היי, אני חדשה

Takisis

New member
../images/Emo25.gifהיי, אני חדשה

מ'מצב אנשים??? אז ככה ... אני ניכנסתי לפורום ליפני מיספר ימים לפי המלצתה של חברתי... ממש סבבה עצלכם אז החלטתי להירשם... נ.ב. אל תשימו לב לשמי. אני פשוט ראיתי שלמזלי הרב עף אחד לא השתמש בשמה של הדמות האהובה עליי(מהרעים) אז ככה אני קראתי בנתיים רק תסידרה של מלחמת הרומח והגעתי לספר השני (לעמצא) של אגדות התאומים... (נכון שאלה ספרים הכי יפים שיש... ואיזה פדיחות עם גדילן...) טוב אז לא נקלקל למי שלא קרא אותם. זה הכול להיום... בייייייייייי

Marina 666

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

המלצה של חברה... היי!!!!!!! ממצב אחותי? ^_^' אין קשר דם....

Takisis

New member
קשישה אחת

שכחת לציין שאנחנו ב ~~~!!!קושי!!!~~~ מכירות... ^_^

Moondust

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אבל הערה קטנה - כותבים Takhisis.

VVolverine

New member
טוף

ברוכה הבאה, הסיבה לכך שאף אחד עוד לא השתמש בשמך היא מפני שלא ממש רשמת אותו נכון, זה לא שאני בא להעליב או לפגוע TAKISIS = TAKHSIS, אם אני לא טועה.

Takisis

New member
לא נעלבתי

תודה על הערה אבל גם לי יש לעיר לך על משהו באתרים שונים כותבים את זה אחרת אז אני כבר לא יודעת איך לכתוב את זה נכון... (יש אתרים שבהם כתוב Tethisis)

Takisis

New member
אין ספק....!!!!!!!!!!!

אני כבר נהנת פה... ממש כיף כשיש לך עם מי לדבר על הספרים שאותם אתה אוהב, כי בכיתה שלי יש רק שתי בנות שקרוא את הסידרה... נ.ב. שתיהן רשומות בפורום...

לי יש!!! יופי היי! ../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

העניין הוא כזה - חבר שלי, שקרא את הסדרה, המליץ עליה והשאיל לי ספרים, אז קראתי אותה. משום שאני קראתי אותה, גם חברה שלי שקד החליטה לקרוא אותה (כל הזמן קישקשתי לה במוח והיא החליטה לברר במה מדובר), בגלל ששקד ואני קראנו אותה, חבר שלנו בר כעס נורא שהוא לא מבין על מה אנחנו מדברות כל הזמן, והתחיל לקרוא גם כן (כבשן הנשמה, הוא קורא נורא לאט), ובאותו הזמן, שתי ידידות שלנו התחילו גם כן לקרוא את הסדרה (נדמה לי ששתיהן בסוף ליל חורף, אחרי שהן קראו את כבשן הנשמה ואחים לנשק). כך שיש לי מלא אנשים לדבר איתם על הסדרה, אם כי רק אחד קרא את כולה (שקד מסיימת עוד 3 דפים את עת התאומים, היא קראה את רשומות רייסטלין ורשומות)

Miss Pigmelion

New member
והבעיה שאצלי אין עם מי לדבר../images/Emo163.gif

סתם ילדים שבטח לא יהנו מזה, בטוח שלא הבנות ואולי הבנים...הי...רעיון טוב, אולי הבנים...

||..||..||..||..||..

(אני לא אוהבת לכתוב כותרת) אצלי בכיתה יש שלוש בנים שקראו את זה... אחד לא את כל הסדרה... אחד משעמם... ואחד שכל יום אני מזבלת לו את השכל על רומח הדרקון... חחחח...... איזה כיף לי....

Miss Pigmelion

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

מקווה שתהני פה....אני אלמוג, מיאושונת בת רייסטלין לשירותך, עצנית מתלמדת...

Takisis

New member
תודה !!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

אני מודה לכולם על קבלת פנים.... (במיוחד לידית דלת אחת בשם מרינה)

למעלה