בקשה!

../images/Emo26.gifבקשה!

שלום לכל חברי הפורום. אני בת 13 ובכיתה ז'. בקרוב מאוד עליי להגיש עבודה בנושא שורשים , ואני מחפשת כבר הרבה זמן אתר שבו אוכל לקבל מידע על מקור שם משפחתי. חיפשתי כבר במנוע החיפוש לשמות משפחה של זולו ולא מצאתי. הבקשה שלי היא אם תוכלו לתת לי קישורים לאתרים בהם אוכל למצוא את המידע הדרוש על שם משפחתי. עדיף שהאתר יהיה בעברית אבל גם באנגלית אוכל להסתדר
למי שיעזור לי.

א77

New member
אז את הכי צעירה כאן???

אם היית מוסרת שם משפחתך, אז החבר'ה כאן היו עושים לך כנראה את העבודה בקלות יתירה, הרבה יותר ממה שיכול להיות אם ימצאו לך אתר. החבר'ה כאן שולטים בעברית, אנגלית, יידיש, גרמנית, הונגרית, רומנית ועוד. אז חבל על המאמצים של מצטיינת בת 13. את מוזמנת.

ושכחתי להוסיף...

שמי שמוכן לעזור לי שיפנה אליי במסר ואומר לו את שם משפחתי. תודה.

א77

New member
איזה מתוק

זכרתי אותך. אבל משום מה נעלמת, והנה אתה צף על המים וסוף סוף רואים אותך. ואתה אכן הצעיר ביותר עד שיצוץ עוד מישהו

SGVB

New member
אני קורא מהפורום אבל לרוב אין לי מה

להגיב

ראם ערן

New member
שלום אושרית וברוכה הבאה../images/Emo142.gif

אכן הגעת למקום הנכון. אם תדפדפי קצת אחורה בהודעות תגלי כי ככל שתמסרי לחברי הפורום יותר פרטים על מקורות משפחתך כך תוכלי לגלות פרטים נוספים. הרצון לפרטיות מוצדק ברוב המיקרים, אולם בקרב חברי הפורום את יכולה להרגיש בטוחה. בכל מקרה כאן תמצאי הפניה למספר אתרים העוסקים בשמות. חיפוש בארכיון יעלה שאלות דומות ותשובות רבות המון בהצלחה ערן

למעלה