דחוף

ליהיS

New member
../images/Emo26.gifדחוף../images/Emo70.gif

בדקתי לבתי בת ה3.5 את רמת הסוכר כ-40 דקות לאחר אכילת עוגה. היא התלוננה שהיא לא מרגישה טוב. רמת הסוכר היתה 132. זה סימן שיש לה סכרת? זה לא מוקדם מידי? או שאולי זה לא נורא? אנא ענו לי במהרה אני ממש מודאגת.

לזר

New member
הכי בטוח שלבצע בדיקה בצום

בקופה. יש לבקש זאת מהרופא. אם יש בצום בבוקר רמת סוכר גבוהה מ-125 בטוח צריך לבצע בדיקה שנה טובה

עמית 29

New member
ליהי...

ממש אין לך מה להבהל!!! רמות הסוכר שישנן לאנשים בריאים אמורים להיות על פי המפתח הבא: שעה לאחר ארוחה מתחת לערך של 160 ושעתיים אחרי ערך של מתחת של 120! לאחר צום של הלילה 70-110. אגב אני מדי פעם בודק חברים "בריאים" שלי כדי לראות לאיזה רמות סוכר הם מגיעים: אנחנו אוכלים אותו דבר ןאז אני רואה אחרי שעה ,לדוגמא, כמה יש להם ואז יודע את איכות האיזון שלי...(אחרי הזרקות כמובן).אני כבר ראיתי חברים בריאים לחלוטים ברמות של מעל ל150 . ואין להם סוכרת! שנה טובה

לזר

New member
50% מהאנשים שיש להם תוצאות

שאתה מזכיר הם חולי סוכרת בדרך, או כבר כאלה. שרק תיהי בריא ומאוזן ככל האפשר שנה טובה

עמית 29

New member
לא ממש!!!

לזר, תרשה לי להפנות אותך לחוברת הדרכה שקבלת עם מכשיר הפרי סטייל שלך: שם בעמוד האחרון ישנה טבלה של ערכים כפי שהם מופיעים אצל אנשים בריאים! על פי המפתח שציינתי מקודם. אומנם אנחנו חולים בסוכרת אבל זה לא אומר שכל שאר העולם גם כן ... אני ממש לא ממליץ להכניס אנשים חרדים באופן טבעי לחרדות נוספות ומיותרות!!!!! לסיום לזר, אני לא מקל בידע הרב שיש לך בנושא סוכרת, ולמרות שכולנו נהנים ממנו אני מבקש ממך להזהר בנתונים שאתה מביא: "חמישים אחוז מהאנשים שיש להם... וכן הלאה"... זה מיותר. עמית

לזר

New member
מצטער על הרוע שאני מפריח לעיתים

באוויר, אבל חברת טראסנס יודעת למדוד רמת סוכר טוב מאוד. הסוכרת היא לא בדיוק נחלת היעד של החברה, על אף שהם יודעים טוב ממני מהי המחלה. אני מאוד רגיש לנושא ועל כן שכחתי לציין שכל מה שאמרת נכון, בתנאי שגם התנאי השני לא מתקיים: שיש משהו אחר במשפחה חולה סוכרת. אם כך הדבר, מין הראוי להיות זהיר כפליים בעיניין. אני ראיתי אצך בני הגדול 160 שעה אחרי הארוחה ומיד שלחתי אותו למחרת בבוקר להעמסת סוכר בקופת חולים. התוצאות היו בסדר, אבל אני קשוב לו כל הזמן. יתכן שאני קצת היסטרי, אבל זה אני. שנה טובה ו

לזר

New member
מאידך, הטענה שאדם יכול לקבל

ערך של 150 רמת סוכר ויכול "לנפנף" אותה היא קלות דעת לשמה. ד"ר קנטר אומר (וזה מופיע בכל הספרות המכובדת בנושא סוכרת) שאם אדם קם בבוקר על ערך גבוה מ-125 יגש ויבצע העמסת סוכר (בדיקה ראשונית) כדי לברר מה טיבו של הערך הזה בבוקר. לא הכרח יקבל תשובה חיובית, אבל חובה מצידו לבצע את הבדיקה. מקווה שעכשיו אנו משדרים על אותו גל. שנה טובה ובריאה

למעלה