../images/Emo26.gifה-Set list של היום (7\24)
04/07/24 Yokohama Internation Stadium Yokohama,Japan Back In The Saddle Toys In The Attic Love In An Elevator Roadrunner The Other Side Cryin' Jaded Rag Doll Back Back Train Stop Messin' Round Same Old Song And Dance Dream On Draw the Line Baby Please Don't Go Mother Popcorn Walk this way Sweet Emotion ============== Livin' On The Edge Train Kept A Rollin'
קודם הסיבה לכך שהרשימה באה באיחור קל היא בגלל שמשום מה במוצ"ש העכבר במחשב שלי סירב לעבוד וכך גם עכברים אחרים שניסו להחליף אותו.משום מה לפני זמן קצר הדלקתי את המחשב שוב וזה פעל.מקווה שימשיך גם לפעול...
ובכן זוהי ההופעה הלפני אחרונה ביפן בפסטיבל הרוק ביוקוהמה.שירי בובו ירדו ל-4 אבל חוץ מזה לא היו שינויים מרחיקי לכת ברשימה.מחר (או היום...) בראשון תהיה ההופעה האחרונה ביפן שוב בפסטיבל רוק הזה אבל הפעם באוסקה.
הייתי בטוח דווקא הם יכניסו לרשימה איזה משהו מ-Nine lives כדי לחגוג לי את הדיסק היפני החדש אבל נחלתי אכזבה כמו עידן שנחל אכזבה ברשימה ביומהולדת שלו...אולי היום יקדישו ברשימה איזה שיר ל-נלה (Angel?). נחכה ונראה, C U on the last show in Japan.
04/07/24 Yokohama Internation Stadium Yokohama,Japan Back In The Saddle Toys In The Attic Love In An Elevator Roadrunner The Other Side Cryin' Jaded Rag Doll Back Back Train Stop Messin' Round Same Old Song And Dance Dream On Draw the Line Baby Please Don't Go Mother Popcorn Walk this way Sweet Emotion ============== Livin' On The Edge Train Kept A Rollin'