"האם היום"

../images/Emo26.gif"האם היום"../images/Emo36.gif

שתית מיץ? שתית קפה? אכלת עוגה? אכלת סנוויץ'? נפגשת עם חברים? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת אס אמ אס? היית במסנגר\איסיקיו? הרגשת עצוב? הרגשת שמח? אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה? חשבת על קופים? חשבת כובע? שמעת מוזיקה? התאכזבת? התעצבנת? שרת? רקדת? ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה? לבשת חולצה ירוקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו?

../images/Emo41.gifעונההה../images/Emo41.gif

שתית מיץ?
כן שתית קפה?
לא אכלת עוגה?
כןן אכלת סנוויץ'?
לא נפגשת עם חברים?
כן דיברת בטלפון?
היוםם דיי הרבה דיברת בפלאפון?
כןן הרבה שלחת אס אמ אס?
כןן חחח היית במסנגר\איסיקיו?
איסיקיו הרגשת עצוב?
אמממ לא הרגשת שמח?
כן אכלת במבה?
במבה?? לא! התקלחת?
כן ראית טלוויזיה?
כן האלופה חשבת על קופים?
אממ לא! חשבת כובע?
לא שמעת מוזיקה?
כל היום התאכזבת?
אולי התעצבנת?
על האוטובוס שרת?
חחחח רקדת?
היום? לא ציירת?
למי יש זמן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?מחררר לאחותי היפה.. ולאלעדיי המתוק לבשת חולצה אדומה?
לא אוהבת בכלל לבשת חולצה ירוקה?
לא שתית אלכוהול?
רדבול נחשב? שתית מים?
לא אוהבת עישנת?
בעעע לא צרחת?
יש מצב נסעת מחוץ לעיר?
חחחח כןן בעע למכללה חשבת להתאבד?
לא חשבת מחשבות פילוסופיות?
אולי עשית שיעורי בית?
האמת שלא.. כי אין לי רבת עם מישהו?
לא הכל טוב ב"ה זהווו לילה טוב

QUEEN5

New member
עונה

שתית מיץ?לא שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?כןן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?כן ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?חחח לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?לא התעצבנת?ממש כן שרת?כן רקדת?כן ציירת?כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא ... צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?כן עשית שיעורי בית?כן רבת עם מישהו?כן

merav16

New member
עוננננההה

שתית מיץ?כן שתית קפה?לא אכלת עוגה?כן אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?ברור! דיברת בפלאפון?גם שלחת אס אמ אס?לא יצא לי.. היית במסנגר\איסיקיו?בוודאי הרגשת עצובה?לא הרגשת שמחה?כן אכלת במבה?כן התקלחת?אממממ...נראה לי שכן ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?חחח..לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן שמעתי ברדיו את לילה לבן של עידן התאכזבת?לא התעצבנת?כן קצת.. שרת?כן רקדת?לא ציירת?גם לא.. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?כן לחברה שלי עשינו לה מסיבת הפתעה... לבשת חולצה אדומה?היום לא לבשת חולצה ירוקה?לא! שתית אלכוהול?ממש לא! שתית מים?כן בטח עישנת?לא צרחת?יש מצב נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?עדיין לא...חח חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא יצא לי רבת עם מישהו?לא!

shirazlovemor

New member
עונהההההההההה

שתית מיץ?
לא שתית קפה?
לא אכלת עוגה?
לא אכלת סנוויץ'?
כן נפגשת עם חברים?
לא..רק בבית ספר דיברת בטלפון?
כן דיברת בפלאפון?
כן שלחת אס אמ אס?
כן היית במסנגר\איסיקיו?
כן הרגשת עצוב?
לא הרגשת שמח?
כן אכלת במבה?
לא התקלחת?
כן ראית טלוויזיה?
כן חשבת על קופים?
לא חשבת כובע?
לא שמעת מוזיקה?
כן התאכזבת?
כן התעצבנת?
לא שרת?
כן רקדת?
כן ציירת?
לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לא לבשת חולצה אדומה?
לא לבשת חולצה ירוקה?
לא שתית אלכוהול?
לא שתית מים?
לא עישנת?
לא צרחת?
לא נסעת מחוץ לעיר?
לא חשבת להתאבד?
לא חשבת מחשבות פילוסופיות?
אולי עשית שיעורי בית?
לא רבת עם מישהו?
לא

../images/Emo41.gifעעוונהה :]]../images/Emo41.gif

שתית מיץ?לאא שתית קפה?לאא אכלת עוגה?לאא אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?עדיין לא ראית טלוויזיה?לא חשבת על קופים?לא
חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?לא התעצבנת?לא שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לאאאאא חשבת מחשבות פילוסופיות?לאא עשית שיעורי בית?לאא רבת עם מישהו?כןןן אבל השלמנוו :D

עונה... :]

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא איכס זה מגעיל אבל שתיתי נס... אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן ברור דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?ברור ראית טלוויזיה?כן כל יום לפחות 4 שעות חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?לא התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?כן אבל אתמול... לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא לבשתי חולצה בצבע תכלת... שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?כן רבת עם מישהו?כן

עונהה..../images/Emo13.gif

האם היום שתית מיץ? כה שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כה נפגשת עם חברים? כה דיברת בטלפון? כה דיברת בפלאפון? כה שלחת אס אמ אס? כה היית במסנגר\איסיקיו? כה הרגשת עצוב? אממ לא נראה לי הרגשת שמח? כה אכלת במבה? לא התקלחת? כה עכשיו..חח ראית טלוויזיה? עוד לא הספקתי.. יותר מאוחר.. חשבת על קופים? למה שאני יחשוב על קופים? חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כה התאכזבת? כה התעצבנת? כה שרת? כה רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כה עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? כה חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? כה רבת עם מישהו? לא

למעלה