דו"ח מצב

• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

apl

New member
../images/Emo26.gif דו"ח מצב../images/Emo36.gif

היום היה לי טסט 1. בגדול-הייתי קרת רוח ,לא התרגשתי יתר על המידה,אולי אפילו אדישה במקצת...הבוחן לא היה מלחיץ לא "עמד על הכוונת" לכל טעות שאני עלולה לבצע,והתנועה בבוקר לא הייתה עמוסה ממש...מה שכן,הקלאצ' שוחרר פעמיים מהר מדי,ונכבה לי המנוע(רגל שמאל רעדה מעט מהתרגשות בפעמיים הראשונות של שחרור הקלאצ'). חוצמזה,הוא העיר לי פעם אחת על אי-מתן זכות קדימה (ע"ע תמרור 15)למרות שכן נתתי זכות למכוניות בנתיב הראשי,אך הייתה תנועה מועטה נוספת שלה לא נתתי זכות קדימה(כנראה). בפנייה אחרת-שכחתי לאותת(לפי מה שאמרה לי זו שהייתה איתי בטסט) בפנייה ימינה..אני תמיד מאותתת-אך הפעם כנראה שהתפספס לי. בטח היו עוד ניואנסים קטנים שבעקבותיהם הכישלון של היום מובטח. זהו לבינתיים, ענ
,שמחכה לתשובה השלילית הרשמית על הכישלון העצבני בטסט. המשך יום נעים לכולם :)

pompii

New member
סביר להניח ש...

נכשלת, כי בטסט ראשון מחמירים קצת יותר. אל תתפלאי גם אם הגיליון שלך, שתקבלי אותו לראות את הטעויות, יהיה מלא בטעויות קטנות שאולי בכלל לא עשית, כמו הסתכלות במראות(הם דואגים להכניס את זה בכל חור אם כבר נכשלת) ועוד כמה דברים קטנים ומעצבנים. שטויות, טסט שני...לא צריך לקחת קשה ומי יודע, אולי היה לך טסטר חמוד והוא יעביר אותך

apl

New member
כן...אני כבר מחכה לקבל את

הדו"ח הזה שהטסטר יגיש למורה. נראה כבר מה יהיה..קשה לי להאמין שעברתי בטסט הזה-מה גם טסט ראשון ויש החמרה בדברים השונים,אבל אם הוא מעביר אותי היום(
)זה בגדר נס.לא פחות ולא יותר. נ.ב: אם הוא באמת יוסיף בדו"ח שלי שלא הסתכלתי במראות,אפשר יהיה להדביק לטסטר הזה תווית של שקרן(במצח נחושה אם תרצו
), דווקא הסתכלתי במראות-אבל לא אתפלא בגרוש אם הסעיף ייכתב לי...

Y@ir

New member
משתתף בצערך ../images/Emo13.gif

לא נורא, פעם הבאה ... גם ככה כמעט אף אחד לא עובר טסט ראשון העיקר שלמדת משהו מהטסט

apl

New member
רגע רגע

עדיין לא התקבלה הודעה רשמית,אז נחייה באשליה ש"יהיה בסדר" ל-2-3 שעות הבאות. פספוס... יכלתי לקנות בכסף של הטסט איזה ג'ינס..לא נורא
המשך יום נעים

apl

New member
.....

שוב..למרות שנראה לי שנכשלתי בטסט,עדיין אין תוצאות ואין דו"ח.. מה נסגר איתם???איך זה לוקח כ"כ הרבה זמן

chim chim

New member
מה???

מקבלים את התשובה באותו יום(3:45)מה קרה שעבר יום ועדיין לא קיבלת? שאלת את המורה שלך?

apl

New member
כן...עדיין אין תשובה

התקשרתי אליו אתמול בסביבות 8 בערב,הוא אמר שהיום הוא יחזיר לי צלצול-עם התשובה+דו"ח של הטסט..משו מוזר הדבר הזה. גם בדקתי באתר הזה של ארגון המורים והרשימות של אלו שעברו טסט-ואין תאריכים מעודכנים של היום.

של היום? אתה צריך של אתמול

עשית אתמול טסט לא? זה לפי תאריכים של הטסט עצמו תיבדוק עם השם שלך מופיע בתאריך 24.6

למעלה