דיון....

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo26.gifדיון....../images/Emo88.gif../images/Emo36.gif

אוקיי,הרעיון עלה למוחי כשמצאתי כרגע משהו שאני רוצה את חוות דעתכם... בתוך מומחים (מעריצי הילארי-דה!) אני פותחת את הפינה הזאת, אם אנשים יצטרפו ויחוו את חוות דעתם,אני אעשה אותה בתור פינה קבועה, וזה יהיה נהדר,כי אני אוהבת לשמוע דעות של אחרים (תשאלו את המשפחה שלי....) ואם לא-לא נורא. אוקיי,אני מעלה נושא,ותתנו את חוות דעתכם,ואז נקבע את הדעה. הנושא-PLAY WITH FIRE-האם הוא מבוסס בעצם על אהרון קרטר?(האידיוט,הדביל,הנוכל-להזכירכם-אחיו של ניק מ'בקסטריקס בויז') בדקתי את הווידאו החדש של הילארי ב-YOU TUBE,וראיתי תגובה מעניינת,(אל דאגה-תירגמתי לאלו שמתקשים באנגלית.)התגובה- "מסיבה כלשהי השיר הזה דומה לסגנון שיר של אהרון קרטר,אם אי פעם שמעתם את השיר של אהרון קרטר-"ONE BETTER" תראו כאילו הילארי עונה על השיר שלו,אהרון אמר שהוא עדיין אוהב את הילארי. בחלק של הילארי "מצאתי מישהו שיקח את מקומך",זה נשמע כאילו היא אומרת שג'ואל לקח את המקום של אהרון,אני רק אומרת את דעתי" המגיבה האנונימית אומרת. ובכן-מה דעתכם? האם באמת נראה לכם שהילארי עונה לאהרון קרטר בשיר שלה? אם כן,למה? נמקו והסבירו. מחכה לדעתכם. שבת שלום. =)

Unfabulous

New member
אממ יכול להיות שכן

זה נראה כאילו שבשיר היא מנסה להראות למישהו שכנראה זה אהרון שהיא לא צריכה אותו יותר ויש מישהו שיגן עלי הויחבק אותה מישהו יותר טוב ממנו. אבל אין לי מושג אם זה באמת על אהרון.

One Click Hil

New member
play with fire

גם אני חשבתי על מי השיר הזה מדבר. יכול להיות שזה על אהרון, אבל למה שהיא תכתוב עליו שיר אחרי כ"כ הרבה זמן? היא כתבה עליו שיר כבר באלבום הקודם mr. james dean לא? יכול להיות שבאמת היא עונה לו על השיר החדש שהוא הוציא, בכל מקרה אולי זה על אהרון ואולי על מישהו שאנחנו לא יודעים עליו.

olsen cool

New member
כן אני לא חושבת שזה נכון

הרי גם מיסטר ג'יימס דין,אמרו שגם את זה היא כתבה עליו.

לא נראה לי

תראו,עבר מספיק זמן... אני בטוחה שהיא התגברה ולא צריכה לשיר שירים על משהו שהיה ממזמן
אולי מישהו יתרגם את פליי וית' פייר
וישים פה... יהיה נחמד
ויכול להיות בעצם. מישו יודע אם הילארי עצמה כתבה את השיר
אם כן יש הרבה סיכויים שזה נכתב עליו אנשים מרבים לכתוב על דברים שכואבים להם או כאבו בעבר...): אז אולי אחרי הכל היא התגברה על זה כי ..היא עם ג'ואל וזה. ואם הוא באמת יצא עם שתיהן בו זמנית זה באמת לשחק באש חחח

דעתי:

אני האמת חושבת שלא..כי קודם כל זו לא היל כתבה את השיר..ככה אני חושבת, לא ניראה לי שהיא גם תיכתוב ועבר הממון זמן..אבל גם יכל להיות כי הייא עונה לו בידיוק...אבלל מה שהכי חושבת שלא זה לא עליו ...

One Click Hil

New member
תרגום לשיר

אני לא מאמינה שזה באמת אתה, עבר כ"כ הרבה זמן, אתה נראה טוב. שמעתי שממש הולך לך, מה איתי? אל תשאל תן לי לספר. איך היה לי מאז שהלכת, מאז ששחכת אותי. וסוף סוף כל הדמעות כבר התייבשו, הוצאתי אותך מחיי. האם אתה זוכר את כל הפעמים שאמרת שתתקשר אליי? כי אני זוכרת את כל הסיבות שאנשים הזהירו אותי. ועכשיו שמעתי אותך אומר שאתה עדיין מעריץ אותי, ואם אתה חשוב שאני יחזור אלייך שוב אתה יכול פשוט... לאהוב אותי, לאהוב אותי להרגיש את הלהבה. אם אתה רוצה אותי חזרה, תשרוף את את השמיים, יותר ויותר. מותק, אתה יכול לשחק באש? אתה אף פעם לא יודע מה יש לך, עד שזה נעלם, שחכת? אבל אני לא נופלת במשחק הזה, בנים כמוך לא משתנים. גרמת לי להרגיש שלא הייתי טובה מספיק, טובה מספיק לאהבה שלך. אבל זה היה חוסר ביטחון שגרם לך לברוח, זו לא הייתי אני. אז אל תנסה לתת לי עוד תירוצים, אין לי זמן לזה הלכתי ליוסטון(לא בטוחה שזה מה שהיא אומרת פה). ואם אני לא מספיק עסוקה במיליון דברים שאני עושה, אחרי מה שעשית, אתה מנסה להיות האחד. וקטע מעבר: דרך אגב, מצאתי מישהו שנותן מרחב, שומר עליי, מצאתי מישהו שתפס את מקומך. ואני בטוחה בזרעותיו, ואני בטוחה שרק הוא יודע לשחק באש. זהו..

JustLetMeCry

New member
לדעתי לא...

כאילו ברור שהיא המשיכה הלאה..אני לא חושבת בכלל שהיא תכתוב שיר עליו היא לא כזאת ילדודית שאחרי איזה 5 שנים עדיין תיזכר באהרון ותכתוב עליו שיר...לדעתי השיר הוא מדבר בכללי לא בהכרח משקף מה שהיא מרגישה.

תראי..

פעם אחת בן אדם לא כל כך חכם אמר משפט..מאוד חכם
ניק לאשיי אמר ש"מה שיפה במוזיקה זה שהיא לא ספציפית כל אחד יכול לקחת אותה לאיזה מקום שהוא רוצה" כאילו את יכולה להתייחס לשיר לכל מקרה שבא לך.. אז אולי יש כמה אנשים שכן מסתכלים על זה בכיוון של ארון.. :)

JustLetMeCry

New member
כן אבל..

יכול להיות היא כתבה עליו שירים בדיסקים הקודמים אני בספק אם בדיסק הזה היא התכונה אליו כי היא כבר יותר בוגרת ולא נראה לי שהיא תכתוב עליו שירים בדיסק הזה..זו דעתי אבל כמובן אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת בטוח חוץ מהילארי עצמה.

האמת שאחרי שקוראים את התרגום..

למי שמכיר את הסיטואציה זה די מקשר
אבל אני לא חושבת שהילארי נוטרת לו טינה עד כדי כך שהיא תשב ותכתוב עליו שירים,או שהכותבים שלה ישבו ויכתבו שיר שמכוון לאהרון,כשהיא כמעט בת 20 ועברו מאז כמעט 5 שנים,הפרידה הזו ממש ממש לא רלוונטית. כל אחד לוקח את זה לכיוון שנראה לו,הרי אנשים מאמצים לעצמם שירים שאנשים אחרים לא מבינים למה,כל אחד לוקח את זה לכיוון שקשור אליו. אף אחד לא יכול באמת לדעת אם השיר נכתב סתם,או נכתב כתשובה לאהרון,מה שלא ממש נראה לי הגיוני.

למעלה