Twilight Girll

New member
../images/Emo259.gif

(הכוונה ל
) שנון, אני יודעת
אז מה קורה, איך החיים?..=) נכון שאתם מתים שאוקטובר יגמר כבר??

בחיי חשבתי שזה בקבוק חם

נו התרמיים האלה
ואני רק מחכה לסוף אוקטובר בשביל דבר מסויים

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמאומצון=מאומץ? חחחחח../images/Emo163.gif

אני רוצה את |קרמבו|! D: ובכל מקרה משבוע הבא זה החודש הכי עמוס שהיה לי בחייםםםם. אני רוצה שהוא יגמר כבר, אני לא אשרוד
(למה תמיד אמרו שי"ב יותר קל מי"א?!?!)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif כי י"ב באמת יותר קל מי"א? ../images/Emo2.gif

מה קרה לך, לא נשאר לי כמעט מקצועות... יום ראשון אני מסיימת ב1 וחצי, יום שני ב11, יום שלישי מתחילה ב2 ומסיימת ב4, יום רביעי (שהוא הכי ארוך) שעת אפס עד 1 וחצי, יום חמישי 10 עד 3 ויום שישי שעת אפס עד 1.... וזה ממש כלום לעומת שנה שעברה! לך עמוס? איזה מקצועות נשארו לך בכלל?

פאק, הקנאה

ביום ראשון אני מסיימת ב13:20 ובשאר הימים ב3 ורבע. ): פאקינג י"א, בעעע.

tritone

New member
אתם ממש מצחיקים אותי

אצלנו יש שלושה ימים עד 16:10 ויומיים עד 14:30

פאק ../images/Emo12.gif

איך לעזאזל אתם חיים? ואיך זה לעזאזל הגיוני בכל מקרה, אתם לומדים איזה שעה-שעתיים ביום יותר מאיתנו.

tritone

New member
זה לא כזה נורא ../images/Emo6.gif

האמת שהמערכת שלי קצת יותר אוורירית כי יש לי רק מגמה אחת בבית ספר, זה אומר 4-6 שעות בבי"ס פחות מלחברים שלי אבל ביום רביעי אני לומדת עד 20:45
איך שלא יהיה, להכל מתרגלים. גם בשנה הבאה אנחנו לא עושים הרבה בחצי השני של השנה, שזה קצת מעודד

ווהווו הזוייי

שאני הייתי בי"ב [שזה שנה שעברה.. איזה זקנה אני ;-] היתה לנו מערכת מאוד צפופה ועמוסה.. כל יום לפחות עד 3.. וחלק מהימים שעות אפס.. אבל זה בגלל שהביצפר שלי מעפן, והשאיר המון מקצועות לי"ב במקום לסיים איתם בי'-י"א..

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמבחינת מערכת, ברור שהמערכת

של י"ב טובה יותר (אמא, המערכת של י"א הייתה פשוט נוראית... אני עדיין תוהה איך עברתי את השנה הזאת...) אבל הלוח מבחנים ממש ממש עמוס לי!! שבוע הבא יש לי 3 מבחנים, ועוד 2 בחנים (שזה אומר משהו כל יום, יאי). ולא מספיק שאני צריכה לחרוש את חיי כל השבוע, ביום ראשון שאחרי יש מבחן במתמטיקה
וזה ממש לא עוזר שהגרמנים מהמשלחת שהייתי בה הקיץ באים ממש בשבוע הזה!! (וישנים אצלי בסופ"ש שלפני אותו מבחן במתמטיקה
) בקיצור חחחחחחח אני עצבנית ורוצה שהחודש יגמר ומהר

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif גם אצלנו מותר 3...

אבל כמה מקצועות את לומדת?!?! יש לי חמישה! מתמטיקה, אנגלית, מחשבים, תנ"ך ואזרחות! כל השאר סיימתי...

CoralP

New member
אין לי מושג למה,../images/Emo181.gif

גם לי אמרו את זה, וגיליתי שזה שקר
עוד חודשיים אני גם אגלה אם הצבא זה באמת כזה חרא

למעלה