דיון...

AeroSlash

New member
../images/Emo26.gif דיון...

הפעם: צבא . האם לדעתכם זה צודק שהחרדים לא מחוייבים להתגייס לצבא
למה
לעומת זאת, ישנם דתיים שכן מתגייסים על אף שהם לא מוכרחים. מה את/ה היית עושה לו היית דתי/ה

beatman

Member
זה לא בסדר שהם מתחמקים מהצבא

צריך לחייב אותם להתגייס כמו כל אזרח אחר. אין לי מושג מה הייתי עושה לו הייתי דתי...,כי אני פשוט לא.

S v e t k A

New member
אממממממ...

החרידים צריכים להתגייס לצבא כמו כל אזרח במדינה הזאת
הם גרים פה ומשתמשים בכל השירותים שהמדינה נותנת...אז שיזיזו תתחת וישרתו כמו כולם או שלפחות יעשו שירות לאומי.... והדתיים שכן מתגייסים...מגיע להם באמת כל הכבוד כי זה רק מראה שכן איכפת להם מהמדינה... ואם הייתי דתיה מה הייתי עושה- נראה לי שכן הייתי מתגייסת אבל אי פשר לדעת...

תגובה!

אני חושבת שזה לא צודק שהחרדים לא מחוייבים לשרת בצבא...=\ הם אזרחים בדיוק כמו החילונים והדתיים והם לא איזה מיוחדים שהם לא צריכים לשרת בצבא=\ חוצמזה אם עושים חוקים במדינה זה אמור להיות לגבי כל האזרחים בלי לעשות הפרדה! כי זה לא צודק! החרדים לא עובדים,לא משרתים רק עושים 10 ילדים במשפחה ויושבים על הראש של המדינה...=\ וזה לא צודק...=\ הגיע הזמן לחייב גם את החרדים... אני לא יודעת מה הייתי עושה בתור דתייה כי אני לא דתייה ואני לא רוצה לחשוב מה היה אם הייתי דתייה חוצמזה אני בתור חילונייה קיבלתי פטור אז....

Evil Gremlin

New member
אני לא ילד מונגולואיד

הבנתי שמצבא...שאלתי איזה סוג של פטור....

beatman

Member
בטח פטור מטעמי דת ../images/Emo6.gif

העיקר ללכלך על הדתיים שלא עושים צבא.

Evil Gremlin

New member
איזה בדיחה

אני פשוט יושב ולא יכול להפסיק לצחוק
מתי תלמדו לספר בדיחות

beatman

Member
כי זה מצחיק רצח אם היא יורדת על

דתיים שלא עושים צבא ובעצמה קיבלה פטור דתי

Evil Gremlin

New member
לא

לא צחקתי על הפטור..צחקתתי על החוש הומור הצולע.... מצטער עם העלבתי מישהו

טוב יללאה תפסיק!

יש אבדל ביני לבין החרדים... החרדים בכלל כלום לא עושה ולא תורמת למדינה.... החרדים כל משיודעים זה להתפלל ולהוליד 10 ילדים במשפחה ולשבת על הראש של המדינה=\ וזה לא צודק אם המדינה עושה איזה חוק אז הם מפרידים בין החילונים לחרדים .. החרדים גם אזרחים וגם אותם אמורים לחייב....!

המשפחה שלי לפחות עובדת

לא כמו החרדים שלא עובדים ורק יושבים על הראש של המדינה!

כמה חרדים את מכירה אישית?

ויודעת בוודאות שהם לא עובדים ורק מקבלים כסף מהמדינה? אני מניח שאף אחד, ושאת הסיפורים על אוכלוסיה שלמה שלא עובדת שמעת בתקשורת...מאמינים למה שהכי קל להאמין. בהודעה שלי בשרשור הזה דיברתי על בני ישיבות בלבד. מי אמר שרוב האוכלוסיה החרדית היא כזו? אחוזי האבטלה שם אולי גבוהים יותר, והקיצבאות שהם מקבלים מהמדינה הן קצבאות שנועדו לסייע להם בגידול ילדיהם. דרך אגב, החוק הזה חל גם על ערבים ועל שאר אזרחי המדינה, ככה שזו לא אפליה לטובת החרדים בלבד. והעבודה של ההורים שלך תורמת בראש ובראשונה לך ולהם. מי מרוויח את הכסף שהם מקבלים? המדינה?
אתם מרוויחים אותו! אז זו תרומה קודם כל לעצמכם ואח"כ למדינה... אני חושב שגם אם הפטור שקיבלת מוצדק, עדיין אין לך זכות דיבור נגד חרדים שלא מתגייסים. נורא קל לשבת בצד, כשאת יודעת שלך אין סיכוי להכנס למערכת הזו, ולצוות על אנשים אחרים כן להכנס אליה.

למעלה