איפה כולם???

danina the 1

New member
../images/Emo26.gifאיפה כולם???

איפה כל האנשים שהיו כל כך פעילים פעם בפורום??? אני חושבת שהפורום התחיל להתרוקן בפרקים הכי מעניינים שהיו עד עכשיו!!!! איפה אתם???

אפ7ת

New member
לעזאזללל למה אין פה מנהל בעעעע

יש כ"כ הרבה מתנדבים למה לא נותנים כבר למישו לנהל.. יש כזה בלאגןןןן

משה 102

New member
אני כאן

אהיה יותר פעיל בפורום בלי נדר אם ערוץ 22 יקשיבו לי ויעשו שידורים חוזרים אחה"צ!!!

חניניתה

New member
אני קצת נעלמתי ביומים-שלושה האחרוני

ם.. היה לי שבוע כל כך עמוס! לא היה לי זמן לנשום!! גם נשיקות גנובות כמעט ולא יצא לי לראות השבוע אני חושבת שראיתי רק פעמים..
היה לי אחד השבועות הכי מטורפים מבחינת עומס.. אבל היה כיף.. חח אני כבר לא זוכרת מה קרה לי השבוע מרוב שזה היה הרבה.. אני זוכרת שהיה לי ביום חמישי פעולה להעביר בתנועת נוער ויום לפני זה כל היום התכוננו לזה ועשינו פעילויות.. ביום חמישי ישר אחרי בית ספר (אפילו השתחררתית שעה קודם) עשינו את הפעילויות לכיתות ה-ז בתנועת נוער..חח

danina the 1

New member
את במדצ"ים?

ואיך היה להעביר פעולה?? על מה עשיתם את הפעולה?? ועוד שאלה אחרונה
: באיזה כיתה את??

חניניתה

New member
אני בתנועת נוער חוגי סיור..

שנה הבאה אני יהיה מדצ"ית. סתם היה לנו פעילות להעביר לקטנים יותר כיאלו להתנסות.. העברנו פעילות על זיהום ים עשינו להם משחק כמו מונפול ועם שאלות על זיהום ים ,ולאסוף זבל וכאלה.. היה נחמד.. אני בכיתה י'

danina the 1

New member
אנחנו מנסים לארגן....

לילה לבן בגן יבנה במתנ"ס והמדריכה ביקשה שננסה להביא את החברים שלנו אז אולי,אם אתם רוצים,תוכלו לאסוף בערך 10 חבר'ה מהתנועה ולארגן הסעות לגן יבנה ללילה לבן שיערך בסביבות חנוכה מ-8 בלילה עד 8 בבוקר... עוד שאלה- מאיפה את?

נצל"ש

2 דברים : 1.אני חדשה פה ומתה על "נשיקות גנובות"ובאתי לפורום רק עכשיו כי לא ידעתי שיש לסדרה הזאת פורום... 2.באיזה פרק נגמרת הסדרה?מקווה שיותר מ100 כי היום היה פרק 75 אני זוכרת שזה רק התחיל באסה..

danina the 1

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה...

התאקלמות נעימה.... ואני לא יודעת באיזה פרק נגמרת הסדרה...אבל אף אחת מאיתנו לא רוצה שתיגמר הסדרה....

למעלה