../images/Emo25.gifאני ושרון.
לאחר שנה של נישואין בגיל 27 לא נותר הרבה לחדש עם בת הזוג שלי היא אוהבת סקס קונבציונאלי ואני בצד השליטה והכאב . אוהב לקשור ולישלוט על בת הזוג. מה שכן אנחנו זוג ניפלא וחביב. כול הסיפור התחיל ליפני כמה חודשים והחלטתי להציגו לפורום בכדי לישמוע תגובות שלכם. וכך היה: חבר שלי (רווק) הכיר בחורה רווקה בת 22 ויצא איתה תקופה קצרה משהי לא ממש מענינת מבחינה איטלקטואלית אבל היא די אוהבת את מה שאני אוהב. החלטתי לאחר שנודע לי שהוא מנתק את הקשר איתה החלטתי לקחת את מס הטלפון ולנסות את מזלי. את הידיעה שהיא (שרון) אוהבת סקס קשוח ומשפיל הבנתי מיתוך הסיפורים שלו עליה וזה גם חלק מימה שגרם לו (לחבר) לנתק את הקשר איתה. מצאתי איזה ערב שבו הודעתי לאשה שאני צריך ללכת לכמה שעות למקום העבודה שלי עקב מצב מסויים וקבעתי להיפגש איתה . לפגישה הבאתי המון שוקולד וחוט קשירה. הפגישה נערכה אצלה ליד הבית ברכב שלי . אני שאלתי איכן יש מקום שקט והיא הבינה את הכוונה וכיוונה אותי לפרדס סמוך. לאחר כשעה כבר ניתבתי את השיחה לאיכן שידעתי מה היא מחפשת. משחקי שליטה וכאב. השיחה זרמה והיא סיפרה לי שיש לה פנטזיה שישלטו בה ואפילו יאנסו אותה. אני במיקרה הוצאתי את חוט הקשירה שהיה מונח לידי כאילו זה משהו שמפריע לי בישיבה שלי. תוך כדי השיחה עברנו לנשיקות וחירמונים. אני יודע לאן היא חותרת ... בנישוקים שלה להשאיר סימן איקי על הצוור על מנת "לסמן" אותי כדי לחשוף אותי אם אני נשוי או לא. (כול המידע המוקדם ניתן ע"י חבר שלי) שרון הולכת ומיתחממת ואני עומד להתפוצצץ מיתחת לגינס. נתתי לה סטירה קלה לראות את התגובה שלה. שרון השמיע מין גניחה של אני מצפה לעוד . שלוט בי ואני שלך . לקחתי את החבל ופקדתי עליה לעבור למושב האחורי. במושב האחרי היה ממש קל לתמרן. קשרתי לה את הידיים מאחור ופקדתי עליה לרדת לי . אני יכול לומר שממש התאכזרתי אליה והיא ממש אהבה את זה. המיפגש הראשון הסתיים בזיון פראי בתוך הרכב תוך כדי שאני אומר לה מה לעשות ושרון מבצעת ללא עוררין. בהמשך המיפגשים נעשו יותר קשים . קשירות, הצלפות, קשירות פה וחזה, בשבילי היא הייתה חלום שהתגשם. לאחר סידרה של כ 9 או 10 מפגשים היה לי קשה למצא אליבי להעדרויות שלי והחלטתי שאני מנתק קשר עם שרון שכן לא רציתי לפרק את התא המשפחתי שלי. כיום אני בן 30 שרון 24 אנחנו מדברים טלפונית.לשרון יש קשר רציני שכנראה יסתיים בחתונה (כך אני מקווה). ואני מחפש משהיא נשואה למימוש הפנטזיות שלי . תודה שהקשבתם נב הסיפור אמיתי הכול נעשה בהסכמה שלי ושל שרון. לשרון ... אני יודע שלא תקראי שכן אין לך גישה לאינטרנט וגם שמך בדוי רק רוצה אני לומר לך תודה על הכול. לילה טוב