תאומה 2

New member
../images/Emo25.gif

שלום לכולן! אני חדשה בפורום ומטופלת מזה חצי שנה. רק עתה אזרתיאומץ להתצטרף. בביקור האחרון אצל הרופא, נאמר לי כי לאחר חצי שנה של טיפולים ללא הצלחה הגיע הזמן לבצע צילום רחם. לטענת הרופא יש נשים שמעדיפות לא לבצע טיפולים וצילום רחם באותו חודש. האם משהי שמעה על כך? אם כן, למה לא?

חגיתלה

New member
צילום רחם

ממליצה לך באמת לבצע צילום רחם. לא נעים ולא נורא ומסייע בבירור ושלילת בעיות. לגבי טיפול בחודש הצילום - הרופא שלי אמר לי בפירוש שלא עושים טיפול וצילום באותו חודש כי אם יש הריון הצילום יכול לפגוע בו. את חותמת על מכתב שאת אכן לא בהריון. אז תעשי צילום, והפסקה. תרוויחי שתי סיפורים במכה, ומי יודע אולי תיישמי את האגדה... בהצלחה

אין בעיה לעשות טיפול אחרי הצילום

יש צורך להקפיד לא לקיים יחסי מין בין המחזור לבין הצילום, כדי למנוע מצב של הריון בעת הצילום. אני לא יודעת אלו טיפולים את עושה, אבל הזרעה לאחר מעקב זקיקים, אין בעיה לעשות גם לאחר הצילום. גם אם לא תעשי טיפול בחודש הזה, אין שום סיבה לא לנסות ולקיים את "אגדת צילום הרחם" באופן ספונטני (תשאלי את אפרסקה). בהצלחה!

אפרסקה

New member
צילום רחם - לא נורא בכלל

אני יודעת שאסור לקיים יחסי מין לפני (אנחנו "רימינו" והשתמשנו בקונדום אבל אל תגלי
) לא נראה לי שאסור לעשות טיפול לפני כן. מה שכן, אצלי הרופא לא רצה לעשות טיפול אחרי כן והעדיף לחכות למחזור טבעי, באומרו כי לפעמים קורות הפתעות אחרי צילום רחם... וכך אמנם היה. אז שיהיה בהצלחה, ממליצה לך לקחת שני אקמול (או כל משכך אחר שעוזר לך) כשעה לפני הבדיקה. עוד ממליצה להגיע מוקדם על מנת להיות ראשונה ולגמור עם זה מהר. אני הגעתי ראשונה כי לא רציתי לשמוע אף את אחרת צועקת, בדיעבד אמנם הייתי ראשונה אבל הייתי שם אחר כך ואף אחת לא צעקה וכולן עברו את זה בקלות.

תאומה 2

New member
../images/Emo25.gif

תודה על העזרה. אני אמורה לעבור את הבדיקה בטרם הביוץ (כעשרה ימים לאחר המחזור)וושבוע לפני ההזרעה. (אני מזריקה לעצמי גונל)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. יש נשים שמעדיפות כל מיני דברים. יש כאלה שלא יכולות לספוג גם מתח של טיפול וגם היסטריה של צילום רחם באותו חודש. למען האמת יש גם כמה רופאים שמשום מה מעדיפים להפריד טיפול מצילום. א-ב-ל הדעה המקובלת היא שאין מניעה לשלב ביניהם ואפילו עדיף לעשות את זה. בהצלחה נועם

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בעיקרון אין מניעה לעשות גם וגם באותו החודש, רק צריך לתזמן את הצילום שיהיה לפני הביוץ ולא לקיים יחסים עד לצילום על מנת שלא יהיה ספק שהצילום לא פוגע באיזה הריון צעיר שהתחיל לו בלי שתדעי. כמו כן, ובלי קשר לשאלה נשמח אם תבקרי בשאלות הנפוצות, והמאמרים של הפורום. תמצאי שם הרבה תשובות לשאלות שבטח יצוצו לך במהלך התקופה. בהצלחה.

noomitz

New member
צילום רחם בלי טיפול ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי שהגיע לי האומץ והחלטתי ללכת היה ביום הרביעי או חמישי מהמחזור ואחרי שהתחלתיזריקות גונל F (נאמר לי ע"י הרופא שאין כל בעיה לעשות צילום רחם יחד עם הזריקות) לצילום בבי"ח רמב"ם (זה בגלל אסטמה) כשהיגעתי לפרופסור שאחראי על מרפאות חוץ נשים,נאמר לי שבשום אופן לא לעשות טיפול עם הצילום. הוא טוען שלא יודעים כיצד משפיע הצילום על הביציות שמתפתחות. (מה ששימח אותי ודחה לי אולי את הצילום לתמיד או לחודש הבא) הבנתי שאין בעיה לעשות הזרעות ומעקב זקיקים אחרי. בכל מקרה נראה לי יותר נכון לא לעשות טיפול הורמונלי יחד עם הצילום. והאמת שזה בכלל לא נראה לי בוער. יש לי עוד שבוע לחכות ולראות מה אני עושה , אז בכל מקרה המון בהצלחה שבת שלום NOOMITZ

קוקיקית

New member
שאלה ל"בוגרות" הצילום

אני עושה את הצילום ביום א' הבא (אמאלה!!). לפי המלצתכן אצל ד"ר טרינגלייך (או איך שקוראים לו...) ועם בלון. ושאלתי: מכיוון שאני עושה את הצילום ב 8 בבוקר ועובדת רק מהצהריים, האם יש צורך לקחת יום חופש, או שמספיק 3 שעות מנוחה ו3, 4 ולעבודה? ועוד שאלה לגבי כדור, אני ממש ממש לא לוקחת כדור נגד כאבים אף פעם. הפעם אחרוג ממנהגי, על מה אתן ממליצות? ולהרגעה?

נרי כ

New member
סביר שתוכלי לחזור לעבודה....

אבל מ'כפת לך לצ'פר את עצמך ביום חופש? כמעט כל הבנות כאן מדווחות שזה לא ביג דיל, אבל אני ביטלתי משהו שהיה לי אחר כך, כי לא רציתי שילחיץ אותי, או שאני אתלבט ביום עצמו אם ללכת או לא. והאמת, כשחושבים על זה, אני הייתי די במתח לפני הצילום, ונפילת המתח שאחריו, פלוס התחושות שאחרי הצילום (לא ממש כאב, אלא כאילו עברת בכל זאת משהו), מצדיקים מנוחה מתפנקת במיטה.

הכוונה לדר' טוגנדרייך ../images/Emo98.gif

והוא באמת מומלץ
חוצמיזה זה מאוד אישי ואינדבידואלי מאחת לשנייה, לי אישית זה טיפה לחץ והיה מין כאב רחוק-עמום ולא הייתי צריכה שעות מנוחה אך כדי לא להסתכן כדאי לפרגן מנוחה והירגעות לפני work בהצלחה

Otisco 12

New member
קוקית

אני הרגשתי מותשת ועייפה אחרי הצילום, אבל בעיקר מנפילת מתח ולא מכאבים ומאד שמחתי ללכת הביתה ולא חזרה לאוניברסיטה. ניראה לי שכדאי לך לא לתכנן שום דבר ואם אחרי הצילום תרגישי טוב אז תחליטי אם ללכת לעבודה. לא זוכרת מה לקחתי נגד כאבים או אם לקחתי בכלל, אבל זה בטח לא יזיק. בהצלחה, ושיפתור את הבעיה, ולא יכאב, ושיהיה קצר ולעניין

לי הרופא אמר../images/Emo5.gif

לא לעשות טיפול לפני ואחרי עד מחזור טיבעי בגלל החומר שמשמתמשים בו. ההצעה של אפרסקה אכן נכונה לגבי משכך כאבים. צילום לא הכי נעים אבל בהחלט עובר וגם לי אמרו שיתכן הריון ספונטני אחרי צילום רחם. בהצלחה

למעלה