דיון

../images/Emo26.gifדיון../images/Emo36.gif../images/Emo85.gif

אוקי עם ההיתם מתחלפים עם הבמאים של משחק החיים, והיה לכם אפשרות לעשות קצת אירובב כאילו שלדומא: שלירון וייסמן תיהיה יוליה, ומיכל לא יודעת מה שם משפחה בסידרה (יעל) תיהיה הבמאית או משהו כזה. מה הייתם משנים בסידרה
:) ואיך הייתם קוראים לדמויות? זה גם כן ביותר כיף להחליט על שמות
אני רשאית הייתי מחליפה בן נירה למישל\מיכל :).

../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

הא ולדעתי לנירה מתאים ליאורה
:)
לא יודעת למה. ולמיכל\מישל: שני
.....

hilllla

New member
נעים מאוד לכולם!

שלום קוראים לי הילה ואני חדשה פה! ליה- אני הייתי משאירה אותה בתור במאית לדעתי הי מצויינת בתפקידה! ירון- הוא לדעתי מתאים להיות אח של שירן וכמובן גיבור ההצגה. ארז- צריך לשנות את שמו אופיר, והוא לדעתי מתאים להיות הבן של מיכל/מישל. מיכל/מישל-הייתי קוראת לה שני ונשארת בתפקידה. שאול- צריך לקרוא לו יוסי והוא נשאר בתפקידו. אודי- אודי נשארה אודי אבל היתתי נותנת לו להיות אלפסי(התפקיד שלו) גנגנה- שמוליק והוא מחליף את אודי סוניה-הייתי קוראת לה יוכבד(כי היא סבתא) והיחא נשארת בתפקידה. אינבר- נשארת בשמה וגם בתפקידה. יעל- הייתי קוראת לה נועה, והיא נשארת בתפקידה רותם/רם- נשארת בשם הבת אבל בתור בן הייתי קוראת לה אסף. אפי- אני היתי מראה אותו יותר בסידרה ובתור בן-אדם רגיל ללא בעיות, ובנה הנוסף של סוניה(היא תאמץ אותו) בתיה- הייתי קוראת לה שרונה ומשאירה לה את תפקידה אדוארד- נשאר כמו שהוא ריקי-הייתי עושה אותה פחות רעה. קובי- הייתי קוראת לו ניר נירה- הייתי קוראת לה לבנה והייתי עושה אותה יותר עדינה ופחות שיכורה זיו-הייתי קוראת לו יורם וזהו... מקווה שאהבתם את הרעיון

נעים מאוד:)../images/Emo85.gif

נחמד היה לשמוע שליעל היית קוראת בשמי
:). אינבר=ענבר חחחח הייתי קוראת לזיו דני כל כך מתאים לו!!!!!!!

למעלה