TOKYO 6-10

InbarKiii

New member
חחחח נו דואג לעצמו בזה שהוא דואג להם :p

מתוק איך הוא לא וויתר שיביאו אותם מיד אליו חחחחחחחח לפעמים הוא עוד אומר לטומי לקרוא לבנים מהשערים בחוץ חחח הפעם ישר אחרי ההופעה

InbarKiii

New member
כלכך כלכך יפה../images/Emo7.gif

ומה שהוא דיבר בהתחלה הרג לי תלב

mokasosex

New member
../images/Emo207.gifמי מתגעגעת להופעות בסגנון הזודיאק שואו?

לעולם לא נמאס לי מאדם, אבל אני לא יכולה לצפות שוב ושוב בסרטונים של המופע.
אז אני חייבת לשאול, עוד מישהי מאיתנו רוצה שהוא ישנה? יפתיע? אני מתהההההההההה עליו, חולההההההה לו על החיים, אבל הטור הזה כבר משופשף עבורי בקצוות! אני משוועת לשינוי.

nini18

New member
נו ברור הוא גם קצת אבד את זה נגיד באיידול

טור הוא רקד סקסי ומדהים ופה הוא פשוט רוקד מביך. אבל בלונדון לראות אותו לייב זה כבר משהו אחר לגמרי, זה יהיה כאילו לראות את הכל מההתחלה. ועכשיו לשנות הוא כבר לא ישנה כי זה סוף הטור אני מקווה שהטור הבא יהיה אחר. הוא גם ואת זה אמרתי מההתחלה חייב להרגיע עם המהיריות שהוא שר את השירים הוא ממש הורס אותם. ואת מד וורלד אם הוא לא רוצה לשיר כמו באיידול שלא ישיר בכלל מסכן השיר לא עשה לא שום דבר רע חחחחחחחחחח אהה ומשהו אחרון לא משנה כמה זמן יעבור אני לא אתרגל לרקדנים האילו לעולםםםםםםםםםם
אם בטור הבא הוא שוב מכניס אותם במקום להביא רקדנים מקצעיים אני מתפטרתתתתתתתתתתת אבל כן חוץ מזה אני חולה לו על הטוסיק המושלם חחחחח

RacheLambert

New member
הוא מאוד עייף

כמעט 4 חודשים של הופעות (לעומת איידול שהיה חודשיים) עם המון נסיעות וטיסות ובלי יותר מדי ימי אוף, יש לו אולי יומיים לנוח ברצף וזה גם לא קורה הרבה..ממש אינטנסיבי. את מד וורלד הוא לא צריך לשיר יותר לעולם!!! מזה באמת נמאס עם כמה שאני אוהבת את הביצוע שלו לשיר מרוב שזה נטחן זה כבר מוריד. ואולי זה השיר שנטחן הכי הרבה. חוץ מזה שהוא חייב להוסיף שירים בטור הבא הוא צריך לדעתי גם לעבור לארנות עם קהל של עשרות אלפים..

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif מאד וורלד וכל שיר איידולי אחר

וכן העומס מטורף בפרט שזו פעם ראשונה שלו, והוא לא אתלט וממש לא בכושר מטורף .. מילא היה מדונה, אבל הוא לא. בסיבוב הבא הוא כבר יהיה יותר משופשף ויותר יהיה מוכן לדברים האלו. כל מילה שלך בסלע!

InbarKiii

New member
חח אויש נו

אתן מדברות על זה כאילו הוא עולה מת על הבמה.. כל הופעה מחדש הוא עולה עם אנרגיות וכל הופעה היא מעולה. ברור שיש פעמים שיותר כיף ושפחות כיף אבל זה כבר תלוי באנרגיה של הקהל. וכמובן שכשתראו את זה על הבמה מולכן זה ממש לא ישעמם אותכן כי זה חוויה שונה לגמרי מלראות במחשב חחח אני רק מקווה שטור הבא יהיה יותר גדול מבחינת הבמה והמופע כי BB בהחלט יכול להכיל מקומות הרבההה יותר גדולים ובטור הזה יש הרבה פספוס עם זה.

RacheLambert

New member
אין ספק שהוא מקבל אנרגיות מהקהל

אבל ברור שהוא עייף, לפעמים רואים את זה ולפעמים לא. כל הופעה היא טובה אבל צריך לגוון ולחדש והדבר הראשון שהוא צריך לעשות זה להעיף את מד וורלד

mokasosex

New member
אני ממש מקווה שהטור הבא יהיה שילוב

של זודיאק שואו מבחינת שואו וסקסיותתת, אבל עם האיכיות הווקליות של אמצע הטור באיידול.. מבחינתי הטור הזה היה מקסים כשהתחילו הקטעי אדומי בניו יורק ובאיזשהו שלב התחיל להדרדר משם .. וכן הרקדנים מכההההההההההה וגם הכיאוגרפיה
מרגישים גם שהוא עייף מת ! אבל ברור שהוא מלך ואין עליו

AngelKrash

New member
../images/Emo150.gif עד קטעי האדומי..

אני ממש אהבתי את הקטעים האלו. אני עדיין לא מאמינה שראיתי את זה בלייב ושאני אראה את זה שוב בלונדון. ניני-טוב שחזרת, התעגעתי. את ומאיה צריכות לתכנן מה יקרה בהופעה בלונדון...

nini18

New member
../images/Emo24.gif חח מזאת אומרת?? אני על הבמה

רוקדת עם ליטל אממ סליחה עם אדם חחחחחח

AngelKrash

New member
../images/Emo24.gifואני אהיה בשורה הראשונה מצלמת את זה

לדורות הבאים. אני מקווה שאדם יחליט לעשות שוב toungediving
אנחנו חייבות להיפגש בלונדון.

SLEPPY

New member
באמת שניסיתי להבין

אבל מה זה או מי זה ליטל? אני רואה שהשם הזה מוזכר בפורום די הרבה ולא הצלחתי לפענח מי זה

למעלה