X1,000

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gifX1,000

אוווווווווווווף מתגעגע לי בעבודה כרגיל הנט תקוע )מכוון נראה לי חחחחחחחח( אז זהו.....שוחררנו מעול המצות, הגזים העצירות ושאר מיני מאפה
מכיוון שלא מצאתי אף משפחה מאמצת.......אימצתי את כולם ל"מימונה האשכנזית הראשונה בישראל", האמת שהיה מלא אוכל........אבל גולת הכותרת הייתה המופלטה.......הצליח לי (אפשרר לחשוב שאם הייתי מכינה פנקייק מישהו היה מבדיל) לו רק ראיתם את אמא שלי......1/2 מעולפת.....הדלת כמובן הייתה פתוחה.........מי שלא מכיר פולנים......לא יבין.......כל פעם שמישהו נכנס......היא ישר רצה לבדוק אם נשאר אוכל, כסא, נייר טואלט וכו'...... בקיצ היה טעים ונעים..... שוקו......שהתקשה להעביר 3 שבועות של חופש בלי לראות קופ"ח.....צנח מהמיטת קומותיים אצל אחותי , וחזר הבייתה כמו מחזיר אור, התגעגע אנושות לרופאה...........החליק......ומילימטר מהעין נכנס בשולחן המועצה לשלום הילד מאיימת עלי חחחחחחחחחחחח נזק.....שהתה בהסגר (אצל בני דודים) 3 ימים ואנחנו חגגנו.......אווווווווך אסור לספר....קטינים כאן = עד כאן , מהפינה לשיפוטכם =

ניקולי

New member
חחחחחח

שיהיה בריא שוקו נפל מקומה קומותיים מה אני אגיד הבן שלי (אז) נפל בקניון סירקין מקומה ב' לקומה א'.. ומזל שיש לנו פלאפונים במדינה הזאת כי אלמלא הפלאפונים אני לא רוצה בכלל לחשוב איפה כל זה היה נגמר. בקניונים יש כל מיני עמדות של חב' פלאפון (סלקום,פלאפון,מוטרולה,אורנג' וכו'..) בקיצור אורנג' הצילו את הבן שלי.. הוא נחת מקומה ב' היישר לגג של אורנג' ומשם לרצפה.. את מתארת לעצמך??? בכל מקרה אף פעם לא הייתי במימונה אשכנזית בפעם הבאה נבוא.. חחחחחחח דרך אגב הבטן שלי נהייתה פלטה (בגלל המצות) מאז אני לא אוכלת לחם.. סוף סוף נעשה דיאטה.. בוקר טוב חברים שלי ויום טוב

בת בת כמה התגעגעתי

לגבי נזקים מה אגיד ומה אומר חג שני משפחתי ומשפחת אחי נמצאים בפרק קרוב לבית משחקים צוחקים אוכלים וכל השאר אחי חוזר הביתה עם האופנוע כשהוא מרכיב את ביתו הקטנה מצפצף לנו אנחנו הולכים ברגל (לא נוסעים בחג למזלנו כי הוא רצה להרכיב גם את ביתי הקטנה) עושה שלום אנחנו חוצים את הכביש ואני רואה אנשים רצים עם מיים משהו שם קרה הלב שלי מפרפר הרגשה רעה פתאום אני רואה את האופנוע של אחי על הכביש אחי על הכביש אני לא רואה את הקטנה הנשמה שלי פרחה רצתי כמו משוגעת צועקת מגיע אליו הרגל שלו מרוסקת אני צועקת איפה הילדה מישהו הביא לי אותה כולה שרוטה ברוך השם רק מכות יבשות חצי שעה מחכים לאמבולנס והוא מגיע לקח את אחי ואני את הקטנה הביתה כי היא פחדה להכנס לאמבולנס אחי ריסק את הקרסול ועוד שלושה שברים ניתחו אותו והשבוע הוא צריך לעבור עוד ניתוח זה סיפור של חצי שנה שהוא לא יוכל לעמוד על הרגלים ובנוסף שלא אשתעמם אחותי באה לראות אותו לא הרגישה טוב אושפזה אתמול נותחה מה אני עוברת עלי תקופה לא קלה אבל ברוך השם שזה נגמר ככה ולא קרה יותר גרוע איזה השגחה היתה לנו משמיים שלא קרה כלום לקטנה שאחי רק ריסק את הרגל ולא קרה יותר גרוע שאחותי נותחה בלי לפתוח את הבטן מי יתן והשם ימשיך לשלוח לנו ישועות

ניקולי

New member
נופר עכשיו קראתי

כמו שצריך!!! ואת יודעת מה??? היה לכם באמת מזל כלומר לאח שלך ולבת הקטנה שלו זה יכל להסתיים בצורה אחרת.. את יודעת? אומרים שקורה משהו הוא בא במקום משהו אחר את מאמינה בכך?? בכל אופן רפואה שלמה לכולם גם לאחותך!! אוהבת ניקול*

כן ניקולי אני מאמינה בזה

ובגלל זה מבקשים מהשם שיתבטלו מעלינו גזירות וכשקורה משהו צריך להתחזק ולראות את הצד האחר כי באמת היו לנו פה ניסים ואפילו אחי שהוא כואב וכבר מאוד עצבני לשבת ככה כל היום במיטה בבית חולים והוא יודע שזו רק ההתחלה ועוד יש ניתוח נוסף מבין שקרה לו פה נס גדול בכך שלפחות הקטנה לא נפגעה

אלוהים ישמור

פתאום אני קולטת מה את כותבת מה קורה לאנשים היום??? איזה חוסר אחריות חוסר איכפתיות לזולת ואגואיסטיות לשמה...!!!!

אולי זו עייפות האמת שאני תשושה

ואולי זו בורות למה הכוונה חוסר אכפתיות חוסר התחשבות אגואיסטיות למי למה ולמה

לכל מי שיכול לעשות את הדברים האלו

אני בטוחה שזה לא היה בכוונה אבל זה בטח לא היה מאיכפתיות יתר או מחשיבה על הזולת או מהתחשבות שיוצאת מגידרה מישהו שפשוט לא היה קשוב למה שקורה סביבו

למעלה