חבר מתגייס מתנה דחוף

שדוניתה

New member
../images/Emo26.gifחבר מתגייס מתנה דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

זה דחוף דחוף דחוף!!!!!! חבר שלי מתגייס ואין לי מושג מה לקנות לו... רעיונות... כמה שיותר וכמה שיותר מהר.. אין הגבלה כספית כל סכום... תודה...

TheBlueOne

New member
הממ

פעם הצעתי את זה פה.. תקני סל כביסה לבן ועליו תכתבי: "כשהסל מלא סימן שצריך לחזור הביתה" ועוד משהו אישי ממך.. את יכולה להכין לו ערכה לצבא- עם גרביים מצמר וכל מיני דברים אחרים. אולי ספר טוב עם הקדשה ותמונה שלך. אולי דיסק לנסיעות ואם ממש יש לך כסף ואת רוצה להשקיע: מישהו שאני מכיר עשה את זה לחברה שלו- הוא קנה לה פלאפון עם שיחות יוצאות רק אליו והוא משלם אותו ככה שהיא תוכל להתקשר אליו תמיד מכל מקום ומכל מצב והחשבון עליו.. :) מתוק. בהצלחה!

שיריבר

New member
תגובה

ישנן כמה אופציות שיחסית יותר אישיות: 1. לרקום על מגבת ממני באהבה או משהו בסגנון. 2. לרקום על חולצה איזה שיר 3. אני בזמנו רקמתי לחבר שלי שהתגייס ארנק, מהפושטים כי איתם הולכים לצבא את המשפט "רחוק מהעין קרוב אל הלב" וצירפתי תמונות קטנות שלנו והוא הלך איתו כל השרות (4 שנים). עבדתי על זה די קשה אבל זה היה שווה.

לוטמניה

New member
מה הוא הולך לעשות בצבא?../images/Emo4.gif

מה עם שעון ג´י שוק? תרמיל כבר יש לו? חברה שלי רקמה לחבר שלה בתוך התרמיל (כיס פנימי) שהיא אוהבת אותו וזה היה מקסים... את גם יכולה להכין לו דיסקית בריקושט ולחרוט עליה שאת אוהבת אותו או משהו בסגנון... פליז מחמם וכהה זה גם רעיון מצויין, במיוחד אם הוא מתגייס עכשיו כשדיי קר,גם כובע צמר (רק שחור!) וצעיף (גם רק שחור) ישמשו אותו נהדר במיוחד בטירונות כשקופאים מקור באוהל. מצעים מחממים זה גם מתנה מקורית וכפית,כי הוא יזכר בך כשהוא הולך לישון.... בהצלחה...

שדוניתה

New member
המשימה הושלמה..

מאחר שהוא ידוע בתור הבן אדם היחיד בעולם שאם תקבעי איתו יגיע שבוע אחרי או באיחור של 6 שעות מינמום... החלטתי שאני אעשה מעשה נבון...שעון...שעון של בייבי ג´י... אז קניתי.. עכשיו רק נישאר לקנות ברכה ועוד משהו חמוד עם זה... מקווה שהוא יאהב.. תודה לכולכם...

למעלה