תפוז Live

../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif תפוז Live

היום ב-19:00 מגיעה רינת בר, נסיכת הזמר המזרחי לפורום "קופסת הלהיטים" לשידור Live מיוחד בהנחיית רועי וערן, ותענה לשאלותיכם. רינת מוציאה עכשיו אלבום חדש, וכולנו זוכרים לה לטובה את הגירסה העברית המדליקה לשיר Kiss Kiss (בעברית "שיר הנשיקה"). אתם מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות בפורום. היום ב-20:00 מעלים בסיאנס ספרותי מיוחד את הומברט הומברט, גיבור הספר "לוליטה" של נאבוקוב באירוח מיוחד. הוא יענה על שאלותיכם וסביר להניח שיתפתח דיון מעניין- אז כדאי להיות שם!

Dark14Lunatik

New member
אממ יש לי שאלה..

כדאי להביא לילדה בת 10 לקרוא ספרים של הרומח?..

Some one new

New member
המממ... לדעתי

אולי עדיף לחכות שהיא תגדל קצת, אבל מאוד תלוי בילדה. בעיקרון, יכול להיות שהיא תאהב, אבל אני בספק... אולי כשתהיה בת אחת עשרה שתיים עשרה יותר טוב. אם היא לא תאהב, כי הספרים לא יתאימו לה, אולי אח"כ לא תרצה לנסות שוב וחבל...

strahd

New member
זה מזכיר לי

הודעה שרציתי למסור כבר לפני כמה שבועות. יצאו בארץ לא מזמן, וניתן להשיג בסטימצקי שני ספרים הנקראים "שמועה על דרקונים" ו"ליל הדרקונים" שהם בעצם "דרקונים של דמדומי הסתיו" אבל במיוחד לילדים. שני הספרים מתארים את עלילת הספר הראשון בצורה קריאה הרבה יותר טובה לילדים בעזרת שפה פחות גבוהה ואני שגם פחות אלימות. לא קראתי את הספרים, אבל המון מעריצים צחקו על הספרים האלו. מה דעתכם?

למעלה