המפגש!!!

beckham17

New member
היה ממש נחמד...

אני נהניתי לפגוש את "האנשים מאחורי הכינוי"... חוץ מזה, הבן של אורית (חיפוש עצמי) כזה חמוווווווד!!! תמסרי לו ד"ש חמה ממני!!!

גם ממני :)

אהמ,אני הגעתי רק עכשיו נראה לי שליאור בבית הרבה לפניי... אריאל,שמרתי לך את 2 הכרטיסים- לפעם הבאה.... ליעד נשמה, היה ממש אחלה ויש לך כיפה מוכנה בתקווה שתבוא בפעם הבאה תקבל אותה. זהו,לי היה ממש כיף, והיה לי שווה את הנסיעה המעצבנת חזור ואת כל ההליכה היום-שעה הליכה בערך ליל מנוחה אנשים

../images/Emo26.gifהסיכום שלי למפגש!!!../images/Emo36.gif

בס"ד אז ככה: היינו 6 חברי פורום+ הבן של חיפוש עצמי (שאגב הוא מזה מתוק חבל לכם על הזמן) ואמא שלו שקאלית עוד יותר. היה נחמד מאוד לגלות את האנשים שעומדים מאחורי השם, רצו קצת צחוקים וסבבות. חבל שלא הגיעו עוד חברים אבל סה"כ יצאתי מזה מרוצה. טוב אז:דתי בדם וחגי תודה שהפתעתם ובאתם אל המפגש! תודה לחיפוש עצמי 123 ולבן נשיקות ממני תודה מיוחדת לגילת היקרה שסייעה לי רבות והטריחה עצמה לבוא, וכן תודה לאריאל שתפס יוזמה ובא! מצטער שברחתי בסוף, אתם יודעים שאני חייב לחזור הבייתה.... אז סליחה! ולסיכום: מי שלא בא לא בחבר´ה

הגעת הבייתה בשלום???

בס"ד אני חצי מת, נסעתי 4 וחצי שעות על הקו אבא של המאספים: 841 המלצה שלי אל תעלו עליו!!! את האמת ישנתי כל הדרך אז לא הזיז לי כל כך אבל אני מת מעייפות!

ובכן,

כן. חזרתי הבייתה... לא כ"כ בשלום-כמעט פספסתי את האוטובוס האחרון לצומת ואם הייתי מפספסת אותו הייתי הולכת כמה ק"מ טובים במקום אחד שניים :) בסופו של דבר הגעתי-בריצה קלילה מהרכבת לתחנה :) בין לבין הגעתי למצב של חבר´ה שסתם נהנו להסתלבט עליי ובכלל, כשהתחלתי בהליכה חביבה הבייתה שמעתי 3 ילדודס מאחוריי מתווכחים על זה שהם מכירים אותי או לא בסוף הם מכירים את בת דודה שלי והיה לי ממש נחמד להיתקע איתם. איך הייתה הנסיעה שלכם? טוף, אצלי זה היה הרוב הליכה-בפעם הבאה אנחנו בחיפה!!!

beckham17

New member
אני, כמו שכבר אמרתי, קיבלתי טרמפ

עדדדד הבית, עם אורית והבן המתוק שלה.... איזה מזל שפגשתי אותה שוב,אחרי שכבר נפרדנו כי הלכתי ללוות את גילת לרכבת (מאאאאאאאד רחוק...)

LadyTitania

New member
שלום!

היי כולכם! אני ממש שמחה שהמפגש יצא לפועל ושהו היה מוצלח. חבל שלא יכולתי להיות שם גם כן... אבל אני הייתי קצת באילת אז היה קשה להגיע
ולא - לא הייתי בחופש, אני בתפקיד כל חנוכה. יצאנו מהמכון לטיול שלושה ימים באילת. אבל חוץ מהיום הראשון שעשינו את הר שלמה, כל שאר הימים עשינו מסלולי משפחות... לא מרתק במיוחד אבל גם זה טוב. היינו באל - ארצי, יש להם אחלה של מדריכות טיולים אגב. אני לא חושבת שבחיים שלי הייתי כ"כ עייפה, ביום שלישי קמתי בשלוש אחרי שהלכתי לישון באחת וחצי, והלכתי לישון באחת וקמתי בארבע אבל היום - קמתי בעשרים לשבע! ישנתי כמעט שש שעות
אני רק רוצה להגיע הביתה ולישון במיטה שלי
והדבר הכי גרוע זה שלא היה קפה נורמלי!!! התחרפנתי!
בכל אופן, חנוכה שמח
תאכלו הרבה
ושבת שלום! אגב ליאור, אם היית שואל הייתי אומרת לך לא להתקרב ל841, אבל האם פעם ניסת לסוע איתו מחצור הגלילית לתל אביב?... רמז - אל תנסה. הדסה

../images/Emo151.gif../images/Emo98.gif../images/Emo8.gifבסוף אסמיק ממחמאות../images/Emo9.gif

בוקר טוב לכולם גם לי היה נחמד הבן שלי שאל אם תרשו לו לנהל את הפורום. ואם משלמים טוב!? הקיצור נראה לי שיקח עוד קצת זמן עד שארשה לו להשתמש באינטרנט וגם אז רק בתנאי שתשמרו עליו.......... תמיד לשרותכם אני

תראי אחרי הפיצה שהוא הפיל אתמול...

בס"ד אני בספק אם בשנה שנתיים הקרובות הוא יוכל לנהל את הפורום (אגב לא נורא הוא קיבל פיצה חדשה-לפרצוף כזה מתוק לא מסרבים). ובקשר לתשלום ובכן אההמ..... זה בהתנדבות!!! היה פיצוץ

beckham17

New member
ליאור, אתה רומז על משהו?

אתה רוצה שנשלח לך תרומות??? אמנם אתה גר בקרית שמונה, אבל לפי גודל הכיפה שלך
, נראה שיש לך כסף...

liaD15

New member
חברה

מצטער שלא באתי-כן אני מבין שהפסדתי אבל מה לעשות-לפעמים דברים לאט מסתדרים כמו שרוצים(וואי אני נשמע כמו איזה בן 70-80) טוב אז נקווה שאני יבוא פעם הבאה-אולי בחופש הגדול...

למעלה