חדשה הי אני חדשה פה והכריחו אותי להיכנס אז תוכיחו לי שמעניין פה
R reute16 New member 30/6/03 #1 ../images/Emo26.gifחדשה../images/Emo70.gif הי אני חדשה פה והכריחו אותי להיכנס אז תוכיחו לי שמעניין פה
../images/Emo26.gifחדשה../images/Emo70.gif הי אני חדשה פה והכריחו אותי להיכנס אז תוכיחו לי שמעניין פה
ג גליה משבט אלעד New member 30/6/03 #5 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ואת עוד תיווכחי ותראי בהמשך כמה שמעניין בפורום הזה
מ מיטל הנסיכה New member 30/6/03 #13 ../images/Emo24.gifברוך הבא!!! תודה על המחמאה... מקווה שתמשיך להנות כאן!
R reutרעות New member 30/6/03 #11 אוף,עוד רעות! עד עכשיו הייתי היחידה! אל תפגעי, זה לא אישי פשוט לשליש מהארץ קוראים רעות! ברוכה הבאה!! אני מקווה שתהני! ביי
אוף,עוד רעות! עד עכשיו הייתי היחידה! אל תפגעי, זה לא אישי פשוט לשליש מהארץ קוראים רעות! ברוכה הבאה!! אני מקווה שתהני! ביי
מ מיטל הנסיכה New member 30/6/03 #12 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע, מקווה שתהני כאן, שתתני לנו ולפורום וגם תקבלי בעצמך. וכפי שכבר אמרו-אם תשארי פה די זמן תווכחי לדעת שמעניין פה!
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע, מקווה שתהני כאן, שתתני לנו ולפורום וגם תקבלי בעצמך. וכפי שכבר אמרו-אם תשארי פה די זמן תווכחי לדעת שמעניין פה!
ל ליאור השריף הדסה New member 30/6/03 #15 Welcome to our humble home! come in - step inside Take off your shoes
R r3fl3ct10n New member 30/6/03 #18 ברוכה הבאה.. תראי גם אני דיי חדש וממש נחמד פה... אבל את תאהבי את הפורום ולא תרצי לעזוב אותו... מומלץ ע"י הסתדרות הקומונריות בישרL
ברוכה הבאה.. תראי גם אני דיי חדש וממש נחמד פה... אבל את תאהבי את הפורום ולא תרצי לעזוב אותו... מומלץ ע"י הסתדרות הקומונריות בישרL
פ פקח אני פורקת סחורה New member 30/6/03 #20 חבר מביא חבר? בסוף באמת נראה לי שנקים מועדון כל ה"חדשים".. ברוכה הבאה לך ילדההה