הלוווו

Eloola

New member
../images/Emo26.gifהלוווו../images/Emo70.gif

בוקר טוב לכולם
רציתי לשלוח את ההודעה אתמול ולא יצא אז סליחה... מי ראה אתמול 'פוקוס' בערוץ 24
אוייי היה כ"כ שווה
הקליפים של הכנסייה כל כך מגניבים ומיוחדים ולחשוב שלא הכרתי אפחד מהם קודם... אנסה להיזכר אילו קליפים היו ואם לא אזכור את כולם תאלצו לסלוח לי .... * למאיה יש אקדח [אגב, לאחר בירור קל- זה מיה]. * איך זה מרגיש [קליפ מגניב במיוחד] * תנו לי לשתות [מדהים ביופיו]. * האביב הנצחי [זו גם הפעם הראשונה ששמעתי את השיר......]. * let love in [מדהים כמו השיר]. * לא מרגיש כלום . * ידיים למעלה [גם אותו שמעתי פעם ראשונה..]. * מה נשאר [חיייתי!]. מקווה שלא שכחתי אף אחד, אבל מה שבטוח- הם נתנו את הדובדבן שבקצפת שהיה דובדבני במיוחד , מתוק שאין כמוהו כדי לסיים תוכנית שכזו , הלא הוא רוץ ילד. עוד מישהו ראה

moshit1

New member
אם אני לא טועה...

לא פעם ראשונה שמשדרים את זה. ראיתי כבר את כל הקליפים. ובאמת יש להם אחלה קליפים. חבל שפספסתי
הקטע- פעם ראשונה שראיתי את לא מרגיש כלום פחדתי מרן. הוא כ''כ מפחיד שם. נראה כאילו הוא מסומם, עוד שניה נופל על הרצפה... אחרי שראיתי את זה עוד כמה פעמים- התרגלתי
חחח

Eloola

New member
../images/Emo2.gif

באמת צבא ארור... [ויש ריספקט לצה"ל
]. אני לא חושבת שיהיה שידור חוזר, אבל יש סיכוי שברגע שהם יסיימו להתמקד בכל מי שרק אפשר, הם ישדרו את הכל מהתחלה ואז... נוכל להתמוגג שוב
. בכלל היה אתמול אחלה יום, כנסייתי במיוחד.. גם האירוח
וגם התוכנית. היא הייתה כ"כ טובה וכ"כ במקום...... מקווה שאת השידור הבא [שהלוואי ויהיה] לא תפספסי..

cowgirl Ms

New member
ביקשתי מאבא שיקליט לי...../images/Emo80.gif

והוא שכח >_> איך אני יכולה לסמוך על אנשים בבית הזה??? ><*

Eloola

New member
אכן לא נעים../images/Emo10.gif

וכרגע נזכרתי שגם השיר מהגן היה בין הקליפים בתוכנית... איך יכולתי לשכוח אותו קודם

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ראיתי ../images/Emo9.gif

מהאמצע
היה ממש מגניב :]

Eloola

New member
../images/Emo6.gif

כן היה ממש אחלה.. ועכשיו נזכרתי בעוד שיר ששכחתי קודם.. [מה יהיה???].. תגידי שטוב

למעלה