מחר עמרי בן 3

../images/Emo25.gifמחר עמרי בן 3

זה גם התאריך וגם יצא יום שישי השנה אז עושים פעם ראשונה מסיבה בגן למרות שעמרי לא רוצה " בלי חוט עם בלון .. ובלי להרים אןתך בכסא ".. כמובן שלא נעשה שום דבר שהוא לא רוצה .. מסיבה נעשה אבל בלי הרבה הבקשות המיוחדות . אני די מתרגשת . נצלם המון .. עדיין מכור לסמילאק ולמיטה של ההורים, ולחיתולים . אבל מי מתעסק עם "קטנות"... העיקר הבריאות והאושר ,, מי יותר מכולנו מעריכים את זה ?.. אחרי 3 שנים שכמעט כל המעקבים מאחורינו ( עוד שני תורים מטרידים אני מתקשרת לבטל היום לאלתר - דיייי ! ) . ואאו הלוואי ולפני 3 שנים יכולתי לקבל רק לשניה תמונה מהיום זה היה כ"כ עוזר . ואולי יש בזה משהו מעודד להורים שהיום נמצאים שם ..( במצב של הלפני 3 שנים ) חלפו להם השנים ומה שהטריד אותנו הכי הרבה אתמול היה איזה הפתעות נבחר לחברים . הכל עובר ויהיה טוב בטוח !! נשיקות לכולכם

../images/Emo65.gifמזל טוב לעומרי הגיבור

תהנו ממנו והוא ממכם, שתזכו לגדל אותו בנחת , שיגמרו כל המעקבים המעצבים האלו ( אבל אין ברירה , חייבים אותם
) והמון המון המון מזל טוב. בשבת שעברה היתה יום הולדת למאור , אבל החגיגה הגדולה היא מחר , בקניון הזהב בבית חלומותי, עם כל החברים, הוא מאוד מתרגש כי הוא הזמין גם חברים מהגן.... נראה לי שיהיה מדליק........
ולגבי הפתעות.....אני קניתי לבנות תיק חמוד ומדליק ולבנים שקית מלאה חיילים, טנקים , עצים, בקיצור , מחנה קטן

../images/Emo42.gif יום הולדת שמח לעמרי!

איזה אושר, איזו התרגשות... ושתוטרדו רק מענייני מתנות!
*10

קרן משם

New member
../images/Emo49.gif לעמרי../images/Emo65.gif

בהחלט מדהים אך שהם גדלים לנווווווו וכל כך מרגש לראות כמה הם בגדו/השתנו/גדלו......פי 100000 מכל סיפור לידה רגיל! רק נחת

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gifמזל טוב

המון מזל טוב, אושר ובריאות, ותהנו מכל רגע.

justmom

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

למעלה