הודעה

מוצרלה

New member
תגידו ???

יש לכן הפרעת אישיות??????? מה זה? כל יום פותחות פורום, וכל יום עוזבות אותו. אתן לא חושבות מה זה עושה לפורום? אתן לא חושבות שאולי זה גורם לו לחרדת נטישה? בגלל אנשים כמוכן, אפשר למצוא פורומים יושבים בכניסה לפסיכיאטר על מנת לתקן את המעוות. לפעמים אני רואה פורום,הולך ברחוב עם הראש מורכן והגוף קצת רועד בגלל התרופות הפסיכיאטריות, וקשה לו לצאת מהדחיה. אז בבקשה, תתחשבו, יש פורומים שלא עומדים בזה. רחמנות עליהם
סאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמקם, שיגעתם אותי כבר.

נעלבנו לנו ודי

נראה לך? חחחחח סאאמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מוצי אופו הלכת? טחול קטן שלי, לבלב...

תגידו התחרפנתן או

התחרפנתן?! רגע עוזבים אתכן לבד וזה מה שקורה..... אני דורשת לבלוע את הכדורים בזמן!!!!

נירהמ1

New member
../images/Emo10.gifעד שסוף סוף אני נכנסת לכאן אתן

סוגרות את הפורום והולכות? לא יפה. הלכתי אחריכן במדבר את כל הדרך מ"עקרות בית" לכאן - ואתן הולכות, סתם כך!!! לאן נצטרך ללכת אחריכן עכשיו?

מוצרלה

New member
נירה, לדעתי?

התחלנו עם פורום עקרות בית, ואחר כך עלינו דרגה ויצאנו לשופינג היסטרי, מה שנשאר עכשיו זה לפתוח פורום מינוס בבנק חחחחחחחחחחח עקב כל הקניות שלנו בפורום שופינג חחחחחחחחחחחחח (אין לכם מושג איך אני כבר סקרנית,לראות את ההודעה הבאה שלכן עם פתיחת הפורום החדש חחחחחחחחחחחחחחחח)

נירהמ1

New member
חחח -מוציניו - יש לי הצתה מאוחרת רק

עכשיו ראיתי את התגובה שלך. איזה סערה עשינו להן בעקרות בית, הא? הן ברחו לנו משם לכאן, ועכשיו הן בורחות גם מכאן (חחח - מקווה שזה לא בגללנו!!!). נשיקות,

למעלה