שלום לכולם

LightRay

New member
../images/Emo25.gifשלום לכולם

לפני כ-5 דקות בדקתי את האימיילים שלי, כאשר קיבלתי אי מייל קצת חשוד המזמין אותי להצטרף אל הפורום הזה... ולמה חשוד...? שהרי איך ידעו שאני פשוט מתה על הלהקה הזו כבר 4 שנים ויש לי את כל הדיסקים שלהם (כולל ספיישלאדישן) חוץ מאת האוסף וכמו כן גם הופעות בוידאו מהאנפלגד ולנסדאוון רואד. הם פשוט להקה ענקית עם אחלה של שירים!!!!!! אני הכי אוהבת את שרון מכיוון שאני אוהבת את הקטעי כינור שלה בשירים חוץ מזה אני אוהבת ממש את כולםםםםםםםם. בכל אופן, פורום מדליק keep up the good work!!!! LightRay

AMIR HOREV

New member
ברוכה הבאה!!!

כן גם לי זה עושה משהו ששרון מנגנת... במיוחד בהתחלה של השיר דרימס.... זה ממש עושה לי את זה... תשארי קבוע... יש פה אחלה חבר´ה!!!

mprb

New member
ישששש.... זה הצליח ../images/Emo13.gif

אני שלחתי לך את המייל! אני שמחה שהחלטת להצטרף אלינו...ובטוחה שתהני. יש
/
במכונה.... ו
/
במקרר.... תהני

איך מצאת אותה מהעצה שנתתי

ברוכה הבאה מקווה שתהני כאן קוראים לי צחי אה ודרך אגב יכול להיות שלא ידעת אבל יש לנו שתי אתרים חדשים בעברית הראשון הותיק יותר בהנהלת שרון מכיל הרבה חומר www.thecorrs1.up.co.il והשני שחוגג בימים אלו יום הולדת שבועיים שנבנה ע"י הוא עדיין חדש ולא מכיל הרבה חומר אבל בעתיד הוא יגדל ויתפתח www.angelfire.com/pop2/corrsland

mprb

New member
צחי- בערך....

אומנם נכנסתי לאתר אבל במקום לפרסם שם שלחתי מייל לכל הרשומים... (חוץ מאלה שכבר בפורום)... וד"א- הגר- את יודעת שאת רשומה שם 3 פעמים!

mprb

New member
לא לכולם....

אבל לפחות ל20. למרות שחזרו אלי 7 מיילים שלא היו תקנים. ואני מקווה שאכן יבואו עוד המון אנשים....

SlamminDino

New member
יופי!! אז תארגני לי ראנץ´ משולש..

כן, ואני ישתה ספרייט עם זה. אני גם רוצה להגדיל את הארוחה כמובן אז בלי קמצנות עם הצ´יפס. אהה, ואיך אני משלם על זה? זה על חשבון הבית לא?

mprb

New member
דינו- אני מצטערת אבל

אתה צריך לשלם מחיר מלא! ואתה יודע מה- אתה צריך לשלם גם על האחרים! סתם...... אתה צריך לשלם רק על עצמך!

AndreaCorr ©

New member
היייי ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

ברוכה הבאה לפורום!
יש לך טעם טוב במוזיקה............ מקווים שתישארי כאן !

למעלה