תמונת השבוע:
A Ayelet 363 New member 19/12/10 #2 אמבר בנסון שחקנית מוכשרת, שרה יפה, והיא גם במאית וסופרת (למרות שלא ראיתי שום דבר שהיא ביימה ולא קראתי שום דבר שהיא כתבה).
אמבר בנסון שחקנית מוכשרת, שרה יפה, והיא גם במאית וסופרת (למרות שלא ראיתי שום דבר שהיא ביימה ולא קראתי שום דבר שהיא כתבה).
• •°D a N u § h°• New member 25/12/10 #5 ../images/Emo207.gifnew pictures time נתחיל עם אחת של ג'נס נם בשדה תעופה שמישהו צילם! חמוד כזה והנה תמונות מאחורי הקלעים של הבנים החתיכים שלנו..בעיקר שותים קפה ותמונה מצחיקה מהסט
../images/Emo207.gifnew pictures time נתחיל עם אחת של ג'נס נם בשדה תעופה שמישהו צילם! חמוד כזה והנה תמונות מאחורי הקלעים של הבנים החתיכים שלנו..בעיקר שותים קפה ותמונה מצחיקה מהסט
• •°D a N u § h°• New member 25/12/10 #6 שוב ננסה תתמונה הראשונה http://s3.amazonaws.com/data.tumblr...386358&Signature=Tdcgo2/eGpHdWrqPAr/H8jaQc3E=
שוב ננסה תתמונה הראשונה http://s3.amazonaws.com/data.tumblr...386358&Signature=Tdcgo2/eGpHdWrqPAr/H8jaQc3E=
• •°D a N u § h°• New member 25/12/10 #7 עוד תמונות.. מהסט ג'נס בשדה תעופה (אני מניחה) איזה שוווווה ויש תמונות פרומו של ג'ארד ג'נס ומישה בגדול! ג'נס פשוט מעלף!!!!!! (כמובן שזה עכשיו בדסקטופ)
עוד תמונות.. מהסט ג'נס בשדה תעופה (אני מניחה) איזה שוווווה ויש תמונות פרומו של ג'ארד ג'נס ומישה בגדול! ג'נס פשוט מעלף!!!!!! (כמובן שזה עכשיו בדסקטופ)
G G Baby New member 25/12/10 #8 אוף מה יהיה... לא נותנים לי להיכנס ללייב ג'ורנלס האלו תודה בכל מקרה על שיתוף כל התמונות
• •°D a N u § h°• New member 25/12/10 #11 בבקשה ../images/Emo13.gif וזה ממש מוזר..תזכירי לי לבדוק את זה שאני אבוא אלייך
A Ayelet 363 New member 30/12/10 #13 הממ... נראה לי שאולי צריך להיות מחוברים כדיי להיכנס. היית מחוברת לאתר (כלומר- עם משתמש) כשנכנסת?
• •°D a N u § h°• New member 25/12/10 #9 ונגלה אחרונה.. מישהי שהשתתפה בפרק 4 של העונה צילמה כמה תמונות (אני מניחה שזה פרק 4 בגלל שהיא כתבה על ג'נס בתמונה הראשונה שזה הבמאי..אבל אולי אני טועה (ד"א SO HOT!!) הנה דניל וג'נס (נראה לי שמישהו שם פה אחת מהתמונות האלה) חתיכים
ונגלה אחרונה.. מישהי שהשתתפה בפרק 4 של העונה צילמה כמה תמונות (אני מניחה שזה פרק 4 בגלל שהיא כתבה על ג'נס בתמונה הראשונה שזה הבמאי..אבל אולי אני טועה (ד"א SO HOT!!) הנה דניל וג'נס (נראה לי שמישהו שם פה אחת מהתמונות האלה) חתיכים
A Ayelet 363 New member 30/12/10 #12 תודה רבה!! XD הסמל של ה-ghostbusters... ראיתי את הסרט לפני שבוע.