איפור!

../images/Emo25.gifאיפור!../images/Emo126.gif

בהמשך לשרשור הנורא שטחי אך משמח של טאל על ציפורניים, הנה כמה שאלות על איפור: אתן מתאפרות? (בהנחה שמי שמתאפר פה הוא הבנות והבנים המעטים שפה לא מתאפרים) לאיזה אירועים אתן מתאפרות? עם איזה צבעים אתן לרוב משתמשות? איזה חלקים בפנים אתן מאפרות בדרך כלל (עיניים, שפתיים, לחיים, גבות וכו')? עם איזה תכשירי איפור אתן משתמשות (קונסילר, שפתון וכו')? אתן מתאפרות באיפור שונה או מיוחד מכל השאר? יש איפור שאתן ממש אוהבות והייתן מתות לנסות אבל לא הייתן עושות את זה בחיים? התאפרתן פעם ממש יפה ואתן חייבות לשתף? שימו תמונה! יש מפורסם שמתאפר ממש יפה לדעתכן? שתפו אותנו בכל מיני איפורים מגניבים שנתקלתן בהם!

פלאפאל

New member
אני ^^

הדבר היחידי שאני יודעת לשים זה עיפרון וזה מכוער לי P: אם למישהי בא לשים מדריך איפור או משהו אני אשמח
ואני לא אגיד מה דעתי על התמונה כי לא בא לי שיתחיל כאן ריב ונורא תרצי למחוק אבל לא תוכלי X:

פלאפאל

New member
איך עשית את זה?

הייתה שם תמונה, אני בטוחה בזה. בהיתי בה במשך שעה וחשבתי כמה היא גרועה כשחישבתי את הלוגריתמים של כל מיני איקסים. הייתה שם תמונה! והיו לה גבות מזעזעות!

פלאפאל

New member
האהא ידעתי שאני לא סתם טיפשה.

Seemore Glass אומר/ת: איך עשית את זה?!?!?! Maya | אומר/ת: :) Seemore Glass אומר/ת: הייתה שם תמונה! מכוערת! גם גבות מגעילות ופוזה מעפנה! לאן היא נעלמה?!?! Maya | אומר/ת: לא יודע על מה את מדברת Maya | אומר/ת: יודעת* Seemore Glass אומר/ת: היא הייתה שם נו! Seemore Glass אומר/ת: לא הייתי הוזה תמונה כל כך מכוערת! Maya | אומר/ת: את בטוחה? Maya | אומר/ת: אולי את באמת הוזה? Seemore Glass אומר/ת: תפסיקי לשגע אותי, מה קרה לה?! Maya | אומר/ת: מחקתי אותה
חעחעחעחעחע, הדיקטטורה אף פעם לא תוכל להסתיר את הקונספירציות שלה! רק שתדעו שהייתה שם תמונה והיא הייתה מכוערת. והיו לה גבות מזעזעות. זה היה נראה כאילו סמור התנחל לו מעל העניים והפליץ. ועכשיו כשאתם לא יודעים מי זה היה אני יכולה להגיד הכל

פלאפאל

New member
ושתינו יודעות שלא תעשי את זה,

כי את לא רוצה שכולנו נ- ואז שאני אלך לאכול המבורגר מבשר אווז מפוטם כי ההוא לא יכול היה לחפוף את הראש מגיל 11 מסיבות טכניות. מוהאהאה, ניצחתי.

MispIaced

New member
נמ

גם אם יש 100 בנות ובן אחד, מתייחסים לזה כ"להם" ולא "להן".

פלאפאל

New member
עובדתית לא נכון.

כמו שתגיד שאומרים "אתן תלכנה" ולא "אתן תלכו". אולי לפי החוקים, אבל לא מקשיבים לזה. ולא מקשיבים לזה - כי אם הרוב בנות הן יתקנו את מי שמדבר או שידברו בעצמן ככה. (אם הן יודעות לדבר עברית, ברור. על כל האנשים ש"אני ילך" ו"בנות אנחנו רוצים" אני לא מדברת מסיבות מובנות.)

PerfectSP

New member
אני אני!!D: ../images/Emo190.gif

כשהייתי קטנה ממש שנאתי להתאפר, כי לך תוריד את האיפור מהעיניים עם הקרם הזה בפורים
אבל בימינו... האיפור העיקרי שאני שמה זהב עיפרון שחור בעיניים כמובן^^ זה מבליט אותן כזה יפה
אם אני מחליטה להשקיע,ובדר"כ אני לא עושה את זה כי אין לי כוח, אני שמה צללית שחורה^^ אה כן..ומסקרה כמובןD: שפתונים לא כ"כ עושים לי את זה,וסומק וחברייו בחיים לא שמתי ואני לא רואה צורך^^ לפעמים אני אוהבת לשים עיפרון מתחת לעין ואז זה יותר מודגשP: כי תמיד יורד לי העיפרון תוך 10 דקות><' ולפעמים גם קו כזה למעלהP: וממש השקעה זה להוסיף שחורD: או שחור לבןD: ואני אוהבת את האיפור של ביל הנקבה השקסית הזאת,תאהבו או לא
אההה,ואני גם אוהבת את האיפור שיש לדיויד(מס"פ) לפעמיםD: אממ..><' תמונה שלי לפני ההופעה של טוקיו הוטל
יצא נחמדD: העין שלי בולטת בצורה מגניבה,כמו שצריך
חחח והלק שלי יצא מגניבD: (אתם כ"כ לא רוצים לראות תמונות אחרי ההופעהXDDD כמו סחבה מרוטה
)

Slow Cheetah

New member
אע, במציאות את הרבה פחות משקיעה../images/Emo3.gif

ואת כמעט אף-פעם לא מתייחסת לפוני שלך.

PerfectSP

New member
אני יודעת../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

לעין כרם?
למה לי?
וכתבתי שכשיש לי כוח^^ בדר"כ אין לי כוח או זמן
D:

אהה ברור ../images/Emo163.gif

לבצפר אני שמה מייק אפ, פודרה, מי פנים, חלב פנים, פודרה, מייק אפ, צללית חצי ורודה וחצי שחורה בעיניים, מסקרה שחורה על השורה העליונה של הריסים ומסקרה ורודה על השורה התחתונה. יה רייט.P: עיפרון שחור ומסקרה מדי פעם, וצללית שחורה כשממש יש לי כוח להשקיע.

למעלה