סקר גמר

../images/Emo251.gif סקר גמר ../images/Emo124.gif

אווף העונה האזת עברה לי מהר מידי! בכל אופן הגענו לרגע האמת, מי אתם חושבים שייקח את הגמר?

peporain

New member
לדעתי העונה לא הייתה מאורגנת נכון

אודישנים נמרחו יותר מדי, אחר כך חלק מהמיונים לא שודרו בכלל ובסוף פתאום ריצה עם שלוש תוכניות בשבוע. והספר שיצא לפני הגמר - הלחץ להוציא אותו לפני החג. ועל טעם לוואי של חוסר אמינות שליווה את התוכנית מרגע תחילת האודישנים ועד הגמר כבר דובר הרבה... אז אם זה הרגע לסכם ולהמר... אני מאוד מקווה שזה אליהב או עמנאול וקשה לי לחליט בין השניים. שינהם מוכשרים וטובים באותה מידה וכל אחד בסגנון שלו. לאליהב יש יותר תעוזה, אז איך שרושפלד אומר - על חלקי נקודות - הייתי בוחרת בו. למרות שעמנואל הרבה יותר נעים לי בתור בן אדם, תענוג לראות אותו על המסך.

אבל לא הבנתי, בספר לא הכניסו את המתכונים של

הגמר? את שלישית הגמר ברור שלא ?! ואת המתכונים האחרונים של חצי הגמר? האודיישנם נמרחו יותר מדי אפשר היה לקצר וגם במהלך התוכניות להעביר 3 תוכניות ולהוציא את הספר אחרי הגמר איזה חבל

pix37

New member
פרקי האודישנים היו פשוט נוראים

אחרי האודישן השני פשוט הפסקתי לצפות עד שהתחילה העונה ממש. הם פשוט לא עסקו באוכל או בבישול אלא רק בסיפורי מסכנות לסוגיה והיו פשוט נוראים. גם מתמודדים שהביאו מנות ראויות וראו עליהם שהם יודעים לבשל - נדרשו לחרטט סיפורים שפשוט לא היו רלוונטים ולדעתי הרחיקו את רוב הצופים (אלה שמסתכלים על התכנית בתור תכנית כשרונות ולא תכנית פורנוגרפית שסוחרת במצוקות וסבל של אנשים). הרבה מאוד אנשים שהם בשלנים מחוננים וגם עוברים מסך מצויין ויוצרים עניין לא יגשו לתוכנית כי הם יחשבו שבלי סיפורים סוחטי דמעות פשוט אין להם סיכוי וחבל.

Superboi

New member
חושב שינצח: אבי. רוצה שינצח: אליהב.

גם עמנואל זה בסדר. אבל מה יעזור לי לרצות?

Reutgold

New member
גם לי העונה רצה

כמה פרקים היו בעונה הזאת וכמה בקודמת? הרגשתי כאילו הקודמת הייתה הרבה יותר ארוכה וכאילו הכרתי את המתמודדים טוב יותר ראיתי את רוב העונה (הראשונה) באינטרנט ואני לא יודעת אם פשוט דילגתי על פרקי המיונים או שהם היו פשוט קצרים ולכן לא זכור לי.. המיונים של העונה הנוכחית היו זוועה מבחינתי...כ"כ הרבה ז-מ-ן! אני כ"כ כ"כ שמחתי כשאמרו שמתקרבים לסוף! זה היה בזבוז זמן מוחלט ומריחה מבחינתי והרגשתי שזה בא על חשבון פרקי "הנבחרת"

Haad Yao

New member
אליהב חייב לקחת.

לדעתי, הוא ארבע רמות מעל כולם בנבחרת, למרות שעמנואל יותר חביב עלי כאדם. לא שלהיות ארבע רמות מעל כולם עזר לאביבה בעונה הקודמת. אז כך: אבי בומבה ינשור ראשון, אליהב ועמנואל יתחרו ראש בראש, ולדעתי אליהב ינצח.

העונה,

אני מסכימה עם הרבה ממה שנאמר. התוכנית השנה הייתה בעיקר על רגשות וסיפורים של המתמודדים.. המון רגש... רגש... רגש.. לא פלא שמיכל בכתה כל כך הרבה.. (לעומת עונה שעברה שהיא בכתה אולי פעם אחת..) האודישנים אכן היו ארוכים , אבל מצד שני המשימות העונה היו הרבה יותר מאתגרות אין ספק.. מי הפייבוריט שלי? האמת שאני מאוד אוהבת את אליהב , הוא מוכשר בטירוף,אבל לפעמים קצת מגזים.. אבי איש בית , ועמנואל גם מעולה... זה או אליהב או עמנואל יזכה בטוח
בקשר לספר, אני ממש מסכימה, ממש מוזר שהם הוציאו ספר (שעולה גם יקר.. ) לפני סוף התוכנית... קצת מצחיק ולא פראקטי.. שבת שלום,

RealWorld789

New member
ברור הוציאו את הספר לפני החגים

כדי שאנשים יקנו אותו כמתנה לאנשים!!

למעלה