הגעתי...

7dikla7

New member
../images/Emo26.gifהגעתי...../images/Emo36.gif

אוי...סופ סופ...פוי..שונאת תהרשמות עם סיסמאות וכאלה.. אה! היי. אזז אני דקלה וכניראה שאני חדשה פה...אז תהיו נחמדים אליי. ן...ממש יש לי חשק ללכת להופעה של עברי רק שאין לי חברים שאוהבים אותו...(אין לי חברים בכלל:\...סתם> כדי שיבואו איתי וגם אין לי מושג מתי ואיפה הוא מופיע וכאלה.. אז ציפיתי שתוכלו לעזור לי קצת...

ZVI Z

New member
הייי איפה את גרה וכאלה?יש

שבוע הבא בי-ם תבואי

7dikla7

New member
אממממ

ההודעות שלי לא נשלחותת...:\ אני מראשון ושוב...קצת בעיה בשבילי להגיע להופעןת ובאח בירושליים כי אין לי עם מי ללכת.. אתה יודע מתי יש הופעות באיזור? יש כאן אנשים מראשון אולי???

היי דיקלה ברוכה הבאה

אני מראשון. מאיזה איזור את? בכלל... ספרי לנו קצת על עצמך, בת כמה את? מה את אוהבת/לא אוהבת? וכאלה

LiX rAn

New member
גם חברים שלי לא מתים על עברי

אבל מחר כולם באים נכון לעכשיו יהיה טוב ברעננה ב 12

7dikla7

New member
מערב

כן אני אהיה היום ברוק עצמאות. ופסחזונית-אגב שם יפה.. אני מקריית ראשון בת 16 וחצי...את?

דיקלה

אני 10 דקות ממך. גרה באיזור שליד עמית עמל, וגם לומדת שם... ואני גם בת 16 וחצי. ...אולי אנחנו מכירות?...

7dikla7

New member
../images/Emo6.gifוואלה?מגניבב:)

אממ בדקתי קוראים לך ענבל..לא ניראה לי אני מכירה. אני לומדת במקיפ ה' ואני גם בי"א.(16 וחצי) איזה מגמה את לומדת אולי אני מכירה אנשים מהכיתה שלך.

heaven is here

New member
גם אני מראשון...

אולי זאת ממקיף ה', יכול להיות שאת מכירה את דודה שלי, כי היא מלמדת שם. קוראים לה מיכל. אני גרה במרכז, לא בצפון, לא בדרום, לא במזרח ולא במערב. במרכז!

7dikla7

New member
מצחיק אותך הא?סבבה...../images/Emo2.gif

חשבתי את מי"א...יא מבאסת!!:) לא מכירה מיכל...:\ וואי פסחונית אני מתה על השם שלך...<וכן, אני גם חנפנית...אבל רק בגלל שאת מראשון> ואגב למדתי את לשבור את החזיר בבצפר....

heaven is here

New member
מורה ללשון!!

ונראה לי גם ספרות... טוב, אם את מכירה אחד שקוראים לו גלאור שהוא בשיכבה שלך הוא יסביר לך... ד"א- גם אותו אני מכירה.

7dikla7

New member
אה כן.ניראה לי אני

יודעת מיזה....יש לו קוקו נידמה לי...

למעלה