עוף לשבת

• פותח הנושא Jeinn
  • פורסם בתאריך

Jeinn

New member
../images/Emo259.gifעוף לשבת

שלום, הכנתי לג'ויה עוף לשבת :) וגילינו שהיא מאוד מאוד מאוד אוהבת עוף - שזה נחמד... אבל ברגע שהיא מתחילה לאכול אותו, פשוט אי אפשר לגעת בה, היא מתחילה להשתולל ולברוח בכל הכוח... א. האם היא יכולה גף לנשוך בהמשך? ב. האם זה טיבעי? ג. כמה עוף ממולץ לתת (תדירות וכמות)? שיהיה שבת שלום לכולם!

Sweet Fantasy

New member
תשובות

1. ההתנהגות הזאת שוב מזכירה לחי התנהגות גורית (פשוט הייתה לי המלטה והייתי עדה לשלבי החינוך שלהם) הם חושבים שזה איזה טרף ונכנסים למין אטרף. אין לי תשובה לגבי אם זה יכול להשפיע עליה בעתיד זה בעייתי כי לא הייתה שם את האמא בשלבי החינוך הקרטיים. 2. נראה לי שעניתי ב1
3. כמה חתיכות בודדות (נגיד לא יעלה על כמות של שניצל אחד בינוני) 3 פעמים בשבוע, לא רציך יותר מזה זה כחטיף ופינוק לא כאוכל עיקרי. עכשיו שאלה, איך נתתם את העוף? איך הכנתם? ומה עם תמונות?

Jeinn

New member
../images/Emo122.gif

מקווה לעבור כבר (ובשלום) את התופה הזאת שלה, כי בינתיים היא לא מפסיקה לנשוך, והיום אף דאגה להשאיר לי פנס בשפה.. ואני מצידי מענישה אותה הרבה, וזה לא כיף לשנינו... העוף כממולץ בושל במים. ומכיוון שקשה לנו להצטלם, כי יש קוצים בטוסיק, מצ"ב תמונה מהשנ"צ שלה

Sweet Fantasy

New member
ההענשה שלה לדעתי צריכה להיות שונה

משל גור בוגר יותר, למרות שהיא גדלה כבר אבל בגלל שהמצב שונה, נגיד פחות לסגור בכלוב כשהיא נושכת ויותר להקפיד על עניין האחיזה בעורף, להשתדל לחנך ממש כמו האמא. לאחוז בעורף ולהגיד לא תקיף ולשחרר, ככה עד שהיא נרגעת למרות שזה לא קל.. יהיה בסדר

למעלה