במקרה אני יודע שלא.
S Sweet Russian Girl New member 20/1/05 #54 אולי אנשים שהיו בצבא או בצבא עכשיו יודעים יותר טוב ממך איזה אוכל נותנים שם? או גם פה אתה חושב שאתה יודע הכי טוב מכולם???
אולי אנשים שהיו בצבא או בצבא עכשיו יודעים יותר טוב ממך איזה אוכל נותנים שם? או גם פה אתה חושב שאתה יודע הכי טוב מכולם???
S Sweet Russian Girl New member 20/1/05 #56 דויד בצבא עכשיו אולי הוא יודע יותר ממך מה נותנים שם לאכול? גם אח שלי היה בצבא והוא סיפר ששומרים שם כשרות ושומרים שבת... בשבת לא מדליקים שם תנורים!
דויד בצבא עכשיו אולי הוא יודע יותר ממך מה נותנים שם לאכול? גם אח שלי היה בצבא והוא סיפר ששומרים שם כשרות ושומרים שבת... בשבת לא מדליקים שם תנורים!
V Vrock New member 20/1/05 #57 כן, שומרים כשרות. אין על זה עוררין. אבל אני דיברתי על כשרות למהדרין. אני חושב שמישהו דתי שגם נמצא בצבא ידע על זה יותר.
כן, שומרים כשרות. אין על זה עוררין. אבל אני דיברתי על כשרות למהדרין. אני חושב שמישהו דתי שגם נמצא בצבא ידע על זה יותר.
V Vrock New member 21/1/05 #60 כל מיני חרא עם קטניות ועם חלב מחוץ לארץ ועם כל מיני שטויות. אני רק יודע שאין שום בעייה לשמור כשרות רגילה, וכשרות למהדרין זה כבר סיבוך.
כל מיני חרא עם קטניות ועם חלב מחוץ לארץ ועם כל מיני שטויות. אני רק יודע שאין שום בעייה לשמור כשרות רגילה, וכשרות למהדרין זה כבר סיבוך.
SupermanZW Well-known member 21/1/05 #61 חרא עם קטניות זה כשר למהדרין? ../images/Emo6.gif גם אתה אוכל את זה?
D Drunk Bullet New member 21/1/05 #63 הכשרות תלויה במה אתה אוכל- או חרא או קטניות, ביחד זה כמו בשר וחלב.
E Evil Gremlin New member 21/1/05 #69 במקרה אני יודע שכן אני היתי במטבחים צבאיים!!! אני פאקרינג בצבא...אתה לא יודע כמה טורנויות מטבח הייתי..ושמתי לב לזה במיוחד!
במקרה אני יודע שכן אני היתי במטבחים צבאיים!!! אני פאקרינג בצבא...אתה לא יודע כמה טורנויות מטבח הייתי..ושמתי לב לזה במיוחד!
E Evil Gremlin New member 21/1/05 #72 אתה יודע? במקרה אני משרת עם 2 דתיים... ואטחד החברים שלי הוא דתי...יש לי די מוסג בזה... וכן כי אסור להם לתלות תעודת כשרות למהדרין..ולזייף אותה...
אתה יודע? במקרה אני משרת עם 2 דתיים... ואטחד החברים שלי הוא דתי...יש לי די מוסג בזה... וכן כי אסור להם לתלות תעודת כשרות למהדרין..ולזייף אותה...
M M a r U s k A New member 21/1/05 #86 ../images/Emo45.gif "עדיף שבמקום לקחת חיילים עם בעיות רפואיות לקחת חרדים"
S S v e t k A New member 21/1/05 #137 ../images/Emo6.gif כל יום מגלים משו חדש היהדות שלי היא לא היהדות של הדתיים או של החרדים... יפה יפה...פעם ראשונה אני שומעת את זה
../images/Emo6.gif כל יום מגלים משו חדש היהדות שלי היא לא היהדות של הדתיים או של החרדים... יפה יפה...פעם ראשונה אני שומעת את זה