ככננסוו:)

../images/Emo25.gifככננסוו:)

למה כולםם עוזבבייםם!?!? כאילו אני יודעת שאני לא נמצאאתת הרבהה בפורום הזה כי לא יוצא ליי אבל .. עכשיו בחופפששש כולםםם יכננסוו
כי אולי זו תקופהה לא טובהה ויש הרבה לחחץץ
אבללל מי שבאמת אוהב את הראל לא יעזובב כי הוא חושב שרקק המנההלוותת נמצאאות בפורוםם..
עכשיוו צריךך יותרר להחיותת ת'פורווםם
אזז אפשר לעשות משחקייםם וסיכומים של כל אחת\ד כרל שבועע ביום שישי או חמישי
הנה שאלון חמוד.. מי שרוצה שיענהה:) שאלון עצמי: היי,מה העניינים? מה שלומך? יופי =) שם: כיתה: גיל: מזל: עיר: מה את אוהבת? : מללפפון? ותפוח? ושזיף? ובצל? ומלון? ושום? ואותי?! איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת : מזכיר לך ורוד: מזכיר לך שחור: מזכיר לך ירוק: מזכיר לך צהוב וכתום: מה תעדיפי יותר? חבר או חברה? לונה פארק או סופר-לנד? סוכריה או מסטיק? גינס או מכנס? חצאית או מכנס? ירוק או כחול? מלון או אבטיח? שוקו או קפה? מיץ או גזוז? אח או אחות? מחשב או טלויזיה? בההצלחחהה:)) לאבב יוו אול!

מאעד

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

קודם כל את צודקת!עכשיו תקופה קשה ולא צריך לעזוב כי חושבים "שאין פה אף אחד חוץ מהמנהלים" כי זה לא נכון עוד מעט נחזור להיות פורום שולט!! חופש גדול
שאלון עצמי: היי,מה העניינים?הכל סבבה
מה שלומך?מצויין
יופי =) שם:דניאל כיתה:סוף ט'
גיל:15 מזל:שור עיר:נתניה מה את אוהבת? : מללפפון?אממ כן ותפוח?לא ממש ושזיף?לא ובצל?רק בסלט
ומלון?כן ושום?לא ממש ואותי?! אמממ..כן
איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :כחול מזכיר לך ורוד:אממ חחח המדריך שלי...סיפור ארוך
מזכיר לך שחור:אממ שני(חברה טובה שלי
) מזכיר לך ירוק:אממ מרים(חברה טובה שלי)והנעליים של שני
מזכיר לך צהוב וכתום:אחותי הגדולה,ולריה(חברה טובה שלי) מה תעדיפי יותר? חבר או חברה?בזוגיות חבר ואממ חברה זה תמיד טוב לונה פארק או סופר-לנד?לונה פארק סוכריה או מסטיק?סוכריה שאחר כך הופכת למסטיק
גינס או מכנס?ג'ינס חצאית או מכנס?אממ ברוב המקרים מכנס ירוק או כחול?כחול מלון או אבטיח?אבטיח שוקו או קפה?שוקוו מיץ או גזוז?מיץ אח או אחות?שניהם
מחשב או טלויזיה?שניהם!! בההצלחחהה:)) לאבב יוו אול!לאב יו טו!!

N י ל ק י

New member
אני נשאר ועונה:

שם:בר אלמליח כיתה:ו'2 גיל:12 ומחר חודש מזל:שור עיר:מודיעין מה את אוהבת? : אוהב מוזיקת ראפ והראל סקעת מללפפון? בעעע ותפוח? הולך ושזיף? רץ ובצל? צולע בתאונת דרכים
ומלון? מלך
ושום? מי שום מה לא ואותי?! כן, ברור
איזה צבע/מה מזכיר לך הצבע..: את הכי הכי אוהבת :הראל מזכיר לך ורוד: פרווה מזכיר לך שחור:פריקים מזכיר לך ירוק:שאפחד לא לובש את זה מזכיר לך צהוב וכתום:בננה ותפוז מה תעדיפי יותר? חבר או חברה?חברה לונה פארק או סופר-לנד? סופר לנד סוכריה או מסטיק?סוכריה גינס או מכנס?ג'ינס חצאית או מכנס?מכנס ירוק או כחול?כחול מלון או אבטיח?
שוקו או קפה? שוקו מיץ או גזוז? מיץ אח או אחות? גם וגם מחשב או טלויזיה? מחשב!

למעלה