הידעת?

esti 810

New member
זהו!!!

עכשיו נזכרתי באיזה תפקיד מיקה שיחקה במיכאלה!!!! תודה שהזכרת לי!!

הידעתם ש...?? ../images/Emo185.gif

יש מצב שליאורה תבוא להרצות לי בכיתה?! קראתי כתבה בעיתון מקומי שיש פרוייקט מיוחד לחטיבות הביניים כיתות ז'-ח' שכוכבים באים להרצות בנושא האומנות,עכשיו מה לי ולאומנות?? ואז קראתי והסתבר לי שיש גם קולנוע..ומי בקולנוע?? דליה שימקו!,ואני בכיתה ז' מגמת תקשורת,אני ספציפית לא לומד תקשורת ברבע הזה של השנה,ברבע הבא כן,אז אם זה יצא לפועל..

אני לא יודע אם זה יצא לפועל..../images/Emo185.gif

רוב הסיכויים שאם כן,זה יהיה במקיף שלי,בין המובילים בעיר,בכל מקרה לא נראה לי שיהיה לי זמן לדבר איתה..
,אבל אם זה יקרה,אני ינסה.

ofirush17

New member
מגניב../images/Emo8.gif

גם אני במגמת תקשורת בכיתה ז' אז אולי היא תבוא גם לבצפר שלי!

בJדJה

New member
להה

אולי היא תבוא גם אלינו אבל אני בכיתה י' יש מצב? ואיך זה שאתם לומדים תקשורת מכיתה ז' ח' לנו יש תמגמה הזאת רק מכיתה י'

...../images/Emo185.gif

מז'-ט' לומדים מגמה שבחרת בהתחלה,אח"כ אם רוצים לשנות אז משנים ואז כבר לומדים אם המגמה לבגרות..

נעמקה19

New member
וואלה?

איזה קטע!! בדיוק הרגע אמרתי לחברה שלי במסנג'ר "רוצה שנעבור לתקשורת?" חחח... פשוט אני במגמת תיאטרון ואין לי כח לזה... חחחח

בJדJה

New member
למה?

אני בתיאטרון וזה ממש ממש כיף יותר מתקשורת למרות שגם זה נחמד

נעמקה19

New member
כן אבל נונתים לנו משימות לבמה

בתור שיעורי בית וכאלה...ואין לי אף פעם רעיונות וכאלה... לא יודעת.

sweetdreams

New member
ואני עכשיו נזכרתי מאיפה ליאת ביין..

זכורה לי!! היא היתה המורה למשחק מול מצלמה בפרוייקט Y! ובעיניי אילו היו השיעורים המהנים והמעניינים ביותר בפרוייקט- צ'ינו עם קרניים, נשיקות פרובוקטיביות.. אחח, איזו נוסטליה נעימה..

baril

New member
../images/Emo80.gifאבי קורניק היה בפרויקט Y?

אבי היה בפרויקט Y ?

לא!! ../images/Emo185.gif

היא הייתה המורה מול מצלמה בפרוייקט..כיום היא גם עובדת כמורה למשחק מול מצלמה ושם אבי למד,אבל לא בפרויקט.

למעלה