הרמוני

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אנשיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים! אני חייבת להגיד שהתגעגתי אלייכם בטירוף!!!! טוב אז אל תצחקו אבל הטירונות שלי זה באמת קייטנה, הדבר הכי גרוע שהיה זה שהמ"מ הכריחה אותנו לרוץ הלוך חזור איזה 10 מטר עם הנשק 4 פעמים (אני בכלל לא יוצאת הבייתה עם הנשק, השארתי אותו בבסיס), וכל הבה"ד הזה נראה יותר כמו קיבוץ, ואני בחדר, עם תנור והאוכל סבבה אבל המקלחות מגעילות למדי.אז עברתי קצת על ההודעות של השבוע ואני רואה שסך-הכל היה שבוע מעניין, מלא תהפוכות ועיניינים. ד"א יש היום מה לאפות? אה ועוד משהו:גל!!!!! מזל טוב לך!! מגיע לך!
(לאיזה פרקים כבר הגעת בלוסט ועב"מ?)

Dark Storm

New member
שירשור!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

התגעגעתי!!
אמרתי לך שתעשי חיים שם! נו פגשת אנשים מעניינים ? יש אנשים שאת מכירה ? ותביאי לנו תמונה שלך על מדים!!

הרמוני

New member
גילוש! גם אני התגעגעתי!!

פגשתי אנשים מאד מעניינים (יותר נמוכים ממני שזה באמת הישג!) לא הכרתי בהתחלה כמעט אף אחד אבל עכשיו אני מכירה את כולם... עדיין אין תמונה על המדים וגם לא תהיה עד שאני יחליף מידה כי כרגע הם נראים מזעזע!! יש אולי תמונות מהבקו"ם ששהורים שלי צילמו, אני אחפש. יאללה הלכתי להתקלח!

Dark Storm

New member
יותר נמוכים ממך? מחלקת הדרדסים? ../images/Emo3.gif

סתם, סתם :) תאמיני לי, הדבר הכי חשוב בשרות הצבאי זה שיהיו איתך חבר'ה טובים, לא משנה כמה גרוע יכול להיות התפקיד שלך, כל עוד יש לך חברים טובים איתך, זה כל מה שצריך - תאמיני לי, ככה שרדתי חצי שנה בחור הכי גרוע ומגעיל שיש בצבא
ושלחי תמונות אם יהיו לך

שירה../images/Emo70.gif

מה נשמע
שמח לדעתש את נהנת ושאת פוגשת אנשים^^. לרוץ 40 מטר עם הנשק
התעללות, מיד לבית משפט צבאי את המ"מ שלך - ט'אט ביץ'
... הממ הדבר הכי קרבו לצבא שהיה לי אתמול זה להיות בבק"ום ולקבל הרצאות על חיילות ולמה ללכת... החלטתי שאני הוטלך למודיעין, ואם לא אז למשהו עם מחשבים, ואם לא אז חיל הים
(לא ש לחיל הים אני אגיע לדעתי, נאי לא חשוב שבמודיעין ידחו אותי..)

Dark Storm

New member
אתה יודע שכדי ללכת למשהו עם מחשבים

צריך לדעת לכתוב נורמלי!!

פגית

New member
שירהההההההההה איך התגעגתייייייייי

ואוי איזה כייף שאת נהנת זה מה שחשוב!!!!!!!!!

Hieros Gamos

New member
שירההההההההההההה

אני התגעגעתי למחשב אז בעקיפין גם אלייך
סתם חח אני שמחה שאת...נהנית? חח
ותודה...אה ולא הספקתי להתקדם...בקושי את ג'אג הצלחתי לאפות...את DHW ואת LOST כמעט ולא יצא לי...אני באמצע של פרק 5-6 של לוסט אבל זה הכל כי המחשב דפוק והוא נעצר לי כל חצי שעה עם האפייה וגם כי הוא לא מוכן להראות לי שומדבר...טונה אפקטים של ג'אווה סקריפט לא עובדים לי וגם כל מיני דברים של ASP...כמו למשל הפורום הזה...בלאט חח

Dark Storm

New member
נצלש, סתם בא לי לשים הודעה ב4 בבוקר

אני הולך לראות עכשיו ג'אג עד הבוקר ואז מגיעים משפחה לבקר אז כבר אין טעם ללכת לישון עכשיו

הרמוני

New member
גיל שכתבת את ההודעה הזו...

אני כבר ישנתי 5 שעות, הלכתי לישון ב23:00 כי הייתי פשוט מתה... איך היה כיף לישון במיטתי. גל! אני מאד כועסת על המחשב שלך! לתיקון מיד! ד"א אני לא בטוחה אם אני יוצאת שבוע הבא או לא (כי לא אומרים לנו שום דבר מראש
) אז תדעו שאם הגיע סוף-שבוע ואני לא פה, סימן שאני בכלל לא בבית... בכל-אופן גל, בין אם אני חוזרת עוד שבוע או עוד שבועיים- אני רוצה לראות שהתקדמת- יהיה בוחן! (פתע
). בכל אופן בינתיים אני עוד פה, צ'אט היום אחרי הפרק?

הי שירה , אני שמחה לשמוע

שנהנת לך
מה עם @? אצלי השבוע עבר בלהיות חולה ועדיין לא הבראתי
והדבר החיובי שבלהיות חולה : להיות עם הכלבה שלי יותר זמן

Hieros Gamos

New member
well that makes the two of us

חחח עזבי אותך זה עוד כלום...יש לי ציון על מחשבים ואנ'לא יכולה לעשות שומדבר עם המחשב!! חחח אני אשתדל להתקדם...אשתדל מאוד
ואמממ אנ'לא אוכל להיות בצ'ט היום אז...

Hieros Gamos

New member
יאאא שירה תהיה גאה בי...

סיימתי לאפות את 1X06 בלוסט וכמעט את 1X05 חח...

Dark Storm

New member
אני הלכתי לישון ב 5 וקמתי ב 9 ../images/Emo3.gif

ראיתי את הפרק של ג'אג, פרק הקריסמס ששודר בלילה - אחד הפרקים האהובים עלי, איזה יופי עם עושים שם דמויות אחרות אבל קשה לי להאמין שזה באמת היה הקול של בראמבי במבטא אמריקאי, ממש לא נשמע כמוהו

הרמוני

New member
טלי- מצטערת שהיית חולה../images/Emo7.gif

תרגישי טוב! עוד לא נתקלתי באף @ בבסיס שזה בושה וחרפה! כרגע רוב הבנים בצבא נראים כמו שי גבסו
גל- לא תיהי היום בצ'אט?
טוב אז אם אני לא אספיק להגיד לך יותר מאוחר- שיהיה לך שבוע טוב!!
ואני מאאאאאאאאד מקווה שלא ישאירו אותי שבת הבאה אבל אם כן- אז שיהיה לך גם שבוע הבא טוב!

למעלה