גדול!!!!! עכשיו פיצוי על זה ששיגעתי אתכם! תתחילו לחייך!!!
Q Queen Of Love New member 21/7/02 #1 ../images/Emo26.gifגדול!!!!!../images/Emo36.gif עכשיו פיצוי על זה ששיגעתי אתכם! תתחילו לחייך!!!
Q Queen Of Love New member 21/7/02 #3 יצאתי הביתוש.. תקראו את הבדיחה, היא ממש טובה. אוהבת אתכם תודה על כל התמיכה והעידוד!!!! המשך יום נהדר מקסימים ומקסימות שלי!! אוהבת המון לירי
יצאתי הביתוש.. תקראו את הבדיחה, היא ממש טובה. אוהבת אתכם תודה על כל התמיכה והעידוד!!!! המשך יום נהדר מקסימים ומקסימות שלי!! אוהבת המון לירי
מ מאו יין New member 21/7/02 #4 אוי ואבוי....../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif הסמקתי... לא שיגעת אותנו וגם אם כן בשביל מה אנחנו פה??אם לא בשביל לשגע אחד את השניה את השני את השניה וכולי וכולי...
אוי ואבוי....../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif הסמקתי... לא שיגעת אותנו וגם אם כן בשביל מה אנחנו פה??אם לא בשביל לשגע אחד את השניה את השני את השניה וכולי וכולי...
מ מאו יין New member 21/7/02 #5 גם אני הולכת... אני רק חייבת להגיד שקראתי, קראתי את כל התגובות.לסיפור שלי.. ויש לי כל כך הרבה מה להגיד על כל האהבה הזו שאתם שופכים עלי.כל כך הרבה שנחנקתי... אני חייבת לעוף הביתוש אז..... המשך יום מדהים לכולכם אנשים יקרים שלי..
גם אני הולכת... אני רק חייבת להגיד שקראתי, קראתי את כל התגובות.לסיפור שלי.. ויש לי כל כך הרבה מה להגיד על כל האהבה הזו שאתם שופכים עלי.כל כך הרבה שנחנקתי... אני חייבת לעוף הביתוש אז..... המשך יום מדהים לכולכם אנשים יקרים שלי..