בשידור חוזר

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

blue dragonfly

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo187.gifניצו"ש../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הי!
אוקיי יש לי בשורות
אופטימיות
סתם, אממ היום ראיתי בראש 1 איזה ריבוע קטן וחמוד כזה והייתה שם תמונה של רורי ולורליי (
) והיה כתוב משהו על זה שתהיה עונה חמישית לבאג ושהיא הייתה סדרה מאוד אהודה כשהיא שודרה בערוץ 3 (
) ושרוב הסיכויים שתכלת ירכוש אותה... הממ. הם הציגו את באג באור חיובי ביותר
(איך אפשר שלא
). הייתי כותבת את זה מילה במילה, אבל העיתון לא אצלי
זהו.

../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

קראתי גם באתר אחד משהו... אני פשוןט לא יודעת אם זה נקרא ספויילר או לא.
אז ירדן!
וכל מי שלא קורא ספויילרים!
לא לקרוא את זה עד שמישהו יגיד אם זה נחשב ספויילר או לא.
*נסקלת*
אוקיי, אני חושבת שקראתי איפשהו מג'ס יחזור לעונה החמישית, לא?
ז"א, אני זוכרת שקראתי את זה ואמרתי "יש" אבל עכשיו אני לא מוצאת את זה. *-* יכוליות שדמיינתי?
מצאתי את זה! Kathleen Wilhoite has been cast as Liz, Jess's mom and Luke's sister. She'll first appear in the Jan. 27 episode, which also marks the return of Milo Ventimiglia's Jess. זה לקוח מ-www.gilmoregirls.org.
מישהו מוכן להגיד אם זה נקרא ספויילר או לא?

../images/Emo13.gif ירדן - וואץ' אווט. ../images/Emo122.gif

אבל רגע, כששמרית אמרה משהו דומה, זה לא היה ספויילר?
אבל מצד שני, זה הרס לי.
הממ...
*נסקלת* זה מה שקורה כשאתם למתמטיקה וכל תרגיל שאתם עושים, ואתם חושבים שזה נכון, ומתלהבים שזה יצא לכם עוד איכשהו נורמלי, מסתבר כתשובה לא נכונה.
וקבילתי 45 בפיזיקה.
ייאי.
אבל לא!!! חשבתי שכתוב שם משולש שווה צלעות והיה כתוב שם שווה שוקיים!
20 נקודות על כלום!
וזו לא אשמתי שאין לי מושג איך מודדים זוויות!

PURPLE CHICKEN

New member
במיוחד בשבילי?../images/Emo9.gif

אוווווווווווווווווו!
מעניין אם זה אחד מהמוני הדברים שאני יודעת בלי לרצות.
אנשים לא יודעים לסתום את הפה (לא אתן, לא אתן.
), ואנשים לא יודעים שיש גם אנשים בישראל שעוד לא ראו את העונות האלה!!
אני רוצה בנות גילמור.

אממ... אני לא חושבת שזה אחד שאת

רוצה לדעת.
(דיה"ב).. זה גם לא כל כך קשור לעלילה, ז"א, זה כן, אבל פחות... בואי נגדיר את זה ככה, זה הופיע במדור "חדשות" באתר ולא במדור ספויילרים, למרות שזה די קשר לעונה החמישית.
ואני גם לא כל כך בטוחה עד כמה הוא הורס.
למשל, לי זה לא כל כך הפריע שקראתי אותו. הממ... בלה... אני אשתוק עכשיו.

Sweet Misery

New member
אבל אבל... (../images/Emo58.gif)

זה לא בעונה החמישית. זה בפרקים 12, 13 וכנראה גם 14 בעונה הרביעית.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo4.gif

במה שפירסמת לא היה כתוב עונה חמישית, היה כתוב שבפרק שישודר ב-27 בינואר תופיע לראשונה שחקנית שתשחק את ליז, אמא של ג'ס ואחות של לוק, וכתוב שזה הפרק בו מיילו יחזור. וזה בעונה הרביעית (לא היה כתוב נדה על העונה החמישית בכתבונת
) וזה רק לשלושה פרקים.

PURPLE CHICKEN

New member
מילים במילים!../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

(מתוך מדור "פריים טיים"
)
"הנה בשורה מעודדת, גם אם חלקית: רשת הטלוויזיה האמריקנית דבליו.בי הזמינה עונה נוספת של "בנות גילמור", בכיכובן של לורליי ורורי (לורן גרהאם ואלקסיס בלדל, בהתאמה). לא צריך להזכיר לכם שמדובר בסדרה על אם ובתה, שהן החברות הכי טובות. שתי העונות הראשונות של "בנות גילמור" שודרו בארץ בערוץ 3 וזכו לאהדה רבה. הסכסוך הנורא של חברות הכבלים עם אולפני "וונר" הוריד את הבנות מהמסך. ואם נזכיר את הנקודה הישראלית: כפי בציינו לא מזמן, יש סיכוי סביר לגמרי שהעונות שטרם שודרו בישראל יירכשו בידי ערוץ התכלת. אמן ואמן."
והייתה מצורפת התמונה הזאתי, רק בלי כל הרקע שמסביב...

Sweet Misery

New member
אבל אבל!

מנהלת הרכש של תכלת אמרה בעצמה שבאג ירדה מהפרק בגלל בעיות תקציב.

simple gUaRaNa

New member
רגע../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif

גם אתמול ראיתי בפנאי פלוס איזה משהו קטנטן על כלמיני דברים
. שימו
כן
קודם כל, ב'מעבר לפינה' -
א. - לורן גראהם מ"בנות גילמור" מופיעה בסרט "סנטה הרע" לצידו של בילי בו תורנטון (המועמד לגלובוס הזהב. אני יודעת, ידי ידי, אכפת לנו מאוד מבילי בוב
.
ב. - הסידרה הקומית "אני איתה" מזכירה לא מעט את "נוטינג היל", סיפורו של בחור פשוט שחובר לכוכבת על. את הכוכבת בסדרה הזאת מגלמת טרי פולו היפה
, אותה אנו זוכרים מהעונה החארונה של חשיפה לצפון וכן מסרטים כמו "פגוש את ההורים" ו"עד לרצח" (המוקרן השבוע בערוצי הסרטים של yes
). את הבחור הפשוט שכוכבת נדלקת עליו
מגלם דייוויד סאתקליף (
), הוא כריסטופר היידן (
), האבא של רורי ב"בנות גילמור" (כן, עדיין רק שידורים חוזרים בערוץ 3, למרות שהסידרה קיבלה עתה אור ירוק לעונה חמישית
) שאותו ראינו לאחרונה בדרמה הרומנטית 'תחת שמש טוסקנה'.
כמה הם מקשקשים, אבל יש קטע על באג
. אה, ועוד אחד -
ג. - חברת "וורנר" החליטה להמשיך עם "בנות גילמור" לעונה חמישית. פירושו של דבר שהסידרה תחגוג בקלות את הפרק ה-100 המכובד. זהו
.

למעלה