משאל פורום 3

../images/Emo251.gifמשאל פורום 3

משאל פורום 3 יוצא לדרך אחיי ורעיי, אחיותיי וידידותיי...אתה נקראים להשתתף ולהענות ולענות על השאלות... 1. האם לדעתכם כדאי להקים ישוב/כפר להומואים/לסביות, ממשלת הומואים/לסביות ומוסדות למיגזר, או להשאיר את המצב על כנו ולהיטמע בכלל העם?
2. האם את/ה בעד לחיות עם בן/בת זוג מדת אחרת (נוצרי/דרוזי/מוסלמי) או שאת/ה מעדיף/פה רק מעמך (יהודי'ה)?
(לאוי דווקא חרדי, אלא מכל רבדי העם). 3. האם אתה חושב שהעיתונות הכתובה/מדוברת מפרגנת מספיק למיגזר שלנו, ההומואים הדתיים/לסביות דתיות?
4. מה דעתך על הקמת ארגונים למכביר של ההומואים דתיים על הביזור/פיזור? האם זה עושה טוב להומו הדתי או אולי בעצם מחליש את כוחו?
5. האם את/ה חרדי/ת - דתי/ה לאומי/ת (סרוג) - מסורתי/ת - חוזר/ת בתשובה - מתקרב/ת לה' מתחז/ת - דתל"ש/ית - לא דתי/ת. והאם אתה מרוצה במסגרת מצבך הרוחני מהפורום הזה, שהוא למעשה מהווה כבית להו"ד והאם לדעתך יש מה לשפר? פרט.
6. האם היית משנה את דעתך לגבי הדת לאור המודעות השונה (יש לציין לטובה) כלפי ההומוסקסואליות (אומנם לא במינון שהיינו מאוד רוצים, אבל בכל זאת יש תנועה חיובית)?
7. האם יש ברשותך רכב - איזה סוג? ואם אין (מן הסתם לרוב החברים אין או שיש את של אבא) - איז רכב היית רוצה שיהיה לך?
8. התנ"ך - ספר הספרים של העם היהודי. הפעם השאלה איזה ספר /פרק מנביאים/כתובים אהבת - אתה אוהב/ת במיוחד ומדוע?
ושתי שאלות של חבר שביקש להישאר בעילום שם ואכבד רצונו: 9. מה הצבע האהוב עליך ומדוע? 10. איזה כוח של גבורי על היית בוחר? עד כאן להפעם. ככל שירבו העונים והנוטלים חלק, כך תגבר המוטיבציה להמשיך את רעיון המשאל ביתר שאת וביתר עוז. וחברי'ה (מרגיש כמו קומונר לרגע... חחח) שתפו פעולה ושגרו שאלות ומשאלות, הצעות ורעיונות

justmee2

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. האם לדעתכם כדאי להקים ישוב/כפר להומואים/לסביות, ממשלת הומואים/לסביות ומוסדות למיגזר, או להשאיר את המצב על כנו ולהיטמע בכלל העם? שאלה קשה, כי יש יתרונות לכאן ולכאן, אבל אני חושב שבסופו של דבר אני מעדיף להיטמע ולהיות חלק מכל העם (ולא שכביכול אנחנו מנודים מכולם). 2. האם את/ה בעד לחיות עם בן/בת זוג מדת אחרת (נוצרי/דרוזי/מוסלמי) או שאת/ה מעדיף/פה רק מעמך (יהודי'ה)? (לאוי דווקא חרדי, אלא מכל רבדי העם). מעדיף יהודי 3. האם אתה חושב שהעיתונות הכתובה/מדוברת מפרגנת מספיק למיגזר שלנו, ההומואים הדתיים/לסביות דתיות? אני חושב שרוב העיתונות הכתובה יחסית מפרגנת 4. מה דעתך על הקמת ארגונים למכביר של ההומואים דתיים על הביזור/פיזור? האם זה עושה טוב להומו הדתי או אולי בעצם מחליש את כוחו? לא הבנתי את השאלה
5. האם את/ה חרדי/ת - דתי/ה לאומי/ת (סרוג) - מסורתי/ת - חוזר/ת בתשובה - מתקרב/ת לה' מתחז/ת - דתל"ש/ית - לא דתי/ת. והאם אתה מרוצה במסגרת מצבך הרוחני מהפורום הזה, שהוא למעשה מהווה כבית להו"ד והאם לדעתך יש מה לשפר? פרט. כעיקרון אני חושב שאני הכי קרוב להגדרה של דתי לאומי (סרוג) אבל יש דברים שאני יותר מקפיד עליהם ויש דברים שפחות. בסה"כ אני מרוצה ממסגרת המצב הרוחני של הפורום
6. האם היית משנה את דעתך לגבי הדת לאור המודעות השונה (יש לציין לטובה) כלפי ההומוסקסואליות (אומנם לא במינון שהיינו מאוד רוצים, אבל בכל זאת יש תנועה חיובית)? אני חושב שדעתי על הדת נשארת פחות או יותר אותו דבר בכל אופן 7. האם יש ברשותך רכב - איזה סוג? ואם אין (מן הסתם לרוב החברים אין או שיש את של אבא) - איז רכב היית רוצה שיהיה לך? אין לי רכב שרשום על שמי אבל בכל פעם שאני צריך יש לי... אין אוטו מסויים שהייתי רוצה, העיקר שיהיה נוח. 8. התנ"ך - ספר הספרים של העם היהודי. הפעם השאלה איזה ספר /פרק מנביאים/כתובים אהבת - אתה אוהב/ת במיוחד ומדוע? לא חושב שיש משהו שאני אוהב יותר מהשאר... ושתי שאלות של חבר שביקש להישאר בעילום שם ואכבד רצונו: 9. מה הצבע האהוב עליך ומדוע? כנראה צהוב הכי הרבה פשוט כי הוא אופטימי כזה. וגם כחול אני מאוד אוהב. 10. איזה כוח של גבורי על היית בוחר? אני כל פעם משנה את דעתי כי אני חושב שכל הכוחות מגניבים. למשל הרבה פעמים הייתי רוצה לדעת לראות את העתיד, או שאני אוכל לרפא את עצמי כל פעם שהייתי נפגע. בסופו של דבר, כנראה הייתי בוחר בלעוף או להיות רואה ואינו נראה.

לגבי שאלה 4 הכוונה היא:

האם אתה בעד או נגד הקמת ארגונים למכביר על ההו"ד, האם זה מחליש את כוחנו בבחינת "כוחנו באחדותנו ולא בפיזורנו" או שההיפך יגביר את כוחנו כהומואים דתיים?

מחליש מחליש...

יוצר פילוג בתוכנו בדיוק כמו הפילוג של: דתי- לאומי, חרדל, מזרחי, מזרחיסט, מסורתי וכו'...

טיףטף2

New member
../images/Emo9.gif

1. האם לדעתכם כדאי להקים ישוב/כפר להומואים/לסביות, ממשלת הומואים/לסביות ומוסדות למיגזר, או להשאיר את המצב על כנו ולהיטמע בכלל העם?זה יראה כמו גטו.לדעתי. 2. האם את/ה בעד לחיות עם בן/בת זוג מדת אחרת (נוצרי/דרוזי/מוסלמי) או שאת/ה מעדיף/פה רק מעמך (יהודי'ה)? (לאוי דווקא חרדי, אלא מכל רבדי העם).אם זה לא בחור צ'רקסי זה לא בא בחשבון
3. האם אתה חושב שהעיתונות הכתובה/מדוברת מפרגנת מספיק למיגזר שלנו, ההומואים הדתיים/לסביות דתיות?יותר מידי 4. מה דעתך על הקמת ארגונים למכביר של ההומואים דתיים על הביזור/פיזור? האם זה עושה טוב להומו הדתי או אולי בעצם מחליש את כוחו?מה זה מכביר? 5. האם את/ה חרדי/ת - דתי/ה לאומי/ת (סרוג) - מסורתי/ת - חוזר/ת בתשובה - מתקרב/ת לה' מתחז/ת - דתל"ש/ית - לא דתי/ת. והאם אתה מרוצה במסגרת מצבך הרוחני מהפורום הזה, שהוא למעשה מהווה כבית להו"ד והאם לדעתך יש מה לשפר? פרט. טעון שיפור
6. האם היית משנה את דעתך לגבי הדת לאור המודעות השונה (יש לציין לטובה) כלפי ההומוסקסואליות (אומנם לא במינון שהיינו מאוד רוצים, אבל בכל זאת יש תנועה חיובית)? 7. האם יש ברשותך רכב - איזה סוג? ואם אין (מן הסתם לרוב החברים אין או שיש את של אבא) - איז רכב היית רוצה שיהיה לך?יש לי בבעלותי BMW תוצרת 2010.ישנה רצח! 8. התנ"ך - ספר הספרים של העם היהודי. הפעם השאלה איזה ספר /פרק מנביאים/כתובים אהבת - אתה אוהב/ת במיוחד ומדוע?נביאים-ירמיהו הנביא.אני מאוהב בדמות הזו! והדמות שאני הכי מזדהה זו איוב!
ושתי שאלות של חבר שביקש להישאר בעילום שם ואכבד רצונו: 9. מה הצבע האהוב עליך ומדוע?תכלת,מתאים לי לעיניים. 10. איזה כוח של גבורי על היית בוחר?להחזיר ת'זמן או להקדים תזמן.בעיקר לשלוט על הזמנים.

לגבי שאלה 4 רציתי לשאול עוד

/tapuzforum/images/Emo26.gifהאם הריבוי בארגונים, הוא בבחינת "כל המוסיף גורע" או "כל המרבה הרי זה משובח"?

גנימדס

New member
יש לך יופי של רעיונות

1. האם לדעתכם כדאי להקים ישוב/כפר להומואים/לסביות, ממשלת הומואים/לסביות ומוסדות למיגזר, או להשאיר את המצב על כנו ולהיטמע בכלל העם? ____________________________________________________________________________________________________ ואם תבנה "מוסדות" יהיה להם ביקוש? הם יצליחו? אם כן...כדאי לבנות, כמו בית הכנסת הרפורמי להומואים שראינו ב"אמא מחליפה" ישוב להומואים כבר קיים. בישראל קוראים לו תל אביב, בארה"ב זה סן פרנסיסקו, גם בצרפת,גרמניה וקנדה יש מקומות שהם על טהרת הגייז. 2. האם את/ה בעד לחיות עם בן/בת זוג מדת אחרת (נוצרי/דרוזי/מוסלמי) או שאת/ה מעדיף/פה רק מעמך (יהודי'ה)? (לאוי דווקא חרדי, אלא מכל רבדי העם). _______________________________________________________________________________________________________ אני בעד לחיות עם אדם שיש שבינינו משיכה , תקשורת ומערכת יחסים חמה. עם זאת.....פלרטטתי פעם עם מוסלמי חתיך , ברגע שזה הגיע לפוליטיקה הקשר נגמר. 3. האם אתה חושב שהעיתונות הכתובה/מדוברת מפרגנת מספיק למיגזר שלנו, ההומואים הדתיים/לסביות דתיות? _______________________________________________________________________________ העתונות החילונית- כן, בהחלט. העתונות הדתית- ממש לא. 4. מה דעתך על הקמת ארגונים למכביר של ההומואים דתיים על הביזור/פיזור? האם זה עושה טוב להומו הדתי או אולי בעצם מחליש את כוחו? _______________________________________________________________________________________________ חא רק החלשת כוחות אלא ביזיון, גלימה וקלס. עלינו ללמוד מאחיותינו הלסביות ולאחד את חברותא, הו"ד וכמוך לארגון אחד. ולהפסיק עם משחקי הכבוד הטפשיים. 5. האם את/ה חרדי/ת - דתי/ה לאומי/ת (סרוג) - מסורתי/ת - חוזר/ת בתשובה - מתקרב/ת לה' מתחז/ת - דתל"ש/ית - לא דתי/ת. והאם אתה מרוצה במסגרת מצבך הרוחני מהפורום הזה, שהוא למעשה מהווה כבית להו"ד והאם לדעתך יש מה לשפר? פרט. ______________________________________________________ שאלה קשה. אני לא יודע איך להגדיר את מצבי הרוחני. יש לי כפה על הראש ואני לא מחלל שבת. אני לא מרוצה מזה, אך אני מבין שזה המצב שלי כרגע, זה מי שאני. אולי זה ישתנה , אולי לא. לפעמים הפורום הזה מביא דעות שמאד שונות מדעותי, זה קצת מפריע, אבל לומדים להתרגל. לא כולם חושבים כמוני. 6. האם היית משנה את דעתך לגבי הדת לאור המודעות השונה (יש לציין לטובה) כלפי ההומוסקסואליות (אומנם לא במינון שהיינו מאוד רוצים, אבל בכל זאת יש תנועה חיובית)? __________________________________________________________________________________________ נראה שכן. היתה תקופה שהלכתי ללא כפה, החזרתי אותה בימיו של הפורום בוואלה , יהא זכרו ברוך. 7. האם יש ברשותך רכב - איזה סוג? ואם אין (מן הסתם לרוב החברים אין או שיש את של אבא) - איז רכב היית רוצה שיהיה לך? __________________________________________________________________________________________ אין. נקודה כואבת. 8. התנ"ך - ספר הספרים של העם היהודי. הפעם השאלה איזה ספר /פרק מנביאים/כתובים אהבת - אתה אוהב/ת במיוחד ומדוע? ________________________________________________________________________________________ שופטים ד. ספורה של דבורה הנביאה, האשה שהצליחה להעפיל לדרגת מנהיגה בעולם הישראלי הפרטריאכלי. 9. מה הצבע האהוב עליך ומדוע? ___________________________ סגול...מרגיע מאד. 10. איזה כוח של גבורי על היית בוחר? __________________________ לעוף!!! ללא ספק.

תשובות תשובות (למרות שזה לא מעניין)

1) לא, כי אם נטמע לא נהיה מיוחדים |פ'חחח| 2) תכלס, זו באמת שאלה.. נראה לי שעדיף עם יהודי/ה כי ככה עוברים על עברה אחת אבל אפשר לקיים בשלמות את שאר המצוות 3) יותר מידי, מה זה הלקקנות הזאת? תהיו גברים! נמאס לנו לשמוח, תנו לנו להתבכיין כמו פעם בפורום 4) מחליש לגמרי 5) אני דתיה חזקה מאוד ואני עד כה מרוצה מהפורום למרות שיותר נחמד אם תהיה פה יותר פעילות הומולסבית כי אני רק באתר הזה ובפייסבוק חח 6) אין שום שינוי, אני מאוהבת בדת מושה וישראל 7) אין לי, אבל לא הייתי מתנגדת לאיזה האמר נחמד ושחרחר :) בתקווה שאני לא אקבל עוד דוחות 8) ממ אני אוהבת את סיפור יוסף, כי זה אשכרה סיפור ששווה אוסקר 9) אני אוהבת לצייר בשחור, ללבוש ירוק, לנעול צבעוני 10) מכירים את "גיבורים" |מ-א-ו-ה-ב-ת| הייתי רוצה לעוף, אני גם חולמת על זה הרבה.... הזוי!

ומה אני חושב...התשובות לפניכם

1. האם לדעתכם כדאי להקים ישוב/כפר להומואים/לסביות, ממשלת הומואים/לסביות ומוסדות למיגזר, או להשאיר את המצב על כנו ולהיטמע בכלל העם? דעתי ברורה להשאיר המצב על כנו להיטמע בעם ושיידעו כולם שאנחנו חלק בלתי נפרד מהעם הנבחר והאהוב על הקב"ה. לא להתבדל חלילה כי זה ממש לא יעשה טוב. 2. האם את/ה בעד לחיות עם בן/בת זוג מדת אחרת (נוצרי/דרוזי/מוסלמי) או שאת/ה מעדיף/פה רק מעמך (יהודי'ה)? (לאוי דווקא חרדי, אלא מכל רבדי העם). מבחינתי כמובן מעדיף יהודי בן עמי ורצוי גם דתי סרוג/חרדי. 3. האם אתה חושב שהעיתונות הכתובה/מדוברת מפרגנת מספיק למיגזר שלנו, ההומואים הדתיים/לסביות דתיות? לארחונה חלה התעוררות רבתי העיתונות הכתובה והמדוברת, הרבה בזכות הרב רון יוסף המקסים שהכניס את ההו"ד לתודעה הציבורים במיגזר הדתי לאומי והחרדי. יש פרגון בד"כ בכתבות עצמן, אבל לצערי יש תגובות מבחילות שגם רחוקןת מהמציאות... 4. מה דעתך על הקמת ארגונים למכביר של ההומואים דתיים על הביזור/פיזור? האם זה עושה טוב להומו הדתי או אולי בעצם מחליש את כוחו? דעתי ידועה וברורה הדבר גורמת לפילוג, לחולשה ןממש חבל. אני חושב שכולם צריכים להתכנס תחת קורת גג אחת ולהרבות באחדות ובאהבת חינם ולא בקטנוניות ובילדותיות. ההומואים הדתיים היקרים ראויים לארגון גדול אחד שיוביל וישים אותנו על המפה בצורה מאסיבית ובגדול. אני חושב שהרב רון מתאים להוביל את המהלך של האחדות בזכות החוכמה והתבונה שבהם ניחן להוביל מהלכים ובזכות האהדה שצבר הן בקרב ההו"ד והן בקרב הרבנים הדתלי"ם ואף רבנים חרדים. אדם משכמו ומעלה. 5. האם את/ה חרדי/ת - דתי/ה לאומי/ת (סרוג) - מסורתי/ת - חוזר/ת בתשובה - מתקרב/ת לה' מתחז/ת - דתל"ש/ית - לא דתי/ת. והאם אתה מרוצה במסגרת מצבך הרוחני מהפורום הזה, שהוא למעשה מהווה כבית להו"ד והאם לדעתך יש מה לשפר? פרט. אני דתל"י מתחזק ב"ה. הפורום מהווה אכסניה מעולה ומחכימה לחברים הדתיים. יש פה ושם המנסים למשוך את החוטים לכיוון אחר, אבל תודה לאל החברים כאן מקסימים ומפרגנים גם מבחינה רוחנת וגם גשמית. יישר כח למנהל הפורום ולכלל החברים 6. האם היית משנה את דעתך לגבי הדת לאור המודעות השונה (יש לציין לטובה) כלפי ההומוסקסואליות (אומנם לא במינון שהיינו מאוד רוצים, אבל בכל זאת יש תנועה חיובית)? הייתי דתי דומיני ואמשיך להיות כזה אולי אף להתחזק יותר והרבה בזכות השיחות המחזקות עם הרב רון. 7. האם יש ברשותך רכב - איזה סוג? ואם אין (מן הסתם לרוב החברים אין או שיש את של אבא) - איז רכב היית רוצה שיהיה לך? כן יש לי רכב מסוג קאיה. רכב טוב ונהנה ממנו. 8. התנ"ך - ספר הספרים של העם היהודי. הפעם השאלה איזה ספר /פרק מנביאים/כתובים אהבת - אתה אוהב/ת במיוחד ומדוע? סיפור אהבתם של דוד ויונתן. אהבה שאינה תלוטיה בדבר. אהבת חינם לשמה. ושתי שאלות של חבר שביקש להישאר בעילום שם ואכבד רצונו: 9. מה הצבע האהוב עליך ומדוע? כחול - ים המים והשמיים. 10. איזה כוח של גבורי על היית בוחר? לדאות ולרחף בינות לעננים...להרגיש כמו מלאך..חחח אבל אני עם הרגליים בקרקע ואני יציר כפיו של ה', יהודי פשוט

ItsikH

Member
אני מרשה לעצמי לענות כאורח 1. ההבדל בין הרצוי למצוי... הרצוי הוא שנוכל לחיות ולהשתלב בכל מקום ובכל קהילה, וזה גם הולך ומתממש במקומות מסוימים והקשרים מסוימים, עדיין זה במגבלות. איפה יש בעיה - ביישובים קהילתיים לכל סוגיהם, אפילו ב"חילוניים למהדרין מן המהדרין", אנחנו בחזקת חריגים והחריגות אפילו בולטת יותר מאשר במקומות אחרים. החריגות הזו מתפגגת במקצת עבור זוגות, ואם יש ילדים - אפילו יותר טוב. ד"א לא רק אנחנו סובלים במקומות האלו, גם חריגים אחרים מכל סוג שהוא, קהילות קטנות וסגורות נוטות לאפליה ולדחיית השונים. בערים, בימינו אפילו בחלק מערי השדה, אפשרי להשתלב. מסקנה - ישוב קהילתי הומולסבי יכול להיות אטרקטיבי למי שמאס בחיי העיר ומחפש מסגרת כזו (אני! אני!). 2. יש כאן הבדל בין דת לבין לאום מבחינתי. דת באופן כללי יוצרת מחסום בין בני זוג, אלא אם כן אישיותם מאפשרת להם להתגבר עליו (וגם אז... המשפחה לא בהכרח שותפה להתעלות הזו, כידוע חתונה היא לא רק בין בני הזוג עצמם, וזה נכון גם לזוגות חד מיניים). במקרה הלאום בלבד לא צריכה להיות בעיה, כמו במקרה ניר כץ ז"ל ותומס שמידט בן זוגו, אבל גם אז כל מקרה לגופו. 3. כן ולא. המצב טוב בהרבה משהיה "כשאני הייתי צעיר" ../images/Emo161.gif (יש לקרוא במבטא פולני קל), עדיין יש מקום לשיפור. אין לי צורך בפרגון כמו בהעדר הטיה, אבל זה - חזון לימות המשיח כשמדובר בעיתונות ובכל הקשר שהוא. 4. אין חשיבות לכח בהקשר הספציפי הזה. קיומם של ארגונים רבים מדגיש את קיומו של המגזר, גם אם הם לא מתואמים ואפילו ממש לא../images/Emo8.gif וזה בניגוד לארגוני הלהט"ב הכלליים. 5. עמדתי לגבי הדת שמורה עמי. עמדתי לגבי בני אדם בכלל ויהודים בפרט - אינה סוד../images/Emo140.gif, למשל בחתימתי מאת קאמי. 6. כיוון שכך אעדיף לא לענות בשלב זה, אלא שעקרונית - יש לכך השפעה על עמדתי אבל לא מסיבות אישיות בלבד. 7. אופנים בלבד. הייתי רוצה להאמין שאני אדם טוב יותר בגלל זה, אבל קראתי פעם אמירה צינית בהקשר זה וכנראה יש בה אמת (שאדם נטול רכב ממונע מתיימר להיות טוב יותר...). 8. איוב. כי גם ללא אמונה בדת, יש לו ערך רב בעיני, בפרט שהוריי היו מעין איוב בקטן, אנשים שגדלו בבית חם ומאושר ונפלו למציאות קשה, ומהם למדתי מה משמעות "את הטוב קיבלנו, ואת הרע לא נקבל?" - מסר אנושי אוניברסלי. בנוסף, "ברך אלוהים ומות" - הויתור על אמונה, כל אמונה שהיא, הוא סוג של מוות מבפנים. 9. שנים שהתשובה היתה "אדום", כי הוא חם ולוהט. התרככתי עם הזמן... אין צבע מסוים, אבל פריחת השקדיות - על כל גווניהן - קסומה בעיני, בפרט בהרי ירושלים. 10. לא מרגיש צורך. אסתפק ביכולות שכבר יש לי, אבל לצערי אני מרגיש היטב את פגעי הגיל../images/Emo161.gif

ואני מרשה לעצמי להודות לך איציק...

החכמת אותי בתשובותיך. אני מאוד אוהב לקרוא את דבריך כאן. אתה תמיד רצוי אצלנו.

...

1) לא. מעורר אסוציאציות של גטאות. 2)אם אתחתן עם אישה שאינה יהודיה , אבקש שתתגייר. אם עם גבר- זה באמת כבר לא משנה. 3) העיתונות כן. הטוקבקים לא. 4)לדעתי מחליש. 5)סרוג בלאי. 6)יש לי עדיין ביקורת רבה כלפי הדת ואני עוד לא מבין מה הרבנים מנסים להגיד בכל הכנסים האלה. 7)לא. אולי הייתי רוצה רכב חשמלי.

........

1. ברור שלהשאיר את המצב על כנו... אנחנו לא שונים מאף אחד... 2. רק מעמי... 3. מפרגנת קצת.... 4. לא עושה טוב... צריך שיהיה ארגון אחד גדול שיארגן את הכל תחתיו... 5. דתי לאומי.. 6.אין תגובה... לא גיבשתי עדיין עמדה בנושא... 7.אין רכב.. 8.שופטים- חושב שספר זה מתאר אותנו בצורה הכי טובה... 9.כתום-התנתקות 10.לעוף....

ברוך השב סרוג יקירי וידידי

/tapuzforum/images/Emo24.gifאיזה תשובטת קצרות ברורות וחד משמעיות... אגב, לי יש באוטו שני סרטים: כתום לזכר הגירוש וצהוב לשחרור גלעד שליט. אבל כמו שציינתי אני אוהב את הצבע הכחול (ולא בגלל הראש... חחחח) אוהב את הים הכחול, שמיים כחולים ומה שביניהם...

למעלה