דיילות

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifדיילות../images/Emo36.gif

שלום לכם נותני שירות:) יש לי שאלה כללית בעקבות התוכנית ששודרה עכשו בערוץ 2-"דיילות". יש לי אומנם עוד הרבה זמן עד לחשיבה של מה אעשה אחרי הצבא,אבל התפתחו אצלי כמה שאלות בעקבות מה שראיתי בתוכנית.. אז ככה,דיילות-בחורה אחרי צבא שרוצה להתקבל לקורס דיילות,מה היא צריכה לעשות(או "להחזיק" באי אלו תכונות-אדיבות וכו',אנגלית נורמלית ומראה חיצוני מלבב?)?מהם תנאי הקבלה? איך יוצרים קשר עם חברה מסוימת(נניח אל-על)בשביל להיות דיילת בחברה שלהם?ומה בגדול לומדים בקורס? -לפי מה נקבעת בדר"כ המשכורת?מס' טיסות או חודשי? -האם יש התחייבות לעבוד מס' שנים? במחשבה ראשונה זו נראית לי אחלה עבודה לאחרי צבא,אז בינתיים-מתוך סקרנות,אני מעוניינת בקצת פרטים.. ואם יש איזשהו אתר נחמד שאפשר למצוא שם אינפו',אשמח... תודה מראש

תלאבובה

New member
מה שאני יודעת

או חושבת שיודעת.. השכר על בסיס טיסות.. זה כבר לא נפלא כמו שזה היה פעם.. טסים נשארים אולי לילה בחול וחוזרים.. אממ.. את צריכה להיות 1.70 משו כזה או 1.65 (לפחות.. כמובן). הגיוני שיש התחייבות כלשהי כי יש קורס! חפשי באתר של אל על

איזו אפליה!!!

מה הקטע של הגובה? מישהי 1.60 לא תוכל להיות דיילת טובה? אגב, יש גם דיילות קרקע שזו עבודה לא רעה בכלל, אמנם לא כוללת טיסות אבל משכורת טובה ושם לא מפלים אף אחת על בסיס גובה!

get well

New member
אני מציעה לך להתקשר למחלקת התעסוקה

באל על הם יענו לך על כל השאלות שלך. בעיקרון לפי מה שאני יודעת דיילת אוויר צריכה ניסיום של שנתיים (שנה מתוך זה יכול להיות צבא) בעבודה מול קהל עם אישורי חתומים, מעל 165, כמובן לדעת לשחות..
יש עוד כל מיני דברים שהם דורשים כמו תעודת בגרות, תעודת שיחרור הם כבר ישלחו לך טפסים ואת תראי הכל. דיילת קרקע צריך רק חצי שנה של ניסיון עבודה. בשניהם יש קורסים של כחודשיים ומעלה ללא תשלום. בהצלחה

תלאבובה

New member
יש תשלום

בדיילות קרקע.. פשוט אם את "שוברת" את ההתחייבות של השנה או משהו, אז הם לוקחים לך את התשלום על הקורס..

get well

New member
חברות שלי דיילות

הן עשו את הקורס מה גם שבאל על אמרו לי את זה

SimplyMe1

New member
תשמעי,אני לפני צבא,והשאלות עלו

לי בעקבות אותה תוכנית בערוץ 2,על הדיילות בשבוע שעבר. רציתי לדעת באופן כללי מה הם תנאי הקבלה,מה מלמדים בקורס וכו'..בשביל ידע כללי. ובקשר לניסיון-אוקיי,שנתיים צבא אני אעשה(אולי יותר אפילו)אבל אני לא יודעת אם הניסיון הזה מספיק..בסה"כ יש תפקידים רבים בצבא ולא כול אחד מקנה ניסיון באזרחות..אבל אם את אומרת ...:) אני מעל 165 אז הגובה לא יקנה לי בעיה,מניחה שגם לא המראה החיצוני
לשחות אני גם יודעת
,אבל מה הקשר לדיילוּת? תודה על התשובות

Sole Survivor

New member
נצלש...

האם תפקיד דיילת קידום מכירות בסופר פארם ייחשב לאלעל כנסיון בנתינת שירות? הרי נימצאים עם אנשים מדברים איתם משרתים אותם ומייעצים להם לא? כי בעיקרון המטרה שלי (אחת מהם) לעבוד באל על ולא בגלל הסרט שהיה בערוץ 2 למרות שזה היה של טלעד... והייתי רוצה דעת עם משרה כזאת תקדם אותי....

רנירן

New member
בתור אחד ../images/Emo163.gif

שניסה להתקבל להיות דייל באלעל הכי צריך: פ-ר-ו-ט-ק-צ-י-ו-ת !! היו אנשים שעבדו 8 שנים כדיילים בארקיע, 100 שנה כמלצרים, נחמדים נורא ואדיבים, אבל הבן של אחד מעובדי בן גוריון או משהו, אדיוט מעצבן וקוף כן התקבל לעבודה. הטלפון של אלעל תעסוקה הוא 03-9716223 פשוט משאירים פרטים והטפסים עם כל הפירוטים נשלחים תוך יומיומיים.. בהצלחה :)

את זה במקרה אני יודעת כי בת דודה

שלי דיילת... בתכלס חוץ מאנגלית טובה את לא ממש צריכה הרבה, עושים לך איזה קורס במשך שבועיים עד חודש ואז את דיילת.... מה שכן את צריכה להיות מטופחת, דבילי אבל אלו דרישות התפקיד. השכר הולך ככה : ברגע שהמטוס ממריא ועד שהוא נוחת ככה משלמים לך... על שהיות לא משלמים אבל מה שכן תמיד מארגנים לך לינה בבתי מלון. מצד אחד זה התפקיד הכי מגניב בעולם, בת דודה שלי למשל הייתה בדרום אפריקה ובבנקוק, ניו יורק אצלה נהיה כמו תל אביב, כמעט כל הזמן היא שם... תפקיד כיפי במיוחד אבל מצד שני הוא תפקיד נורא בודד, כי את הרבה בטיסות וכל זה.... מה שכן כל המשפחה שלך יכולה לקבל כרטיסים בהנחה בטיסות וכל זה

catcatcat

New member
תרשי לי לתקן אותך

הקורס אורך חודשיים והוא קשה ומתיש. למה את חושבת שרק אנגלית טובה זה מה שיכניס אותך לקורס?? איזה זילזול באנשים שכן התקבלו ועשו את הקורס הזה. אם את חושבת שנותן שירות ובעיקר דיילי אויר לא אמורים להיות מטופחים, אז לא הייתי רוצה לקבל ממך שירות לעולם. את היית רוצה לקבל שירות ממישהו שהשיער שלו מבולגן, הציפורניים מלוכלכות והאיפור מרוח? לפני שאת שולחת את מה שאת כותבת כדאי לך לקרוא את זה שוב כי כתבת כאן מלא שטויות.

catcatcat

New member
בתור דיילת אויר...

דרישות התפקיד: גובה 1.60 ומעלה אנגלית ברמה טובה לפחות שנתיים בעבודה של נותני שירות לדעת לשחות... (למרות שאם מטוס מתרסק הסיכוי שזה יעזור לך הוא קלוש...) זה מה שאני זוכרת. הקורס אורך כ-7 עד 8 שבועות ולא שבועיים עד חודש. אחרי ששולחים טפסים עם קורות חיים וכו' מקבלים זימון למבחנים פסיכוטכנים, ראיון אישי באנגלית, דינמיקה קבוצתית ואחרי זה אם את נמצאת מתאימה את מגיעה לעוד ראיון עם אחד מראשי האגף, אם הוא מוצא אותך מתאימה, את נשלחת הביתה וממתינה לתאריך לקורס שגם ממנו אפשר לעוף עד היום האחרון שלו. מקווה שעזרתי.

למעלה