דחוף!!!!!

פרפרוש

New member
../images/Emo26.gifדחוף!!!!!../images/Emo36.gif

יש לי שאלה... האם כדורים נגד אפילפסיה יכולים להשפיע על תוצאות של בדיקת הריון???(דם ושתן)

ענת71

New member
אני עושה כל חודש בדיקות דם.

אין לך מה לדאוג זה בכלל לא משפיע.

פרפרוש

New member
מה שהתכוונתי לשאול זה....

מה שהתכוונתי לשאול זה, האם הבדיקה לגילוי הריון יכולה לצאת שלילית בגלל הכדורים... כי לפי מה שהבנתי מהרופאה זה שכאשר לוקחים כדורים שמשפיעים על מערכת העצבים הרבה פעמים התוצאה יוצאת שלילית, גם אם האישה בהריון... או שהבנתי לא נכון, אשמח לתגובתכם

חייםלוי

Member
מנהל
גם המשיבים לך הבינו אותו דבר

אין קשר, לדעתי, בין התרופות לבין תוצאות בדיקת ההריון. כדורים שמשפיעים על מערכת העצבים לא משפיעים על ההורמונים המשתחררים בזמן הריון. אבל אילןאבא מומחה גדול ממני בתחום והוא יסביר לך טוב ממני.

tropical888

New member
ואני עכשו בהריון שני

ולוקחת שנים כדורים נגד אפילפסיה. הרופאים שלי תמיד ידעו שאני עם כדורים ולא נאמר לי כלום בעניין בדיקות הדם והשתן מה עוד שבבדיקה האחרונה שיצאה חיובית (שאני בהריון) הרופאה שלי היתה מודעת לכדורים שאני לוקחת והיא זו שגם אמרה לי שהתשובה חיובית. וכל פעם שהתשובה היתה שלילית היא באמת היתה שלילית ולא היתה שום טעות. כך שאין לך מה לדאוג בהצלחה

אילןאבא

New member
../images/Emo49.gif + כתבה על אפי והריון

מזל"ט. במקרה נתקלתי בכתבה טובה על הריון ואפי ב CNN: http://www.cnn.com/HEALTH/library/PR/00123.html חיים, אתה יכול להוסיף ללינקים?

ruthty

New member
בוקר טוב לך../images/Emo13.gif

לטגרטול יש על העובר מה שאני מציעה לך זה ליצור קשר עם הדסה שם יש מחלקה מיוחדת של מחקר השפעת הכדורים על אישה בהריון בזמנו הפנתה אותי רופאת נשים והם ליוו אותי בכל ההריונות וגם אחרי אני מאחלת לך הריון מוצלח ולידה קלה

אילןאבא

New member
../images/Emo52.gifיש סיכוי קטן שכן (טגרטול?)

מתנצל על התשובה הקודמת שלי (שעוד הייתה עם סימן קריאה). לאחר בדיקה מצאתי שיש סיכוי קטן של השפעה כזאת. יש התייחסויות לכך שטגרטול גורם לתשובה שלילית של בדיקת הריון גם כאשר יש הריון ובמקומות אחרים טוענים שהאמינות של בדיקת ההריון (98%) יורדת מעט כשלוקחים תרופות לאפי. זה די מפתיע אותי כי בבדיקת הריון בודקים נוכחות ספציפית של הורמון גדול מאוד (hCG)הבנוי מחומצות אמינו (פפטיד או חלבון קטן) בעוד התרופות האנטי-אפילפטיות הם מולקולות קטנות מאוד שבד"כ עושים אינטראקציות עם חומרים פחות מסיסים מ hCG. ==> למדתי לא לקפוץ ולהגיד "לא!" ואת למדת לא לסמוך בצורה עיוורת על תשובות בפורום... סליחה, אילן

פרפרוש

New member
../images/Emo20.gifלאילןאבא../images/Emo20.gif

אני מאד מודה לך על התשובה, עזרת לי מאד...

למעלה