Paraweekend

2MayaN2

New member
../images/Emo251.gifParaweekend ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

shaharEB

New member
paraweekend אהבתי :)

שיר השבוע של פארמור: ignorance שיר השבוע לא של הלהקה: whatya want from me erreway-כל השירים XD careless whisper she will be loved breath me השבוע היה כיף כי:עשיתי קצת מתמטיקה =] השבוע היה באסה כי:כי עשיתי רק קצת מתמטיקה
תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: שנות ה70,חברים,יומני הערפד,HIMYM
תמונת השבוע:לא נותן לי להעלות את הכובע היפה שלי =\ ציפיות לשבוע הבא: מתמטיקה,ספורט משהו שאתם לא מצפים לו: אאממ ? משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): ציטוט יפה מגן הקיץ
Alexander, you broke my heart. But for carrying me on your back, for pulling my dying sled, for giving me your last bread, for the body you destroyed for me, for the son you have given me, for the twenty-nine days we lived like Red Birds of Paradise, for all our Naples sands and Napa wines, for all the days you have been my first and last breath, for Orbeli- I will forgive you. " =]

2MayaN2

New member
ארוואי תקוע חזק אה?../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

אבל אני אוהבת את השירים

shaharEB

New member
לגמרי ../images/Emo3.gif אני ממש אוהבת את כל השירים שלהם

!!

מפראווקדת XD

שיר השבוע של פארמור: decoy שיר השבוע לא של הלהקה: אין השבוע היה כיף כי:בריכה ומסיבה אצל חברה השבוע היה באסה כי: עוד מעט לימודים >: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: כוכב נולד *~* תמונת השבוע: נאדה ציפיות לשבוע הבא:בצפר :O משהו שאתם לא מצפים לו: בצפר! משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): עשיתי עוד עגיל באוזן ימין :p

2MayaN2

New member
כמה עגילים יש לך? ../images/Emo221.gif

תתחדשי
והזכרת לי שאני חייבת לקנות עוד עגיל לחור השני שלי לפני שהוא יסתםXD

yael1998

New member
לי זה הפוך- שניים בשמאל ואחד בימין../images/Emo9.gif ../images/Emo47.gif

yaaruka

New member
גם לי ואני רוצה לעשות עוד 2 בשמאל

אבל אני לא יודעת אם כדאי לי כי אני רוקדת ואני צריכה להוריד כל פעם וזה.. וחוץ מזה אני אצטרך לקנות חמישה עגילים ולא שלושה
זה די הרבה
אבל אני בכל זאת רוצה להוסיף, אני לא כ"כ יודעת מה לעשות, אבל אני אמצא משהו בסוף
אל תדאגו לי

2MayaN2

New member
עוד 2? ../images/Emo221.gif

תעשי כמוני 2 בכל אוזן
אלא אם התכוונת להליקס..ואז זה 2 חורים על התנוך+הליקס.

yaaruka

New member
לא, אני לא אוהבת שהמס' של העגילים שווה

אלא אם זה אחד ואחד, אני אוהבת שבאוזן אחת יש עגיל אחד יותר,אז כרגע יש לי שניים בימין ואחד בשמאל ואני רוצה שבאוזן אחת יהיו לי שניים ובאוזן שנייה שלושה, הייתי מוסיפה עוד אחד לימין אבל המוכרת המטומטמת עשתה את זה רחוק מדי -.- היא אפילו לא סמנה איפה לעשות את העגיל!!!

2MayaN2

New member
אז תעשי הליקס בימין ועוד אחד בשמאל ../images/Emo221.gif

ואז זה כיאלו 2-3

yaaruka

New member
אני לא רוצה הליקס, ולא הבנת אותי ../images/Emo6.gif

אני מתכוונת שבתנוך אני לא אוהבת שיש מס' שווה בשני הצדדים...

2MayaN2

New member
סיכום אחרון של החופש../images/Emo7.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:Where the lines overlap שיר השבוע לא של הלהקה:להקות:ATL,The Maine,Framing Hanley ,mcfly שירים:Green Day VS oasis Boulevard of broken dreams & wonderwall (remix) LP-the catalyst השבוע היה כיף כי:ת"א וצעצוע של סיפור
השבוע היה באסה כי:אישי
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
שנות ה-70,פרייז'ר,בטי.
צעצוע של סיפור 3 תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:להנות לפני בי"ס ויום הולדת:) משהו שאתם לא מצפים לו:לחזור לבי"ס
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): ציטוט מATL: *stickam chat jack sits at computer and starts typing* Alex: "Dude, you don’t have to type they can hear you"! Jack: "oh". שבוע טוב

yaaruka

New member
paraweekend! ../images/Emo252.gif

שיר השבוע של פארמור: the final riot - my heart let the flames bigen (איכשלא כותבים את זה) שיר השבוע לא של הלהקה:
השבוע היה כיף כי: אילת, קודם כל! חח היה כיף
ראיתי 40 days of riot! שדי משעשע ומאוד מעניין
והתחלתי לראות את ההופעה אבל לא היה לי כבר כוח
שמעתי את הדיסק שעה לפני בערך, לא היה לי כוח לשמוע הכל שוב חח
אני אראה את זה עם החברה המסכנה שלי שהבטיחו לקנות לה ובסוף לא קנו :-\ ובאופן כללי השבוע האחרון היה ממש כיף, ואילת לגמרי הוציאה אותי מהדכאון, חזרתי לעבוד על הגמישות, ולעלות על פוינט וזה כ"כ כיף!!! בקיצור השבוע הזה היה כיפי כזה, ואני הולכת להינות גם מהחצי שבוע שנשאר לי
השבוע היה באסה כי: נתפס לי הגב, ונראה לי שאני מתחילה להתקרר
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
פגישה עיוורת (יש שם שחקן חתיך
אבל לא בגלל זה אני אוהבת את הסרט
)
חזרתי לאירופה אירופה
תמונת השבוע: אין לי כוח
אני אעשה את התמונה של פראמור עם המס' ובשבוע הבא אני אשים
ציפיות לשבוע הבא: בצפר
משהו שאתם לא מצפים לו: לימודים
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): "אם אתה אומלל, סימן שאתה סובל מעודף זמן המאפשר לך לבדוק את מידת אושר שלך" ג'ורג' ברנארד שו (נראה לי שיש לשם שלו המשך...
) שבוע טוב לכולם ובהצלחה בבצפר

למעלה