התפקדות לחודש יוני

../images/Emo26.gifהתפקדות לחודש יוני ../images/Emo13.gif../images/Emo36.gif

שם: גיל: אזור מגורים: מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, איך היה החודש בפורום ? הדבר הכי משמח בחודש: תמונה אהובה מהחודש האחרון:

../images/Emo20.gifמתפקדת../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

שם: נופר בוסקילה :]
אזור מגורים: קריתיית
מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, ככן :]
איך היה החודש בפורום ? חחחחח נחמד
הדבר הכי משמח בחודש: חח כל מיני בעיקר מועדון 24
תמונה אהובה מהחודש האחרון:

../images/Emo210.gif מתפקדת ../images/Emo13.gif =) ../images/Emo210.gif

שם: אוראל גיל: עוד מעט 13 אזור מגורים: ת"א והאזור :D ,, מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, בע"ה [: איך היה החודש בפורום ? אחלה ... הדבר הכי משמח בחודש: שדיברתי עם ספוני שללי 3> תמונה אהובה מהחודש האחרון: שיררהה? איך אני אוהבת אותך 3>

lililulu

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: עמית :) גיל: 14 והרבהD: אזור מגורים: יוקנעם מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, מקווה:] איך היה החודש בפורום ? נחמד מאוד :) הדבר הכי משמח בחודש: שסוף סןף מסיימים ללמוד? חחח, אבל אני יתגעגע לכמה אנשים
תמונה אהובה מהחודש האחרון: ברקי השמןD;

../images/Emo195.gifמתפ../images/Emo211.gifקדת../images/Emo196.gif

שם: הדר בוטבול גיל: 12 וחצי..ב-5 לחודש בול P= אזור מגורים: פרדס חנה מתכוונת להישאר פה כל החודש ? כה למה לא =] איך היה החודש בפורום ? אחלה הדבר הכי משמח בחודש: טיול שנתי תמונה אהובה מהחודש האחרון: 3>אני אוהבת אותו3>

../images/Emo42.gif מפתקדת [:

שם: ירדן מזור הכט (בשבילכם) גיל: 15.. ב-25.6 חחח... אזור מגורים: אמממ, סוף העולם נראה לי.. מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, ברווווווווווווור איך היה החודש בפורום ? אממ ת'אמת הזנחתי, מווודה =\ הדבר הכי משמח בחודש: ההופעה בבת ים ;] ערני הביא לי נשיקה.. תמונה אהובה מהחודש האחרון: כבררר..

../images/Emo108.gifעונה לנופרווששש../images/Emo13.gif

שם:מריה גיל:13 וחצי אזור מגורים:אשקלון.. מתכוונת להישאר פה כל החודש ?,כן ברוררררררררר איך היה החודש בפורום ?בסדר
הדבר הכי משמח בחודש:ההופעה במועדון 24! תמונה אהובה מהחודש האחרון:--->

../images/Emo108.gifחח איזה משוגעת אניי

רשמתי עונה במקום מתפקדת... חח בגלל שירה והשאלונים שלה חחחח
היא עשתה מלא שאלונים אז ראיתי בכל שאלון מישהי רושמת "עונה" נידבקתי מזה..חחח.. אז טעות שלי..הנה אני מתקנת... ***מתפקדת***

../images/Emo141.gifמתפקדת=]]]

שם:ספיר=] גיל:15 וחצי אזור מגורים:נהריה מתכוונת להישאר פה כל החודש ?,ברור=]]]]]] איך היה החודש בפורום ?סבבההה הדבר הכי משמח בחודש:שדיברתי עם ספונית שלי אוראלוששש ועוד כמה דברים חיחיח=] תמונה אהובה מהחודש האחרון:החחימשליי הוא כזה חתיךךך

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמתפקדת .

שם:שירה גיל:16 השבוע [: אזור מגורים:קרית שמונה . חור שכזה D; מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, אי"ה. [: איך היה החודש בפורום ?חביב. הדבר הכי משמח בחודש:נמנמ היו הרבה [: תמונה אהובה מהחודש האחרון:

../images/Emo195.gifמתפקדת :]

שם: דילב :] גיל: 16 בקרוב ^ ^ אזור מגורים: קריות. מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, כן. איך היה החודש בפורום ? נחממממד :] הדבר הכי משמח בחודש: דיברתי עם אביחי 3> תמונה אהובה מהחודש האחרון: - >

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מתפקדת

שם: חן גיל:עוד חודשיים 15 בע"ה אזור מגורים: קרייות מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, כןן איך היה החודש בפורום ? סבבה :] הדבר הכי משמח בחודש: הופעה ב24 :] תמונה אהובה מהחודש האחרון: ערנייי החמודההה שליי

../images/Emo175.gifמתפקדת . [:

שם: מיכל . גיל: 14 וחצי . [: אזור מגורים: אצצצ'קלון . P= מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, ב ר ו ר !!! איך היה החודש בפורום ? סבבי ,, הרבה גיים בויז , קצת מריבות . [; הדבר הכי משמח בחודש: נממ ,, יום ראשון בע"ה טיול שנתי ! [: ועוד מעעעט חופש . P= תמונה אהובה מהחודש האחרון: >> מאתמול . [; בקרוב אני יעלה עוד . P;

../images/Emo210.gif מיכליי,תפוחית יפה שללי איזה מהממת אתתת!

אמא'לה -555- בן פורת יוסףף! 33333>

עונה.

שם: רותם. גיל: 15 ושלושה חודשים. אזור מגורים: חדרה מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, כן איך היה החודש בפורום ? מצחיק הדבר הכי משמח בחודש: חתווווווווונה,נועם נעמה אלדד וכאלה XD תמונה אהובה מהחודש האחרון: http://img522.imageshack.us/img522/5923/10108838mw9.jpg

עונה .

שם:עדי [[ליא]] גיל:13 וחצי אזור מגורים:נצרת עילית מתכוונת להישאר פה כל החודש ?,כן ! איך היה החודש בפורום ?אחלה :)) הדבר הכי משמח בחודש:אממ .. לא נראלי שיש .. תמונה אהובה מהחודש האחרון:אממ .. אני ינסה לעלות תפוז אבל לא מעלה לי :((

../images/Emo204.gif מתפקדת [:

שם: בת אל גיל: 13 אזור מגורים: בת ים מתכוונת להישאר פה כל החודש ?, בע"ה איך היה החודש בפורום ? בסדר [: הדבר הכי משמח בחודש: שנישקתי ת'בויז P: תמונה אהובה מהחודש האחרון:

../images/Emo109.gif מתפקדת :]

שם: שירלי גיל: 14 וחצי אזור מגורים: טבריה מתכוונת להישאר פה כל החודש ? כן איך היה החודש בפורום ? סבבה הדבר הכי משמח בחודש: הרבה דברים תמונה אהובה מהחודש האחרון: --->

למעלה