תמונת השבוע:
A Ayelet 363 New member 10/12/10 #2 פאנארט של גלי... שם היוצר\ת: alexisneo. לא לא כל-כך חדש, ויש סיכוי שכבר שמתי אותו פה, אבל בכל זאת.
X XoLilMissLolaoX New member 11/12/10 #3 תמונת השבוע שלי --> מצטערת מראש שלא הייתי המון המון זמן אין לי זמן בגלל הבצפר ולמרות שחופש עדיין דואגים שלא ישעמם... מתה על התמונה הזו VERY VERY EPIC אממ קליפ מדהים סינגל מדהים וכבר לא יכולה לחכות לבא בתור!
תמונת השבוע שלי --> מצטערת מראש שלא הייתי המון המון זמן אין לי זמן בגלל הבצפר ולמרות שחופש עדיין דואגים שלא ישעמם... מתה על התמונה הזו VERY VERY EPIC אממ קליפ מדהים סינגל מדהים וכבר לא יכולה לחכות לבא בתור!
• •°D a N u § h°• New member 11/12/10 #5 קריסיייי ../images/Emo13.gif היא מקדמת עכשיו את הסרט שהיא עשתה עם כריסטינה אגילרה ושר BURLESQUE (זה גם עם קאם החתיך ששיחק את ג'יימס בדמדומים!) אוף היא היתה במדריד!!!!! למה לא הייתי שם?! מהממת בבכורה במדריד
קריסיייי ../images/Emo13.gif היא מקדמת עכשיו את הסרט שהיא עשתה עם כריסטינה אגילרה ושר BURLESQUE (זה גם עם קאם החתיך ששיחק את ג'יימס בדמדומים!) אוף היא היתה במדריד!!!!! למה לא הייתי שם?! מהממת בבכורה במדריד