ה-Set list של היום (7\24)

AeroTom

New member
../images/Emo26.gifה-Set list של היום (7\24)

04/07/24 Yokohama Internation Stadium Yokohama,Japan Back In The Saddle Toys In The Attic Love In An Elevator Roadrunner The Other Side Cryin' Jaded Rag Doll Back Back Train Stop Messin' Round Same Old Song And Dance Dream On Draw the Line Baby Please Don't Go Mother Popcorn Walk this way Sweet Emotion ============== Livin' On The Edge Train Kept A Rollin'
קודם הסיבה לכך שהרשימה באה באיחור קל היא בגלל שמשום מה במוצ"ש העכבר במחשב שלי סירב לעבוד וכך גם עכברים אחרים שניסו להחליף אותו.משום מה לפני זמן קצר הדלקתי את המחשב שוב וזה פעל.מקווה שימשיך גם לפעול...
ובכן זוהי ההופעה הלפני אחרונה ביפן בפסטיבל הרוק ביוקוהמה.שירי בובו ירדו ל-4 אבל חוץ מזה לא היו שינויים מרחיקי לכת ברשימה.מחר (או היום...) בראשון תהיה ההופעה האחרונה ביפן שוב בפסטיבל רוק הזה אבל הפעם באוסקה.
הייתי בטוח דווקא הם יכניסו לרשימה איזה משהו מ-Nine lives כדי לחגוג לי את הדיסק היפני החדש אבל נחלתי אכזבה כמו עידן שנחל אכזבה ברשימה ביומהולדת שלו...אולי היום יקדישו ברשימה איזה שיר ל-נלה (Angel?). נחכה ונראה, C U on the last show in Japan.

SaintJohn

New member
תחילת הסוף../images/Emo10.gif

מעניין מה הם יעשו בשנת השבתון שלהם

בינג

New member
אוףףף שנה בלי משהו חדש על אירו

ושנה חדשה בתיכון... זאת הולכת להיות שנה מעפנה...(כמו שאר השנים)...

Bad Girl 15

New member
מסכימה איתכם בקשר לאירו' ולביצפר:..

אבל לפחות שנה אחרונה במסגרת הבית סיפרית הזאת..... אבל אירו'..שנה בלעדיהם...יהיה קשה אבל נתגבר..

AeroTom

New member
זה לא אומר שתהיה שנה ריקה לגמרי...

נשמע הרבה על הבחורים וכמעט בטוח שייצא איזה משהו ב-2005 בנוסף ל-Making of bobo שינעים את זמנינו... וחוץ מההופעה היום יש עוד הופעה אחרונה ב-8 באוגוסט באטלנטיק סיטי לא לשכוח...

איך אתם מיתלוננים?

שנה בתיכון... וואו ביג דיל לי מצפה 2005 בצבא [לצערי הרב] וגם שנה בלי שום דבר חדש מאירו

AeroSlash

New member
אני דווקא מחכה לשנה הזאת..

ובאמת קצת עצוב שמתחילה ה"שביתה" של אירוסמית'..

AeroTom

New member
זאת לא תהיה שנה ריקה מאירו...

אומנם הם לא יופיעו אבל Making of Bobo אמור לצאת בשנת הפסקה הזאת וגם ייתכן ועוד איזה אוסף מיוחד או אלבום לייב חדש או משהו כזה... נשמע מהם גם בחופש מההופעות,אל תדאגו...

למעלה