../images/Emo254.gif

אני לא רוצה להרוס את הרושם הראשוני, ובטח לא לספיילר, ולכן אחכה לסיקור של אחת ממשוררותינו לפני שאכתוב את כל אשר על לבי. רק כמה דברים שאני חייב לשפוך- זהר מדהים. וגם החיבור בינו לאביתר. לקח לי קצת זמן להתרגל לסגנון המקצבים שלו, אבל ממש קצת. השירים החדשים (שבסוף בוצעו מהם רק שלושה) הם ממש לא לילה כיום יאיר. אולי אפשר לומר כך- אם לילה כיום מתאר את המאבק ממבט על ובסופו של דבר נוצרת תמונה כללית די מוארת- השירים החדשים מתארים את המאבק לפרטיו, מהמקומות החשוכים. הם מוזרים, אבל יש בהם משהו שגרם לי לתחושות שלא ידעתי שאני מסוגל לחוות. משהו ממש מגניב, אע"פ שממש לא מתאים לי להיגנב מדברים כאלה- היה שיר אחד, ששני לילות בשבועיים שלפני ההופעה אני חלמתי שהם מבצעים אותו. והם ביצעו. מעבר לזה שזה ממש מגניב- זה הכניס אותי למימד אחר לגמרי. דניאל עלה בהפתעה ל"אצלך בעולם"! הקהל (בניצוח השורה הראשונה, יש לציין |היי פייב|) נשאר לעמוד ומחא כפיים עד שאביתר וזהר חזרו להדרן שני. אולי זה רק בגלל שיש לי רק הופעת אביתר אחת להשוות אליה, אבל זו באמת הייתה ההופעה הכי מדהימה שנכחתי בה.

הקנאה כואבת בין רגליי! ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מקווה שאזכה להיות גם בשורה הראשונה הופעה הבאה של אביתר ושלא אהיה חולה או משהו בסגנון. אני ממש ממש מחכה לקרוא חוויות. אתמול חייכתי כ"כ הרבה מול המסך לקרוא חוויות מההופעה! אגב, זאת ההופעה השניה שלך של אביתר בסה"כ?
חשבתי משום מה שהיית ביותר. מוזר. בכל מקרה... נו! נו! נו! מיכל, אל תתעללי בי ככה! אני אעשה מרד ולא אפתח דיונים יותר
אגב, שאלה קצת לא קשורה אבל... כמה זמן הייתה ההופעה של אביתר? מתי היא התחילה ומתי נגמרה? בדרך כלל כשכתובה שעה, מתחילים חצי שעה אח"כ... (אפילו שפתיחת דלתות כביכול ב-21:00 ותחילת מופע ב-22:00). אני פשוט רוצה לדעת אם אני אוכל לחזור מההופעה בשלום ולא אתקע בירושלים, כי יש אוטובוסים עד 00:30 מהתחנה המרכזית ואני ממש לא רוצה לפספס אותם

הופעה שנייה פיזית

הופעה מיליון וירטואלית
זו הייתה הופעה ארוכה למדי- התחילה בסביבות ה10:30 ונגמרה בסביבות ה12:15...

למעלה