שאלה?

lambchop

New member
../images/Emo25.gifשאלה?

האם לדעתכם אישה יכולה להתנשק בתשוקה אדירה מבלי להרגיש כלום כלפי האדם שהתנשקה איתו?

סנדרה ב

New member
שאלה מצויינת,

ורלוונטית לכל פרק בחיים.. התשובה היא : כמובן! גם נשים הן בני אדם, וגם להן יש תשוקות וחולשות והעדפות.. וגם אנחנו נדלקות לפעמים על ה"עטיפה". אז למה לא להתנשק בלי לאהוב???

לא!!!!!!!!!!!!

ואתה יודע מה ? גם גבר לא!!!!!!!! עצם התשוקה היא רגש נכון זו אינה אהבה אבל עדיין רגש....

lambchop

New member
אני מתנצל

אולי לא הסברתי את עצמי טוב אין לי שום כוונה בשאלה שלי בגלל שזאת אישה או מה שהוא כזה בהחלט תקף גם לגבר אני למשל לא מסוגל ללא רגש.

lambchop

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo14.gifאהבה או משיכה עזה

השאלה בעצם מה זאת אהבה

אהה

זו שאלת השאלות... אבל אם אתה מתכוון לאהבה אז... כן אישה (וגם גבר) מסוגלים להתנשק בתשוקה עזה כשהיא אינה קיימת הרבה לפני האהבה יש חיבה משיכה התאהבות

כשהיא תגיע אלייך, אתה תדע, תרגיש!

אגב.....שלום וערב טוב דיירי פורום פרק ב'... מצטרפת <שוב> לשורותיכם!|חיבוק

lambchop

New member
בעצם...

שאני חושב על זה נשים בהחלט יכולות להתנשק בצורה כאזת ללא רגש אני בטוח

lambchop

New member
לא אבל...

חייבת להיות משיכה או רגש כל שהוא סתם כך אני באופן אישי לא מסוגל

וזה בדיוק מה שאמרתי...

גם משיכה היא רגש... ואני חושבת שאף אחד/ת לא מסוגל ככה סתם...

lambchop

New member
../images/Emo99.gifאז לסיכום

אפשר להתנשק בפראות מבלי להיות מאוהב!

תשוקה למה??

היי תשוקה היא סוג של רגש ,זה יכול לבוא ממקום של משיכה גופנית , שכלית ואפילו רגש החרמנות , נשיקה בתשוקה אדירה חייבת שתבוא ממקום כלשהוא.

lambchop

New member
תשוקה = אקט פיזי

שום רגש לא נכנס לתשוקה רגש החרמנות? מה זה מושג חדש את מצחיקה אותי

כל שנה בין 31/12 ל-1/1

יש בעולם תחרויות "הנשיקה הארוכה ביותר". זה הזמן היחיד בו ראיתי איך אנשים מדביקים שפתיים בלי אהבה ותשוקה. סליחה על הבוטות אבל כמה פעמים ראינו בסרטים איך "נשות הרחוב" מדגישות שהן לא מנשקות לקוחות? לא שהבנתי איך אפשר לעשות יותר מזה, אבל קח את האמירה שלהן בתור נ"צ. שנחליף נושא?

r e d head

New member
נשיקות...

קראתי את השרשור וחזרתי וקראתי את ההודעה ובעצם הבנתי שהתשובה תלויה בשאלה....למה התכוונן המשורר בכותבו "רגש" אפשר להתנשק בלהט גם בלי לאהוב, כשיש תשוקה וחיבה ואפשר לחבב אחרי חצי שעה ואפשר להתנשק רק מתשוקה...ובמיוחד בהשפעת אלכוהול משוחררים יותר. אבל אני אוהבת לחשוב על נשיקה כדבר הכי אינטימי שיש ויש נשיקות שהן ממש ממש... ושתדעו שהפוך זה הרבה יותר קשה לא להתנשק כשיש רגש ו...זה ממש קרוב כדי לא להרוס ידידות.

נשיקה זה חצי זיון

ובעדינות אומר כמו לעשות אהבה חלקית לעולם אי אפשר להתנשק בלהט בלי להרגיש וככל שמרגיש יותר זה לוהט יותר
להתנשק עם ידיד ממש לא מומלץ.

למעלה