PEORIACIVICC

nini18

New member
../images/Emo41.gif קהל + מדלי ואו הבחורים בשורה הראשונה ממש

חמודים וצעיריםםםםםםםםםםםםם . אדםםםםםםםםםםםםםם איזה פספוססססססססססססססססססס
וזה שהתפשט אני שמחה שהוא רחוק שלא יגע לי בבייבי חחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=ZGeysP4vvV4

ר ו ח ל י

New member
הכל טוב ויפה אבל אני רוצה משהו חדש

עוד שירים מהאלבום או קאברים שהוא אף פעם לא שר (או שר חלקית)... אני לא מבינה למה הוא לא נותן עוד שירים. עברו כבר 3 חודשים מתחילת הטור וחוץ מTCB שזה נפלא הוא לא שינה שומדבר בסטליסט.. בייחוד עכשיו שזה לקראת סוף הטור, שיפתיע ויגוון! אמרתי את זה כבר כמה פעמים אבל כמה כבר אפשר לחכות???

nini18

New member
אבל הוא לא סתם עומד על הבמה ושר הוא

עשה הופעה שלמה. לא משנים שירים בהופעות נכון נמאס כי ראינו את כל ההופעות שלו מההתחלה. אבל גם פינק, גאגא, מדונה, גסטין וכו' לא משנים הופעות בטור הם שרים ומופיעים כל פעם אותו הדבר, עד שיוצאים לטור הבא. אני מקווה שאולי בהופעההאחרונה שלו הוא ישיר את כל השירים מהדיסק או יפתיע בצורה אחרת. למרות שאני לא הכי מאמינה אבל

ר ו ח ל י

New member
לא דיברתי על להוסיף ולהחליף את כל השירים,

יש רק 3 שירים מהאלבום שהוא עוד לא שר והוא יכול לשלב אותם, אפילו במדלי אולי. אי אפשר להשוות את הטור שלו לטור של השמות שציינת, זה הטור הראשון שלו ואלה הופעות יחסית די קטנות של לא יודעת משהו כמו 3,000 (?) איש לערב בממוצע .קחי את דיוויד קוק, בחלק מההופעות הוא שר 11 שירים ובחלק 14 הוא מדי פעם שינה, הוריד שירים או הוסיף זה השלב של לנסות דברים, ברגע שיהיה לו טור הרבה יותר גדול שירוץ לאורך זמן יהיה לו סט ליסט קבוע.

nini18

New member
כי דיויד עמד ושר כמו לשיר במועדון

הןוא גם דבר הרבה עם הקהל . אדם עושה שואו וכן אפשר להשוות לאומנים שציינתי כי גם הם עושים שואו ושואו לא משנים. אני לא משווה מבחינת הפופולריות או ההצלחה או גודל המופע או איכותו אני משווה מבחינת השואו ובואי נגיד שלהם יש בהרבה שירים יותר משיש לו ועדיין כשהם בונים מופע הוא נשאר אותו הדבר במהלך כל הטור.

ר ו ח ל י

New member
אבל כן רואים זמרים שמשנים בהופעות

אמנם לא באופן מתמיד ולא כולם, אבל גם ביונסה למשל מורידה שירים בכל מיני הופעות . זה לא כ"כ משנה, אני מדברת איתך על 2 או 3 שירים אם הוא יכל להחליף את WWL בTCB אז מה הבעיה לעשות עוד החלפה קטנה או הוספה? ובווגאס נראה לי הוא עשה סאונדצ'אק לTFM אז הייתה תחושה שהוא הולך לבצע את זה בקרוב..אולי זה עוד יקרה.. קיצר אין לי כוח לחכות
בא לי שהוא ישנה עכשיו..

nini18

New member
לא יודעת ראיתי מלא הופעות של זמרים

בכל מיני מקומות ואותה הופעה כל פעם אותו דבר. אבל בגדול אני איתך אני מתה לשמוע שירים חדשים TFM רציתי לשמוע לייב מהיום שזה יצא וגם CLYG וכו' . אפילו שירים ישנים מתה לשמוע אותו בלייב שר את השיר המלא פילינג גוד מאיידול והצנג' איז גונה כאם ומתה לשמוע אותו שר קווין

nini18

New member
יפיוףףףףףף מתה עליו ועל החולצה שלו ...

אני בכלל אוהבת אותו עם מכופתרות.

למעלה