../images/Emo25.gifX1,000
אוווווווווווווף מתגעגע לי בעבודה כרגיל הנט תקוע )מכוון נראה לי חחחחחחחח( אז זהו.....שוחררנו מעול המצות, הגזים העצירות ושאר מיני מאפה
מכיוון שלא מצאתי אף משפחה מאמצת.......אימצתי את כולם ל"מימונה האשכנזית הראשונה בישראל", האמת שהיה מלא אוכל........אבל גולת הכותרת הייתה המופלטה.......הצליח לי (אפשרר לחשוב שאם הייתי מכינה פנקייק מישהו היה מבדיל) לו רק ראיתם את אמא שלי......1/2 מעולפת.....הדלת כמובן הייתה פתוחה.........מי שלא מכיר פולנים......לא יבין.......כל פעם שמישהו נכנס......היא ישר רצה לבדוק אם נשאר אוכל, כסא, נייר טואלט וכו'...... בקיצ היה טעים ונעים..... שוקו......שהתקשה להעביר 3 שבועות של חופש בלי לראות קופ"ח.....צנח מהמיטת קומותיים אצל אחותי , וחזר הבייתה כמו מחזיר אור, התגעגע אנושות לרופאה...........החליק......ומילימטר מהעין נכנס בשולחן המועצה לשלום הילד מאיימת עלי חחחחחחחחחחחח נזק.....שהתה בהסגר (אצל בני דודים) 3 ימים ואנחנו חגגנו.......אווווווווך אסור לספר....קטינים כאן = עד כאן , מהפינה לשיפוטכם =
אוווווווווווווף מתגעגע לי בעבודה כרגיל הנט תקוע )מכוון נראה לי חחחחחחחח( אז זהו.....שוחררנו מעול המצות, הגזים העצירות ושאר מיני מאפה