המשך שרשור

דיאבלו

New member
../images/Emo26.gif המשך שרשור

סתם כי בא לי לשרשר פחחחחחחחחחחח ואאלק פסי צודקת כבר יומיים שאנחנו משרשרים שלוש הודעות וכל פעם שאני רוצה להגיב על משהו (ותמיד אני רוצה להגיב) אני צריך חצי שעה כדי לראות מה נשתנה יאאלהה צמצמו שרשורים די<מלקק ע´מ לקבל את המשרה של סמנ´כל הפורום>

אבל איזה שרשור?

סתם כי לא היה לי מה לומר אבל רציתי להיות פ´סדר בעניין השרשורים דינה <מלקקת ע"מ לקבל את המשרה של ע´ סמנ"כל הפורום> אתה שם למעלה, לעשות לך קפה?

ירקרק

New member
אוף.... יש משרה פנויה לדנדשים?

אני מוכל לעשות הכל העיקר להיות בחברתה של דינה.מיט

בהחלט יש!

ואתה מוכן לעשות הכל???? ה-כ-ל-?-? כמו למשל:
? לא כזה, את הסוג האחר, עם חלב לא סוכרזית רק אחד סוכר יותר חלב לא כל כך הרבה ותביא עם צלחת לא זאת והנה נשפך... עכשיו מהתחלה הבנת?
"עבדים היינו לדינה במטבח"

הסמנכ"ל צריך פקידה...לא?.?...

רק שלא תעסיק אותי, על מנת לפטר.... אתה בטח זוכר מה קרה לאחרון שפיטר אותי.....חחחחחחחחחח

אומרים לבלונדינית אחת

תראי יש ציפור מתה. הבלונדינית מסתכלת למעלה ושואלת איפה? איפה? דניאל ממשיך את השרשור.

מישהו קרא לי??../images/Emo68.gif

הולכת לחפש ציפורים מתות ב.... גם אני רוצה להמשיך את השרשור....

אני נפקדת???אני?????

אולי בגלל שהצג שלי היה מלא בטיפקס-לא ראיתי הודעתך.... פרח למעןה-
!!!

ירקרק

New member
ואיך יודעים שלאישה....

יש מאהב וירטואלי? היא משתפרת להפליא בהקלדה עם יד אחת
הכלבים נובכים והשרשור חייב להימשך

שתי בלונדיניות קנו לעצמן כלבים,

שואלת בלונדינית אחת: "איך נבדיל ביניהם?". מאמצת השנייה את מחשבתה, ואומרת: "נספר רק אחד מהם קצוץ, ולשני נשאיר שיער ארוך". הזמן עובר, והשיער גדל. אומרת הבלונדינית הראשונה: "ועכשיו איך נבדיל ביניהם?" מציעה השנייה: "נקשור לאחד סרט לצואר". "גדול", אומרת הראשונה, "אבל למי, לשחור או ללבן?". דניאל הלאה השירשור

Sודית

New member
אין בדיחות על בלונדיניות.....

זה הכל אמיתי. בלונדית עם ראי קטן ביד, מסתכלת משתוממת ואומרת לחברתה (גם בלונדית) וואלה זאת מוכרת לי...לוקחת החברה את הראי, מסתכלת על עצמה משתוממת ואומרת...וואלה גם לי. סודית מול הראי...לא מזהה.

בלונדינית נכנסת לפאב

ומייד אצה-רצה החוצה ומטפסת על הגג. כשמישהו שאל אותה מה היא עושה שם, ענתה: "הברמן אמר שהמשקאות "און דה האוס". דניאל

למעלה