להשתקף מעיניו זה הרחוב (אני מניח שהוא נמצא על גג בניין). בכלל, בשלב הזה ונום לא אמור להיות קיים, אלא לאחר שפיטר ישתחרר מהסימביוט.

jack skelington

New member
אני חושב שהבנתי../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

שמתסכלים בעיניים שלו דווקא ראיתי את ספיידי עם הסימביוט אז אולי בעצם זה החלק שהסימביוט משתלט עליו ובגלל זה גם התמונה עצובה
עכשיו זה נראה כמו חדר... זה מבלבל נורא...

למעלה