הלו...

the buty

New member
../images/Emo25.gifהלו...

שלום לכל חבברי הפורום , מזה זמן מה אני עוקבת אחרי ההודעות שנכתבות כאן , ונתפסתי...אז הצטרפתי! יש לציין שחלק מההודעות מעניינות , מסקרנות ואפילו מבדחות. zivsb , כתושבת לוד אני פשוט המומה מכל החומר שפרסמת על התנהלות העירייה. אתה ממש מעודכן...ואני חשבתי שאני מעודכנת...

zivsb

New member
|רמברוכה הבאהthe buty../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מגיע לך נשיקה אפשר בעברית "היפה" אשמח להתעדכן ולעדכן אני כבר מאוהב
קיבלתי בראש

the buty

New member
מסוקרנת ומבקשת הבהרה

תודה על קבלת הפנים החמה ...כדי להבין כמה דברים שקראתי כאן יש לי כמה שאלות .. הקובץ שנשלח לגבי מינויו של גבי בוטרשוילי - המינוי חדש ? האם גבי הוא בנו של עובד בכיר בעיריה ? איך זה קשור לסמנכ"ל ? למה חג'ג' נקרא תיאלנדי ? ושאלה אחרונה :תכנית ראש הממשלה לטיפול בלוד דווקא מרשימה ומבטיחה . איפה המלכודת ?כאילו מה ? באיזה הקשר היא פורסמה כאן ? כמה שאלות הא ?...

zivsb

New member
יש לי תשובות לכל השאלות

החלטת הממשלה פורסמה באינטרנט ב"שער הממשלה" ואני טרחתי להפיצה כאן. ראש הממשלה אמר למקסים לוי ז"ל וגם לבני רגב שיחיה אתם תבצעו א. הריסת בתים בילתי חוקיים ב.תבצעו תוכנית הבראה בעירייה אני אתן לא תבצעו לא תקבלו לא ביצעו לא מקבלים משכורת כן גבי הוא בנו של....... בחצר של רגב קוראים לעמוס חג"ג תילאנדי הגיל?????????????????

zivsb אתה לא בסדר

סולידית עוד לא עזבה ואתה כבר מחלק נשיקות ואתה מתאהב כל כך מהר?
אני חושב שרק בגללך סולידית עזבה אותנו עכשיו אני מבין את הבחורה

וחוץ מזה שתדע

שקבלות פנים עם חיבוקים ונשיקות שמורות למנהל הפורום . לכן מעכשיו את לא מנשק כאן אף אחת לפניי

the buty יקרתי ראשית

ברוכה הבאה לפורום לוד רמלה ודבר שני היו לי כונות לנשק ולחבק אך ידידי ZIVSB עשה זאות לפני לכן אני יתן לא את הכבוד להמשיך בכך בהצלחה לך עם ZIVSB

lj101

New member
גם אני שלא תושב לוד אלא מרמלה

מברך את היפה לרגל הצטרפותה לפורום הצנוע

lj101

New member
הייתי היום בפרויקט של הקמת רשת

אצל לקוח שלי אז סיימתי רק ב-10 PM

lj101

New member
אני כאן יושב עם כוסית של ויסקי שיבס

וסיגרייה אחרי יום קשה במיוחד דווקה בשבוע האחרון כתבתי די הרבה שהייתה בטיול אתה בצ'ט ?

רחלי29

New member
מי לבד ?

ממש לא לבד בן זוגי כאן ואני משחקת לו בשער לקרא ל וthe buty שתשחק גם לך בשער

למעלה